ama bebeklerin çogu ilk dede felen der kolay ya belki ondandırçocuklar bunu hep yapıyo galiba önceleri bende tırstıydım da sonna baktım başa çıkamıcam saldım gitti... büyük bide bağırırdı ziyaaaaa ziyaaaa diye aneem derdim bu kim heç öle bi tanıdığımız yok çünkü...
ufaklıkta dede gel dede gel derdi artık alıştığımız için galiba dedeleri ollumu görmeye geldi deyip gülüyoduk artıkkk (bu arada benim çocukların heç dedesi yok ikiside sizinkilere ömür biz küçükken ölmüşler ondan öle derdim yane)
:18::18::18:..............bööle konuları gece açmayalım kebelek olur mu?zati uyku problemim var....çocuklar bunu hep yapıyo galiba önceleri bende tırstıydım da sonna baktım başa çıkamıcam saldım gitti... büyük bide bağırırdı ziyaaaaa ziyaaaa diye aneem derdim bu kim heç öle bi tanıdığımız yok çünkü...
ufaklıkta dede gel dede gel derdi artık alıştığımız için galiba dedeleri ollumu görmeye geldi deyip gülüyoduk artıkkk (bu arada benim çocukların heç dedesi yok ikiside sizinkilere ömür biz küçükken ölmüşler ondan öle derdim yane)
dedeyi annadık da,ziya noluyo????ama bebeklerin çogu ilk dede felen der kolay ya belki ondandır
döncem dediydim demi nireye kayboldunuz?
kedicik ve beynel-can hoşgelmişseniz siz de....
dedeyi annadık da,ziya noluyo????
evet kelebeğim bence de açmayalım....ne uğursuz şey bu bööle ya???:44:hay çaşıtına başlıcammm bi uğradı topiğe karıştırdı ortalığı ... bencede flockem böle konuları bide gece açmıyakk ...:18::18::18:
iyiyiiz kedicik seni sormalı....ii uyuyabildin mi dün?hoşbuldukkk cacağzımmm nassınız kıslarrrrr
ay tırsmamak mümkün mü?oğlan da derdi küçükken 2-3 yaşlarındayken anne mutfak dolabının üstünde bi amca oturuyooo diye....bismillah derdim sessizce...bide ilk çocuk anca öğreniyoz bazı şeyleri...
çocuk durduk yerde başlıyo ziyaaa ziyaaaa diye gel de tırsma
dedeyi annadık da,ziya noluyo????
durduk yerde zan altında kalmak buna denir herhal!en kötüsüde ben o zaman liseden yeni çıkmışım benim sevgilim zannettiler küçücük çocuğa sevgilinin isminmi öğretiyon ondanmı diooolardıı amaaa değil sevgili hayatımda ziya die birini neşeli günler filminden başka yerde duymadım
iyiyiiz kedicik seni sormalı....ii uyuyabildin mi dün?
benim yegenımınde hayalı bı arkadası vardı kucukken adı etikondeydi onunla oyunlar oynardı adı hep gecerdi mesela bi gun sabah ben uyuyorum oda yerde arabasıyla oynuyo konusuyo arabay bındırıyo işte gezmeye gidiyo guya annem gelsın babam gelsın burcu ablam gelsin bıde etikonde de gelsinay tırsmamak mümkün mü?oğlan da derdi küçükken 2-3 yaşlarındayken anne mutfak dolabının üstünde bi amca oturuyooo diye....bismillah derdim sessizce...
iiyis beynel-can seni sormalı?herkescikler toplanmış nasılız bakem?
durduk yerde zan altında kalmak buna denir herhal!
ay çok merak ettim google'a bakıp döncem hemen!benim yegenımınde hayalı bı arkadası vardı kucukken adı etikondeydi onunla oyunlar oynardı adı hep gecerdi mesela bi gun sabah ben uyuyorum oda yerde arabasıyla oynuyo konusuyo arabay bındırıyo işte gezmeye gidiyo guya annem gelsın babam gelsın burcu ablam gelsin bıde etikonde de gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?