canım ya allah kolaylık versin zor ustalara laf anlatmak ben neler çektim kışın dolabı bir buçuk ay sonra teslim ettiler hep dışarıda falan yedik geçiştirdik öyle herşey ortada kalmıştı bardak tabak anlatsan şaşırırsın sakin düşünmeye çalış
mandalina mutfak tezgahını ne yaptırdın hangisinden..
canım çimton tavsiye edrim kendi evinse granitte güzel fiyatlar yaklaşık aynı sanırım çimston sıcakta koysan bozulmuyor...benim isteklerimi yapsınlarda isterse iki ayda bitirsinler önemli değil
çinstone düşünüyorum ama henüz o aşamaya gelemedim granit kullanıyorum memnunum oda olabilir sıcak koymadığın sürece
canım çimton tavsiye edrim kendi evinse granitte güzel fiyatlar yaklaşık aynı sanırım çimston sıcakta koysan bozulmuyor...
ben tezgah açık renk seviyorum konularıma bakarsan resmi var orada şöyle çamaşır suyu ile beyazlasın istiyorum tezgah aslında siyah falandaa görüntü olarak güzel..haklısın çimstone daha iyi görünüş aynı zaten simli simli olanları var güzel duruyor
renkler zevkine kalmış canı granitte bazı desenler çimstondanda pahalı benim aldığım yerde açık renk yoktu bende çimston olsun dedim bir kere yaptırılıyo dolapta pvc iyi diyorlar mutfak ayrıysa her renk denersin benim açık mutfak olduğundan mobilyalara uydurmak zorunda kaldım..çamaşır sıyı granite döküyorum renklerini etkilemiyorki siyahta olsa dök istediğin kadar yani
ben gri beğendim mutfağı beyazda olabilir dedim usta olmaz gri daha iyi dedi simli istedim parlak olmaz mat al dedi eşimde onları beğenince kaldı tezgahda ona uyan birşey olur artık bakmadım daha renklerine çim de çok çeşit varyaprak gibi şeylerde koyuyorlar
saol canım daha iyisi senin olsun ben hiç sorun yaşamadım kışın yaptırdık lekelenme falan hiç olmadı ben tavsiye ediyorum çünki güzel gösteriyo bence canım...cryptic mutfağın güzelmiş güle gül e kullan
birşey sorcam o camlı dolaplardan memnunmusun
evde birsürü iş yapılacak ütü yemek vs.. ama yinede baharın gelmesi çok güzeben geldim bayanlar dışarısı çok güzel...
bahar yine geldiii yaşasın...
saol canım daha iyisi senin olsun ben hiç sorun yaşamadım kışın yaptırdık lekelenme falan hiç olmadı ben tavsiye ediyorum çünki güzel gösteriyo bence canım...
ben geldim bayanlar dışarısı çok güzel...
bahar yine geldiii yaşasın...
içi gösteriyor diye hoşuma gitmiyordu ama senin mutfakta şık durmuş ondan sordum
yaa güzelmi bu bahar havasında uyumak gezmek varken işe geliyoruz işkence yaaa
dün aşkımlaydım kuzucum
hevuk bana gift mi koymuş?canım benim...canım benim....bakiim hemencik...
yaptırırsan oraya dekoratif şeylerini koyabilirsin...içi gösteriyor diye hoşuma gitmiyordu ama senin mutfakta şık durmuş ondan sordum
yaa güzelmi bu bahar havasında uyumak gezmek varken işe geliyoruz işkence yaaa
Olsun işimiz olsun...
bahar her zaman var.
Para kazanalım. Nasıl olsa gezicez... PAra biriktirelim...
ÇAlışmak gibisi var mı?
Çalışan demir pas tutmaz ...
yaptırırsan oraya dekoratif şeylerini koyabilirsin...
ben camlı kısma kadeh falan koydum vitrin almamıştım salona zaten toz alma sorunu yüzünden bardaklarıda oraya koydum ...yok be canom ben gezerek paslandırmam demirimi emekli olsamda yatsam
işte o yüzden hep vaz geçiyorum koca dolap boş duruyor zaten kçük mutfak
yok be canom ben gezerek paslandırmam demirimi emekli olsamda yatsam
işte o yüzden hep vaz geçiyorum koca dolap boş duruyor zaten kçük mutfak
gözün aydın canım buzları erittinizmi
canım ozaman ihmal etmeyin birbirinizievett crypticim:78: özlemişim askomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?