günaydın....baktım lakin hangi konuda yardım istediğini anlayamadım....gnaydın kızlar merhabalar.. albume resim ekledim göz resmi bana bi yardımcı olurmusunuz rica etsem
kelebeğim ben onu buldum ama kediciğin ilgilendiği tüm bölümler silinmiş....tmm canımmm ... bende konuyu arıyodum .. takıldı şimdi kafama biliyomusun ayy ne sinir bozucu bi baktı topiğimize hepimizi karışırdı görüyonmu....:95:
bende yatiim bariii sabah erken kalkıcamm hadi çok öptüüm hevuğum senii.... grşrz inş. özletme kendini tamam mı
günaydın burcum.....gunaydın flockemmmm
nomuş ki:26:günaydın burcum.....ben de dün geceki geyiği okuyodum...
dün burda toplandık hepimiz...geyik ii gidiyodu da malum geç olunca çıkmak zorunda kaldıydım...benden sonnaki muhabbeti bi okiim dediydim.:26::26:
nomuş ki:26:
kendi göz rengim dediğin fotoda lens gibi cıkmış aynı solotıca bölümü var imaj kısmında orda bolca resim ve öneri bulabilirsin quartzo güzel ren bende dusunuyodumda şaşı gösterdiğini sölediler bide solotıca aldım ben fakat hiç memnun değilim oyuzden vazgectimgnaydın kızlar merhabalar.. albume resim ekledim göz resmi bana bi yardımcı olurmusunuz rica etsem
misafir geldi sabah tan gelcez dediler erken kalktık kahvaltı hazırladık teyzemde geldi bekledik yoklar tlee aradık daha cıkmamıslar bile sonra sınırlandım oturduk kahvaltı yaptık masayı topladık derkedn geldi bı fasılda onlara borek kek vs hazırladım böle gectı yane neyseki cuce felan yoktune ettin görüşmeyeli?pazarın ii geçmiştir inşallah..
lens için mi istemiş fikrimizi?ben annayamadım en başta....bi tene renkli gözlü hariç hepsi kendi gözleri ya....yazarken annadım tamam!kendi göz rengim dediğin fotoda lens gibi cıkmış aynı solotıca bölümü var imaj kısmında orda bolca resim ve öneri bulabilirsin quartzo güzel ren bende dusunuyodumda şaşı gösterdiğini sölediler bide solotıca aldım ben fakat hiç memnun değilim oyuzden vazgectim
günaydın mandalinammmmmmmgünaydın mutlu haftalar hanımlar
cüceler yoksa genem bi şekilde toparlanmıştır muhabbet....misafir geldi sabah tan gelcez dediler erken kalktık kahvaltı hazırladık teyzemde geldi bekledik yoklar tlee aradık daha cıkmamıslar bile sonra sınırlandım oturduk kahvaltı yaptık masayı topladık derkedn geldi bı fasılda onlara borek kek vs hazırladım böle gectı yane neyseki cuce felan yoktu
pek muhabbetlik durum yoktu gelenlerden birini ilk defa görüyorum vede bayag buyuk diğeride kucuk eşim akrabaları sabahtan vardı evimde 3 cuce yiğenlerim yaramazlar ama onlarınkı sınır etmıyo işte kan bagı oluncacüceler yoksa genem bi şekilde toparlanmıştır muhabbet....
benimkinin son cümlesini aktarayım ceza bombardımanından sonna:'anne mutlu kaşlı bak gene,kızma bana!'
desene iple çektiğin pazar günün ziyan oldu gitti....pek muhabbetlik durum yoktu gelenlerden birini ilk defa görüyorum vede bayag buyuk diğeride kucuk eşim akrabaları sabahtan vardı evimde 3 cuce yiğenlerim yaramazlar ama onlarınkı sınır etmıyo işte kan bagı olunca
eh işte neyse dun survıvoru ızlıyoz dokunulmazlık odulu oyunu vardı derya ile nihat oynuyodu ben dedimki nihat kzanır İMŞALLAH dedim eşimdesene iple çektiğin pazar günün ziyan oldu gitti....
siz gene birlikte izliyonuz,bizde bu programın açılması bilem evde olağan üstü durum sayılacak bir olay!önceleri adayı izliyom pek güzel filan diye kandırıyodum sonna fark etti benim bunu baya baya bi izlediğimi...heleki nihat'lı anlarda adayı değil de nihatın muhabbeti için izlediğimi çözünce demediğini bırakmadı!eh işte neyse dun survıvoru ızlıyoz dokunulmazlık odulu oyunu vardı derya ile nihat oynuyodu ben dedimki nihat kzanır İMŞALLAH dedim eşim
böle baktı neyaa o kaznsızn dedim
sacmalama dedi
never dedim
ne tutyosun o guveyi diyo bana
derya daha iyi didi kızdı
bornovaya indik,hanımın bi arkadaşı var lakabı azgın tuğba,annesi ona bi sandalet almış,bizimki kıskançlıktan morardı...hangi ayakkabıcıya götürdüysem yok dedi...babası da ii hade sandalet bahane olsun kalkın izmire gidiyos dedi...bulduk forumda,mor rugan bişey beyaz çiçekleri var üstünde....eve gelir gelmez daha arabada giydirtdi bana,fırladı dışarı arkadaşına gösteriyo:'bak benim sandaletlerim seninkinden güsel!' karı milleti işte ne diim?sen ne ettin pazar gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?