- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
ben senın az cok sıkıntını biliyorum twocecım bu kardesin ve annenle ile alaklı yasadığın sıkıntıyı yalnız bu senın basına bıraz dert acar gibime geliyor cunku senınkı kıskanç ve nası dıyeyım şüpheci biri
toptan ceza veriyorlar demekki
devamı gelecek gibi flockenin yazdıklarına bakıllırsa
kesinlikle tanıştırmalısın senin göremediğin bir çok yönünü huyunu ailen görür seni senden fazla düşünen bir tek onlardır
hadi ayağa kalkalım propaganda yapalım grev yapalım
kaşınıyorum galiba
ii de gulüm,danan gereken aile terbiyesini almıştır arada da sen varsın...hani böylesi bi sürtüşme ortamına girse bile,susup geri adım atacağından eminim,sırf babana saygısından ve sana karşı sevgisinden dolayı.ha baban da yaşını başını almış bir insandır elbet,ne etcek ona göre senin danan dünkü velet.oturup onunla mı tartışacak?seninki saygısını koruduktan sonna,baban mı arıza çıkarıcak?
yok tuğçem,çok ayrıntılı düşünüyon,olmicak ööle şeyler.sen en kısa zamanda annene sööle,gidip babanla konuşsun.bi gün ayarlayın,danan kapsın bitkisini gelsin size.yarım saat yeter bu ziyaret için.herşey yolunda gidecek inan bana.
evet marjı burda hepimizi aşaglayarak gitti hiç bişey yapmadılar çaşıt bilem rahat rahat geziniyobelli bi süre sonna ciddiyetleri sorgulanır oluyo sultanım.yani burcu naptı şimdi?birine mi küfür etti?siyasi ideolojisini mi ortaya koydu ne etti de uyarı değil de tümden banlandı?cryptic birine sırf smiley ile cvp verdi diye 1-2 gün gibi bi süreliğine ceza aldı.
hani bunun bir normu yok herhalde,herkes kafasına ve keyfine göre takılıyo demek ki...
belli bi süre sonna ciddiyetleri sorgulanır oluyo sultanım.yani burcu naptı şimdi?birine mi küfür etti?siyasi ideolojisini mi ortaya koydu ne etti de uyarı değil de tümden banlandı?cryptic birine sırf smiley ile cvp verdi diye 1-2 gün gibi bi süreliğine ceza aldı.
hani bunun bir normu yok herhalde,herkes kafasına ve keyfine göre takılıyo demek ki...
cryptic anlattıydı ben de öörendim,geyik bölümü hariç başka bi yerde sadece smile ile cvp vermek,idama neden oluyo!bu kural şimdilik yürürlükte,arın ne olur,dün dündü bugün bugündür mü uygulanır bilmiyom.siz ayağınızı denk alın,smiley'leri tasarruflu kullanın!o smil yasaksa niye koydular oraya kedinin ciğere baktığı gibi bakmamız için mi
işte şimdi benimki de inat yapıyo çağırsan da gelmem gibilerindenarada kaldım böyle tuhaf oldum
evet marjı burda hepimizi aşaglayarak gitti hiç bişey yapmadılar çaşıt bilem rahat rahat geziniyo
o zaman sen de 'peki,gelmeye karar verdiğinde söyle haber veriim de.' yirim onun tribini ben!işte şimdi benimki de inat yapıyo çağırsan da gelmem gibilerindenarada kaldım böyle tuhaf oldum
mandalinam kedimerim ben de çok istedim ama biraz burcumun dediği gibi benimkini biliyor şüpheci,kıskanc benim anne tarafı da biraz geniş ben arada kalıcam diye korktum:26:
evet sultanım,gereken yerde haklı yere müdahale ederdi...ilk cezamı ondan aldım benHaklısın flockem...Kazen varken böyle olmuyordu sanırım...
mandalinam kedimerim ben de çok istedim ama biraz burcumun dediği gibi benimkini biliyor şüpheci,kıskanc benim anne tarafı da biraz geniş ben arada kalıcam diye korktum:26:
cryptic anlattıydı ben de öörendim,geyik bölümü hariç başka bi yerde sadece smile ile cvp vermek,idama neden oluyo!bu kural şimdilik yürürlükte,arın ne olur,dün dündü bugün bugündür mü uygulanır bilmiyom.siz ayağınızı denk alın,smiley'leri tasarruflu kullanın!
haklısın sana sonderece hak veriyorum o yasadığın sorunlar ile alakalı sen kardesine göre cok daha dikkatlı düşüncelisin anladığım kadarıyla kardesinde aksıne cok rahat ve ben annene sasmıştım aslında nası bukadar rahat davranmasına karısmaz diye.senın yasadıgın sıkıntı yı anlayabiliyorum da işin içinden nası cıkıcanevet burcum aynen öyle. hep bu yüzden erteledim işte
ikili oynuyom hatun,burayı övüp anarşi yaratcaktım şimdi o da güme getti açıklamamla!:86:hangi yazdığıma kızdın çakamadım
o zaman sen de 'peki,gelmeye karar verdiğinde söyle haber veriim de.' yirim onun tribini ben!o vakte kadar da sorun yok say tuğçem ne üzüyon kendini?
haklısın sana sonderece hak veriyorum o yasadığın sorunlar ile alakalı sen kardesine göre cok daha dikkatlı düşüncelisin anladığım kadarıyla kardesinde aksıne cok rahat ve ben annene sasmıştım aslında nası bukadar rahat davranmasına karısmaz diye.senın yasadıgın sıkıntı yı anlayabiliyorum da işin içinden nası cıkıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?