aman aman benden uzak dur en son dert topiğinden sürüldüm zatenkızlar bir derdim var yardımcı olun banasizin fikirlerinizi de almak istiyorum
ööle oluyo hakketten...ilk sabıkamı aldığımda hatamı kabul etmiştim,ok dedim haklıydı.ikincisi ise o kadar saçma salak bi sebepti ki,baya bi bozulmuştum.kabul edemedim bi türlü!itiraz için geri filan da yazmadım ama bi müddet de eski tadını yitirmiştim buranın.bazen hakketten kaşınıyom,hani ceza verseler yeri olacak...o zaman da vermediklerinde aldığım son faturanın saçmalığı daha bi aptalca geliyo bana.evet canım bencede bende bunu cok haksız buldum konuların coğu bosaltılmıs msjlarla dolu benimi gördüler hemde kötü bir niyetim olmadığı halde çok moralım bozuldu ınan artık hıc buraya giremek istemiyor canım
anlat hele........kızlar bir derdim var yardımcı olun banasizin fikirlerinizi de almak istiyorum
benim ilkti ve 2 kerede msj attım yaptığınızı kınıyorum diye ama geri dönmedilerööle oluyo hakketten...ilk sabıkamı aldığımda hatamı kabul etmiştim,ok dedim haklıydı.ikincisi ise o kadar saçma salak bi sebepti ki,baya bi bozulmuştum.kabul edemedim bi türlü!itiraz için geri filan da yazmadım ama bi müddet de eski tadını yitirmiştim buranın.bazen hakketten kaşınıyom,hani ceza verseler yeri olacak...o zaman da vermediklerinde aldığım son faturanın saçmalığı daha bi aptalca geliyo bana.
dua et atılmamışsın....ne demek ya!anarşi yarat bilinmeyen kurallara karşı gel bi de kına!benim ilkti ve 2 kerede msj attım yaptığınızı kınıyorum diye ama geri dönmediler
günaydın hanımlar mutlu günler hepinize
geçmiş olsun burcu seninde sabıka kaydın var artık desene
gunaydın kedicik
günaydın kedicik....mandalinammmmmmmmmmm
babanın onaylamayacağı bi insan mı ki sen bu kadar çekiniyon?şimdi benim ilişkimi biliyorsunuz. 1 yılı geçti. benimki bizim eve daha önce hiç gelmedi,babamla falan tanısmak istiyordu. ben de hani yakın olununca belki tatsızlık çıkar sorunlar çıkar falan diye istemedim. bir ara annemin d.günü vardı babamla orada tanıstırayım dedim o da olmadı iptal olmustu. benim kızkardesımı ısteyen biri var neyse geldi bize bu eve , ben de anlattım durumu yalan soyleyemem asla benimkine eve geldi dimi dedi evet dedim hatta seninle de tanısmak istedi dedim. o da laf kondururcasına iyi bir gün seni eve bırakırken kapının önünde tanısırız dedi. e hak da verdim diğeri yeniyken eve geldi ama o 1 yılı geçti gelmedi babamla da tanısmadı henüzçok bozuldu aramız limoni nasıl düzelticem bu durumu ben:18:
şimdi benim ilişkimi biliyorsunuz. 1 yılı geçti. benimki bizim eve daha önce hiç gelmedi,babamla falan tanısmak istiyordu. ben de hani yakın olununca belki tatsızlık çıkar sorunlar çıkar falan diye istemedim. bir ara annemin d.günü vardı babamla orada tanıstırayım dedim o da olmadı iptal olmustu. benim kızkardesımı ısteyen biri var neyse geldi bize bu eve , ben de anlattım durumu yalan soyleyemem asla benimkine eve geldi dimi dedi evet dedim hatta seninle de tanısmak istedi dedim. o da laf kondururcasına iyi bir gün seni eve bırakırken kapının önünde tanısırız dedi. e hak da verdim diğeri yeniyken eve geldi ama o 1 yılı geçti gelmedi babamla da tanısmadı henüzçok bozuldu aramız limoni nasıl düzelticem bu durumu ben:18:
babanın onaylamayacağı bi insan mı ki sen bu kadar çekiniyon?
belli bi süre sonna ciddiyetleri sorgulanır oluyo sultanım.yani burcu naptı şimdi?birine mi küfür etti?siyasi ideolojisini mi ortaya koydu ne etti de uyarı değil de tümden banlandı?cryptic birine sırf smiley ile cvp verdi diye 1-2 gün gibi bi süreliğine ceza aldı.Geçmş olsun Burcucum...
Neyse kısa süreli ceza olmuş. Hiç doğru olmamış aslında. Haksızlık bu bende konu içeriğini kısalttığım için ceza almıştım ama uyarı cezası birdaha yapmamaya çalışıyorum...
