Ölümüne Geyik Topiği :-))

ööle oluyo hakketten...ilk sabıkamı aldığımda hatamı kabul etmiştim,ok dedim haklıydı.ikincisi ise o kadar saçma salak bi sebepti ki,baya bi bozulmuştum.kabul edemedim bi türlü!itiraz için geri filan da yazmadım ama bi müddet de eski tadını yitirmiştim buranın.bazen hakketten kaşınıyom,hani ceza verseler yeri olacak...o zaman da vermediklerinde aldığım son faturanın saçmalığı daha bi aptalca geliyo bana.

benim ilkti ve 2 kerede msj attım yaptığınızı kınıyorum diye ama geri dönmediler

şimdi benim ilişkimi biliyorsunuz. 1 yılı geçti. benimki bizim eve daha önce hiç gelmedi,babamla falan tanısmak istiyordu. ben de hani yakın olununca belki tatsızlık çıkar sorunlar çıkar falan diye istemedim. bir ara annemin d.günü vardı babamla orada tanıstırayım dedim o da olmadı iptal olmustu. benim kızkardesımı ısteyen biri var neyse geldi bize bu eve , ben de anlattım durumu yalan soyleyemem asla benimkine eve geldi dimi dedi evet dedim hatta seninle de tanısmak istedi dedim. o da laf kondururcasına iyi bir gün seni eve bırakırken kapının önünde tanısırız dedi. e hak da verdim diğeri yeniyken eve geldi ama o 1 yılı geçti gelmedi babamla da tanısmadı henüz çok bozuldu aramız limoni nasıl düzelticem bu durumu ben:18:

Geçmş olsun Burcucum...

Neyse kısa süreli ceza olmuş. Hiç doğru olmamış aslında. Haksızlık bu bende konu içeriğini kısalttığım için ceza almıştım ama uyarı cezası birdaha yapmamaya çalışıyorum...

babanın onaylamayacağı bi insan mı ki sen bu kadar çekiniyon?

Twocem neden öyle yaptın..Ben olsam bende üzülürdüm bozulurdum... Bence sen en kısa zamanda eve yemeğe davet et.. Tanışsınlar... Olmadı bir pazar size çaya gelsin..

Aslında babana söyle baba seni tanıştırmak istediğim bir arkadaşım var...

Yakın demişin tanıdğı biriyse... hem sende tanıyorsun dersin... Niyetinizin ciddi olduğunu söylersin...

Bence zamanı gelmiş sanki artık tanıştır...

Son düzenleme:
babanın onaylamayacağı bi insan mı ki sen bu kadar çekiniyon?

hayır değil onaylıcağına eminim. ama ne bileyim ön yargı var ben de çok samimi olunursa tartısma falan çıkarsa diye kuruntum var ona böyle söyleyince de bahane uyduruyosun diyor

belli bi süre sonna ciddiyetleri sorgulanır oluyo sultanım.yani burcu naptı şimdi?birine mi küfür etti?siyasi ideolojisini mi ortaya koydu ne etti de uyarı değil de tümden banlandı?cryptic birine sırf smiley ile cvp verdi diye 1-2 gün gibi bi süreliğine ceza aldı.
hani bunun bir normu yok herhalde,herkes kafasına ve keyfine göre takılıyo demek ki...

flockemin dediği gibi tanıştıramayacağın birimi tanıştırmaktan mı çekiniyosun bak kardeşin ne kadar kolayca tanıştırmışş. sende önce babana söyle ondan sonra seninkini eve davet et bu arada seninki seni istemeyi planlamıyosaaa çağıramazsın tabii önce niyetini belli etmesi lazım diimi amaa

ben senın az cok sıkıntını biliyorum twocecım bu kardesin ve annenle ile alaklı yasadığın sıkıntıyı yalnız bu senın basına bıraz dert acar gibime geliyor cunku senınkı kıskanç ve nası dıyeyım şüpheci biri

aman aman benden uzak dur en son dert topiğinden sürüldüm zaten

toptan ceza veriyorlar demekki

benim ilkti ve 2 kerede msj attım yaptığınızı kınıyorum diye ama geri dönmediler

devamı gelecek gibi flockenin yazdıklarına bakıllırsa

kesinlikle tanıştırmalısın senin göremediğin bir çok yönünü huyunu ailen görür seni senden fazla düşünen bir tek onlardır

dua et atılmamışsın....ne demek ya!anarşi yarat bilinmeyen kurallara karşı gel bi de kına!

hadi ayağa kalkalım propaganda yapalım grev yapalım

kaşınıyorum galiba

hayır değil onaylıcağına eminim. ama ne bileyim ön yargı var ben de çok samimi olunursa tartısma falan çıkarsa diye kuruntum var ona böyle söyleyince de bahane uyduruyosun diyor
ii de gulüm,danan gereken aile terbiyesini almıştır arada da sen varsın...hani böylesi bi sürtüşme ortamına girse bile,susup geri adım atacağından eminim,sırf babana saygısından ve sana karşı sevgisinden dolayı.ha baban da yaşını başını almış bir insandır elbet,ne etcek ona göre senin danan dünkü velet.oturup onunla mı tartışacak?seninki saygısını koruduktan sonna,baban mı arıza çıkarıcak?
yok tuğçem,çok ayrıntılı düşünüyon,olmicak ööle şeyler.sen en kısa zamanda annene sööle,gidip babanla konuşsun.bi gün ayarlayın,danan kapsın bitkisini gelsin size.yarım saat yeter bu ziyaret için.herşey yolunda gidecek inan bana.

o smil yasaksa niye koydular oraya kedinin ciğere baktığı gibi bakmamız için mi

off çitlenbiğim çok kötüyüm vala içime dert oldu

Evet canım anladım ama artık babana söyle nasıl olsa duyacak bu sefer de neden söylemedin diyecek... o zaman çok geç kalmış olacaksın... Bence bu akşam babana söyle... Bir pazar çaya gelsin... Olmadı akşam yemeğine davet edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…