doğru,allah hiç bir anneyi babayı böyle bir durumla karşı karşıya bırakmasın,çocuk üzülüyo ama anne-babanın daha bir ağırına gidiyordur bu durum....önemli olan burada çocuklara limitleri de öğretebilmek aslında...çocuk bunun farkında olursa ve elindekinle mutlu olmayı bilirse böyle bir anda durumla başetmesi daha kolay olur diye düşünüyorum...çocuklar çok acımasız işte ya sandalet alacak durumun olmasaydı flocke kıznın ne kadar üzülceğini düşünsene
günaydın tuğçem...flockemla almanca msjşasmıslar gari bayıldım
kıslarrrbir derdim var topiğindeydim Almanya'daki kıızı okuyordum:26:
doğru,allah hiç bir anneyi babayı böyle bir durumla karşı karşıya bırakmasın,çocuk üzülüyo ama anne-babanın daha bir ağırına gidiyordur bu durum....önemli olan burada çocuklara limitleri de öğretebilmek aslında...çocuk bunun farkında olursa ve elindekinle mutlu olmayı bilirse böyle bir anda durumla başetmesi daha kolay olur diye düşünüyorum...
günaydın tuğçem...
gıcık etti ne yapiim? herkes haddini bilecek dimi?
konu yorumlara kapatılmış....ve tebrik ederim sizleri...bulamadım neredeki
haklısın ama ne kadar öğretirsen öğret o çocukluk hevesleri mantığı öyle çalışmıyor pek Allah kimseyi o duruma düşürmesin
bizim takım 5-1 yenmiş akşam sokaklardaydık takım bahane eğlence şahaneydi
mantık dışı uydurulma bi olay gibime geldi...dün burda kelebekle de konuştuk bunu.allah herkese akıl fikir versin işte....doğru flockem iyi etmıssın vala.yalnız düşününce çok kötü bir durum ne günlere kaldık:26:
7 den 70 aynı dimibornovaya indik,hanımın bi arkadaşı var lakabı azgın tuğba,annesi ona bi sandalet almış,bizimki kıskançlıktan morardı...hangi ayakkabıcıya götürdüysem yok dedi...babası da ii hade sandalet bahane olsun kalkın izmire gidiyos dedi...bulduk forumda,mor rugan bişey beyaz çiçekleri var üstünde....eve gelir gelmez daha arabada giydirtdi bana,fırladı dışarı arkadaşına gösteriyo:'bak benim sandaletlerim seninkinden güsel!' karı milleti işte ne diim?
buldun mu konuyu sen?sanırsam meraklıların arasında sen de varsın...ya yorumlara kapatsınlarda konuyu silmesinler bir kaç gün ya merak eden var dimi
konu neymiş:26:flockemla almanca msjşasmıslar gari bayıldım
he valla,doğuştan geldiği belli yani....uzatmış sandaleti kızın burnuna kadar bi de sosis parmaklarını oynatıyo içinde,eller de belinde her zamanki gibi!7 den 70 aynı dimi
yok kıs,yorumlara kapalıydı en son...konu açık kuzucum zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?