Twocem neden öyle yaptın..Ben olsam bende üzülürdüm bozulurdum... Bence sen en kısa zamanda eve yemeğe davet et.. Tanışsınlar... Olmadı bir pazar size çaya gelsin..
şimdi benim ilişkimi biliyorsunuz. 1 yılı geçti. benimki bizim eve daha önce hiç gelmedi,babamla falan tanısmak istiyordu. ben de hani yakın olununca belki tatsızlık çıkar sorunlar çıkar falan diye istemedim. bir ara annemin d.günü vardı babamla orada tanıstırayım dedim o da olmadı iptal olmustu. benim kızkardesımı ısteyen biri var neyse geldi bize bu eve , ben de anlattım durumu yalan soyleyemem asla benimkine eve geldi dimi dedi evet dedim hatta seninle de tanısmak istedi dedim. o da laf kondururcasına iyi bir gün seni eve bırakırken kapının önünde tanısırız dedi. e hak da verdim diğeri yeniyken eve geldi ama o 1 yılı geçti gelmedi babamla da tanısmadı henüzçok bozuldu aramız limoni nasıl düzelticem bu durumu ben:18:
ben senın az cok sıkıntını biliyorum twocecım bu kardesin ve annenle ile alaklı yasadığın sıkıntıyı yalnız bu senın basına bıraz dert acar gibime geliyor cunku senınkı kıskanç ve nası dıyeyım şüpheci birişimdi benim ilişkimi biliyorsunuz. 1 yılı geçti. benimki bizim eve daha önce hiç gelmedi,babamla falan tanısmak istiyordu. ben de hani yakın olununca belki tatsızlık çıkar sorunlar çıkar falan diye istemedim. bir ara annemin d.günü vardı babamla orada tanıstırayım dedim o da olmadı iptal olmustu. benim kızkardesımı ısteyen biri var neyse geldi bize bu eve , ben de anlattım durumu yalan soyleyemem asla benimkine eve geldi dimi dedi evet dedim hatta seninle de tanısmak istedi dedim. o da laf kondururcasına iyi bir gün seni eve bırakırken kapının önünde tanısırız dedi. e hak da verdim diğeri yeniyken eve geldi ama o 1 yılı geçti gelmedi babamla da tanısmadı henüzçok bozuldu aramız limoni nasıl düzelticem bu durumu ben:18:
aman aman benden uzak dur en son dert topiğinden sürüldüm zaten
ööle oluyo hakketten...ilk sabıkamı aldığımda hatamı kabul etmiştim,ok dedim haklıydı.ikincisi ise o kadar saçma salak bi sebepti ki,baya bi bozulmuştum.kabul edemedim bi türlü!itiraz için geri filan da yazmadım ama bi müddet de eski tadını yitirmiştim buranın.bazen hakketten kaşınıyom,hani ceza verseler yeri olacak...o zaman da vermediklerinde aldığım son faturanın saçmalığı daha bi aptalca geliyo bana.
benim ilkti ve 2 kerede msj attım yaptığınızı kınıyorum diye ama geri dönmediler
dua et atılmamışsın....ne demek ya!anarşi yarat bilinmeyen kurallara karşı gel bi de kına!
ii de gulüm,danan gereken aile terbiyesini almıştır arada da sen varsın...hani böylesi bi sürtüşme ortamına girse bile,susup geri adım atacağından eminim,sırf babana saygısından ve sana karşı sevgisinden dolayı.ha baban da yaşını başını almış bir insandır elbet,ne etcek ona göre senin danan dünkü velet.oturup onunla mı tartışacak?seninki saygısını koruduktan sonna,baban mı arıza çıkarıcak?hayır değil onaylıcağına eminim. ama ne bileyim ön yargı var ben de çok samimi olunursa tartısma falan çıkarsa diye kuruntum var ona böyle söyleyince de bahane uyduruyosun diyor
ben kınadım flockem daha ılk kez basıma geliyo uyarı bile yapılmadan bende kınama msj attımdua et atılmamışsın....ne demek ya!anarşi yarat bilinmeyen kurallara karşı gel bi de kına!
belli bi süre sonna ciddiyetleri sorgulanır oluyo sultanım.yani burcu naptı şimdi?birine mi küfür etti?siyasi ideolojisini mi ortaya koydu ne etti de uyarı değil de tümden banlandı?cryptic birine sırf smiley ile cvp verdi diye 1-2 gün gibi bi süreliğine ceza aldı.
hani bunun bir normu yok herhalde,herkes kafasına ve keyfine göre takılıyo demek ki...
off çitlenbiğim çok kötüyüm vala içime dert oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?