buldun mu konuyu sen?sanırsam meraklıların arasında sen de varsın...
flockemmmm:103::103::103::103:
yaaaane,bak ajanlık yaptım,burcu orda şimdi merakla okuyo...meraklı olmayan hatun varmı ki
hayrolsun!enem çitten korku filmi gibi olmuş sizde....diyom size anmayın şunu gece gece diye,dinleyen yok ki!ben daha ayılamadım gece uyku uyutmadı bu veletler flockem bu çaşıt sanırsam bizim eve uğradı benim büyük ollan garib garib rüyalar görmüş geldi yanımıza öbürüde yanımızdaydı zati küççücük yatakta 4 kişi bide demezki anne aynadan biri bana bakıyooo tırstımya :18::18: oku oku uyuya kalmışım ama saat 7.30 du
kelebeğim ben onu buldum ama kediciğin ilgilendiği tüm bölümler silinmiş....
bunlar buyuyunce nasıl olcak acabahe valla,doğuştan geldiği belli yani....uzatmış sandaleti kızın burnuna kadar bi de sosis parmaklarını oynatıyo içinde,eller de belinde her zamanki gibi!
azgın tuğba bi bakış attı:'hııı,bunu ben de görmüştüm ama beğenmediğim için almamıştım!'diyo tip de aynen şu:
çaşıt ne:26::26::26:ben daha ayılamadım gece uyku uyutmadı bu veletler flockem bu çaşıt sanırsam bizim eve uğradı benim büyük ollan garib garib rüyalar görmüş geldi yanımıza öbürüde yanımızdaydı zati küççücük yatakta 4 kişi bide demezmi anne aynadan biri bana bakıyooo tırstım ya :18::18: oku oku uyuya kalmışım ama saat 7.30 du
hayrolsun!enem çitten korku filmi gibi olmuş sizde....diyom size anmayın şunu gece gece diye,dinleyen yok ki!
evet okudum biraz ya nedicem bı ara eşimizin tuaf huylarını anlatcaktık siz yaptınız mı onuyaaaane,bak ajanlık yaptım,burcu orda şimdi merakla okuyo...
dur neydi???bekle hatırlicam....sinirlerim çok bozuk ne yapmalıyım'dı galiba,konu sahhangi konuymuş flockem eskiydi sanırsam dimi...
çaşıt ne:26::26::26:
yanee bastan analtın sunu kelebeğimhaydee dön başa flockemmm
çaşıt ajan casus demekmiş burcuuumm
endişeyle izlemekteyim burcum...endişeyle.....bunlar buyuyunce nasıl olcak acaba
şşşşşşşşşşşşş sorma unut gitsin....bak kelebeğe ne hale gelmiş...çaşıt ne:26::26::26:
çokkk merak ettim bana ne:26::26:şşşşşşşşşşşşş sorma unut gitsin....bak kelebeğe ne hale gelmiş...
15-16 aylıkken benim kıs bunu çok yapardı oturduğu yerden bi yere gözünü diker gülümser elini uzatıp gel gel yapardı.....çaktırmazdım ama aciip tırsardım ben de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?