Ölümüne Geyik Topiği :-))

kelebeğim ben onu buldum ama kediciğin ilgilendiği tüm bölümler silinmiş....

gnaydın kızlar merhabalar.. albume resim ekledim göz resmi bana bi yardımcı olurmusunuz rica etsem
kendi göz rengim dediğin fotoda lens gibi cıkmış aynı solotıca bölümü var imaj kısmında orda bolca resim ve öneri bulabilirsin quartzo güzel ren bende dusunuyodumda şaşı gösterdiğini sölediler bide solotıca aldım ben fakat hiç memnun değilim oyuzden vazgectim

ne ettin görüşmeyeli?pazarın ii geçmiştir inşallah..
misafir geldi sabah tan gelcez dediler erken kalktık kahvaltı hazırladık teyzemde geldi bekledik yoklar tlee aradık daha cıkmamıslar bile sonra sınırlandım oturduk kahvaltı yaptık masayı topladık derkedn geldi bı fasılda onlara borek kek vs hazırladım böle gectı yane neyseki cuce felan yoktu

lens için mi istemiş fikrimizi?ben annayamadım en başta....bi tene renkli gözlü hariç hepsi kendi gözleri ya....yazarken annadım tamam!oyyyyyy bu pazartesi günleri benim iq'mu düşürüyo!

cüceler yoksa genem bi şekilde toparlanmıştır muhabbet....
benimkinin son cümlesini aktarayım ceza bombardımanından sonna:'anne mutlu kaşlı bak gene,kızma bana!'

cüceler yoksa genem bi şekilde toparlanmıştır muhabbet....
benimkinin son cümlesini aktarayım ceza bombardımanından sonna:'anne mutlu kaşlı bak gene,kızma bana!'
pek muhabbetlik durum yoktu gelenlerden birini ilk defa görüyorum vede bayag buyuk diğeride kucuk eşim akrabaları sabahtan vardı evimde 3 cuce yiğenlerim yaramazlar ama onlarınkı sınır etmıyo işte kan bagı olunca

desene iple çektiğin pazar günün ziyan oldu gitti....

desene iple çektiğin pazar günün ziyan oldu gitti....
eh işte neyse dun survıvoru ızlıyoz dokunulmazlık odulu oyunu vardı derya ile nihat oynuyodu ben dedimki nihat kzanır İMŞALLAH dedim eşim
böle baktı neyaa o kaznsızn dedim
sacmalama dedi
never dedim
ne tutyosun o guveyi diyo bana
derya daha iyi didi kızdı

Son düzenleme:
siz gene birlikte izliyonuz,bizde bu programın açılması bilem evde olağan üstü durum sayılacak bir olay!önceleri adayı izliyom pek güzel filan diye kandırıyodum sonna fark etti benim bunu baya baya bi izlediğimi...heleki nihat'lı anlarda adayı değil de nihatın muhabbeti için izlediğimi çözünce demediğini bırakmadı!
senin gibi entelektüel birine bunu hiç yakıştıramadım....sırada ne var?sabah programları filan mı izleyecen?
kendimi savunmak için:sensin entellektüel dokunma nihatıma evet adayı değil,nihatın zırvasını izliyom dedim adam dehşete düştü!

sen ne ettin pazar gunu
bornovaya indik,hanımın bi arkadaşı var lakabı azgın tuğba,annesi ona bi sandalet almış,bizimki kıskançlıktan morardı...hangi ayakkabıcıya götürdüysem yok dedi...babası da ii hade sandalet bahane olsun kalkın izmire gidiyos dedi...bulduk forumda,mor rugan bişey beyaz çiçekleri var üstünde....eve gelir gelmez daha arabada giydirtdi bana,fırladı dışarı arkadaşına gösteriyo:'bak benim sandaletlerim seninkinden güsel!' karı milleti işte ne diim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…