Ölümüne Geyik Topiği :-))

herkese günaydınlar.geçmiş olsun burcum,hayrola noldu ööle ya?
nolcak flockem iyce abartılar yanı ben gecen bi konuda bıyere yazı yazdım daha doğrusu bı soru sordum sonra 2 dk sonra kullanıcı isimlerini tek bir harfle karıştırmışım fark edince karsıklık olmasın diye yazdığım yerde duzenleme yaptım msjı sildim ...... koydum tamamen iyi niyetle oyuzden beni sürgüne yolladılır

:44::44::44:............mesaj silip düzeltmek hata mıymış?annamadım ben olayı....kimdi sana faturayı kesen?

evet hataymış bende bilmiyodum dun sabah bı gırdım giremiyuom daha doğrusu msj vardı onu bile okuyamadım dusun yanı o bile acılmıyodu
ay çok saçma ya!en azından sadece bir uyarı ile yetinebilirmiş her kimdiyse!neyse burcum tekrar geçmiş olsun diim.

ay çok saçma ya!en azından sadece bir uyarı ile yetinebilirmiş her kimdiyse!neyse burcum tekrar geçmiş olsun diim.
evet canım bencede bende bunu cok haksız buldum konuların coğu bosaltılmıs msjlarla dolu benimi gördüler hemde kötü bir niyetim olmadığı halde çok moralım bozuldu ınan artık hıc buraya giremek istemiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…