Ölümüne Geyik Topiği :-))

çocuklar çok acımasız işte ya sandalet alacak durumun olmasaydı flocke kıznın ne kadar üzülceğini düşünsene

çocuklar çok acımasız işte ya sandalet alacak durumun olmasaydı flocke kıznın ne kadar üzülceğini düşünsene
doğru,allah hiç bir anneyi babayı böyle bir durumla karşı karşıya bırakmasın,çocuk üzülüyo ama anne-babanın daha bir ağırına gidiyordur bu durum....önemli olan burada çocuklara limitleri de öğretebilmek aslında...çocuk bunun farkında olursa ve elindekinle mutlu olmayı bilirse böyle bir anda durumla başetmesi daha kolay olur diye düşünüyorum...

kıslarrr bir derdim var topiğindeydim Almanya'daki kıızı okuyordum:26:

bulamadım neredeki

haklısın ama ne kadar öğretirsen öğret o çocukluk hevesleri mantığı öyle çalışmıyor pek Allah kimseyi o duruma düşürmesin

bizim takım 5-1 yenmiş akşam sokaklardaydık takım bahane eğlence şahaneydi

konu yorumlara kapatılmış....ve tebrik ederim sizleri...

7 den 70 aynı dimi

7 den 70 aynı dimi
he valla,doğuştan geldiği belli yani....uzatmış sandaleti kızın burnuna kadar bi de sosis parmaklarını oynatıyo içinde,eller de belinde her zamanki gibi!
azgın tuğba bi bakış attı:'hııı,bunu ben de görmüştüm ama beğenmediğim için almamıştım!'diyo tip de aynen şu:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…