Ölümüne Geyik Topiği :-))

evet burcum aynen öyle. hep bu yüzden erteledim işte

..................

işte şimdi benimki de inat yapıyo çağırsan da gelmem gibilerinden arada kaldım böyle tuhaf oldum

evet marjı burda hepimizi aşaglayarak gitti hiç bişey yapmadılar çaşıt bilem rahat rahat geziniyo

Haklısın flockem...Kazen varken böyle olmuyordu sanırım...

mandalinam kedimerim ben de çok istedim ama biraz burcumun dediği gibi benimkini biliyor şüpheci,kıskanc benim anne tarafı da biraz geniş ben arada kalıcam diye korktum:26:

o smil yasaksa niye koydular oraya kedinin ciğere baktığı gibi bakmamız için mi
cryptic anlattıydı ben de öörendim,geyik bölümü hariç başka bi yerde sadece smile ile cvp vermek,idama neden oluyo!bu kural şimdilik yürürlükte,arın ne olur,dün dündü bugün bugündür mü uygulanır bilmiyom.siz ayağınızı denk alın,smiley'leri tasarruflu kullanın!

işte şimdi benimki de inat yapıyo çağırsan da gelmem gibilerinden arada kaldım böyle tuhaf oldum
o zaman sen de 'peki,gelmeye karar verdiğinde söyle haber veriim de.' yirim onun tribini ben! o vakte kadar da sorun yok say tuğçem ne üzüyon kendini?

mandalinam kedimerim ben de çok istedim ama biraz burcumun dediği gibi benimkini biliyor şüpheci,kıskanc benim anne tarafı da biraz geniş ben arada kalıcam diye korktum:26:

canımın içi bunu tanıştırmadan da bilemezsin kii yorum yapsanda bi yere kadar onun veya ailenin o andaki tutumu hem seni seviyosa nasıl biri olduğunu anlamıştır herhalde

şimdi anladığım kadarıyla arkadaşın tutucu ve şüpheci birde kıskanç
ailen daha rahat özellikle annen rahat biri

aralarındaki bu farklılıktan arkadaşının bir şey mi var neden böyle gibi sorgu suale gireceğini olmayan fikirlere karışıp seni huzur edeceğinden korkuyorsun öylemi

ucuz atlatmışım bir çok yerde smil kullandığım oldu yazı yazmadan

evet burcum aynen öyle. hep bu yüzden erteledim işte
haklısın sana sonderece hak veriyorum o yasadığın sorunlar ile alakalı sen kardesine göre cok daha dikkatlı düşüncelisin anladığım kadarıyla kardesinde aksıne cok rahat ve ben annene sasmıştım aslında nası bukadar rahat davranmasına karısmaz diye.senın yasadıgın sıkıntı yı anlayabiliyorum da işin içinden nası cıkıcan

Twocem sen bu adamla evlenmeyi planlamıyormusun? Birbirlerine alışmak zorundalar... O yüzden sen en kısa zamanda bu konuyu babana aç...

Hem babanı tanıyorsun hem de erkek arkadaşını.. o yüzden ikisine de birbirlerine nasıl davranacaklarını az çok bilirsin başta ikisinede söylersin ara buluculuk sana düşüyor...o yüzden kaçışın yok...

o zaman sen de 'peki,gelmeye karar verdiğinde söyle haber veriim de.' yirim onun tribini ben! o vakte kadar da sorun yok say tuğçem ne üzüyon kendini?

ne bilim flockem içime dert oldu bahane uyduruyosun bana diyor hep. bu durumu nasıl düzeltcem bilemedim çağırsam ben demeseydim çağırmıcaktın olcak çağırmasam hep laf sokcak yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çaşıt ne oluyor yaaaaa

flockeeeeeeeeeeeeeeee hangi yazdığıma kızdın yaaaa

bulamıyorum işte burcum. yardımcı olcak yanımda durcak kimsem de yok çok insan gördüm burda da daha sonraları nişanlısıın bile terk ediyorlar ailemiz uyusmuyor,kültür farkı çıktı vs diye

Ben tanıştığım biri var benim bütün aile öğrendi... O konuda çok rahatım... Ama iş tanışturmaya gelince nasıl olacak onu bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…