Ölümüne Geyik Topiği :-))

ben daha ayılamadım gece uyku uyutmadı bu veletler flockem bu çaşıt sanırsam bizim eve uğradı benim büyük ollan garib garib rüyalar görmüş geldi yanımıza öbürüde yanımızdaydı zati küççücük yatakta 4 kişi bide demezmi anne aynadan biri bana bakıyooo tırstım ya :18::18: oku oku uyuya kalmışım ama saat 7.30 du

Son düzenleme:
hayrolsun!enem çitten korku filmi gibi olmuş sizde....diyom size anmayın şunu gece gece diye,dinleyen yok ki!

15-16 aylıkken benim kıs bunu çok yapardı oturduğu yerden bi yere gözünü diker gülümser elini uzatıp gel gel yapardı.....çaktırmazdım ama aciip tırsardım ben de....

bunlar buyuyunce nasıl olcak acaba

çaşıt ne:26::26::26:

hangi konuymuş flockem eskiydi sanırsam dimi...
dur neydi???bekle hatırlicam....sinirlerim çok bozuk ne yapmalıyım'dı galiba,konu sah
bi seda_46 ama başlık bu veya buna benzer bişeydi.silmişler ama tüm o konuşmaları.bi tek konuyla alakalı olanlar kalmış.

15-16 aylıkken benim kıs bunu çok yapardı oturduğu yerden bi yere gözünü diker gülümser elini uzatıp gel gel yapardı.....çaktırmazdım ama aciip tırsardım ben de....

çocuklar bunu hep yapıyo galiba önceleri bende tırstıydım da sonna baktım başa çıkamıcam saldım gitti... büyük bide bağırırdı ziyaaaaa ziyaaaa diye aneem derdim bu kim heç öle bi tanıdığımız yok çünkü...

ufaklıkta dede gel dede gel derdi artık alıştığımız için galiba dedeleri ollumu görmeye geldi deyip gülüyoduk artıkkk (bu arada benim çocukların heç dedesi yok ikiside sizinkilere ömür biz küçükken ölmüşler ondan öle derdim yane)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…