Ölümüne Geyik Topiği :-))

ama bebeklerin çogu ilk dede felen der kolay ya belki ondandır

:18::18::18:..............bööle konuları gece açmayalım kebelek olur mu?zati uyku problemim var....

döncem dediydim demi nireye kayboldunuz?
kedicik ve beynel-can hoşgelmişseniz siz de....

hay çaşıtına başlıcammm bi uğradı topiğe karıştırdı ortalığı ... bencede flockem böle konuları bide gece açmıyakk ...:18::18::18:

hoşgelmişsen mericik gitmedinmi sen bugün sporaaa

beynel hu huuuuuu oradamısınnn:92::92::92:

bide ilk çocuk anca öğreniyoz bazı şeyleri...
çocuk durduk yerde başlıyo ziyaaa ziyaaaa diye gel de tırsma
ay tırsmamak mümkün mü?oğlan da derdi küçükken 2-3 yaşlarındayken anne mutfak dolabının üstünde bi amca oturuyooo diye....bismillah derdim sessizce...

dedeyi annadık da,ziya noluyo????

en kötüsüde ben o zaman liseden yeni çıkmışım benim sevgilim zannettiler küçücük çocuğa sevgilinin isminmi öğretiyon ondanmı diooolardıı amaaa değil sevgili hayatımda ziya die birini neşeli günler filminden başka yerde duymadım

durduk yerde zan altında kalmak buna denir herhal!

iyiyiiz kedicik seni sormalı....ii uyuyabildin mi dün?

maşallah korkutanlar benim yanımda uyuyanı çok korkuttukları için bene kalmıyo sanırımmm sadece bütün gece battaniyeyi üstüne çektiği için uyyamadım ayaklarım açıkta olunca ben uyuyamıyomm daaa

ay tırsmamak mümkün mü?oğlan da derdi küçükken 2-3 yaşlarındayken anne mutfak dolabının üstünde bi amca oturuyooo diye....bismillah derdim sessizce...
benim yegenımınde hayalı bı arkadası vardı kucukken adı etikondeydi onunla oyunlar oynardı adı hep gecerdi mesela bi gun sabah ben uyuyorum oda yerde arabasıyla oynuyo konusuyo arabay bındırıyo işte gezmeye gidiyo guya annem gelsın babam gelsın burcu ablam gelsin bıde etikonde de gelsin

ay çok merak ettim google'a bakıp döncem hemen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…