Ölümüne Geyik Topiği :-))

evet mandalinamm bizde bu olmaz ama sizin su davranısınız tuhaf diyr bazen aslında bana göre de erkek arkadasım haklı ama diğer tarafta anne kardes arada kalıyorum eziliyorum ne diceğimi bilemiyorum

o zaman sende dersin snein gelesin yokmuş ben babama söyledim seninle tanışmak istedi ama sen kaçıyorsun şimdi de sen bahane uyduruyorsun dersinn... :90:

bulamıyorum işte burcum. yardımcı olcak yanımda durcak kimsem de yok çok insan gördüm burda da daha sonraları nişanlısıın bile terk ediyorlar ailemiz uyusmuyor,kültür farkı çıktı vs diye
kuzum uzulme sen ama sakın bu evdekı durumlardan erkek arkadsına bahsetme cunku ılerde bı tartısmada yuzune vurabilir ve busenın canını cok yakar ozman bazen kol kırılsada yen içinde kalmalı bu unutma ailevi sorunlar herneyse kocan bile olsa bazı şeyleri bilmemesinde fayda var insan oğlu cunku bu nankör olabiliyo bı kavga esnasında sana koz kullanıyo felan v.s sen bıraz zamana bırak sonra evdekileri al karşına konuş gelicek tanışmaya de ve kardesıne söle hareketlerine çeki duzen versin sonra gelir tanıstırısn ve gider tamam sıkma canını

sorun şu ki birçok şeyi biliyor zaten burcum. çok da kızıyor eğer eve gelseydi sürekli bnları görcekti sonra bizim ilişkiimz biterdi herhal:44: anneme de diyemiyorum ki olay bundan ibaret diye o da sen bizden uzak tuttun getirmedin diyor. dün üstü kapalı anlatmaya çalıstım benimki bahane uydurma dedi. kendimi iyi hissetmiyorum yani:26:

sizin durumunuz anladığım kadarıyla bizim düşündüğümüzden biraz karışık tuğçem....burcum olaya vakıf herhal....biz olayın boyutunu bilmediğimiz için ne desek hep yüzeysel bi cvp kalıcak ve sana tam anlamıyla yardımcı olamicas....burcumu dinle derim ben o vakit.

bugün bende anlama kıtlığı var hayır olsun idare edin her zamankinden daha beter bir durum
az uykudan oluyo o mandalinam.pzt günü bi hatun resimlerini koymuş...3-4 tene kendi gözleri,bi tene de başka birinin mavi gözlerini...bizden fikir istedi.sabah sabah annamadım ben de ne istiyo bu diye...meğer lens için sormuş burcu olaya açıklık getirmese,tren gelir hoş gelir misali hala resimlere bakcem ben,ne istiyo bu diye!

uykusuzluk her sabah kargaları kahvaltılarına oturmadan uyanmak zorunda kaldığım için

sanırım bende bir de hastalık var depreşiyorum bazen böyle işte

flockem üstün körü anlatayım da yardımcı olun sizde nasıl bilmiyorum ama bizim aileyi kime anlatsam geniş diyor. kendi ailem kötüleyemem sonuçta benim canım onlar. kardeşim eve genelde tüm arkadaslarını doldurrudu. tüm erkek arkadaslarını eve getirirdi annemle otururlardı geç saate kadar. bir muhabbet bir sohbet babam da genelde geceleri çalısıyor. o da evde yok. hadi birini getirdin 3 hafta sonra ayrılırdı annee yeni erkek arkadasım hadi tanısın. bu hep böyle tekrarladı ben bundan rahatsız olurken cok fazla e erkek arkadasım da baya bir rahatsız oldu. ben onu eve cagırsaydım daha da yakınlasma olcaktı ve bu durumları eve geç saate kdr misafir gelmelerini,gece dısarı cıkmalarını hepsini görcekti ee ben istenmeyen sevigli olcaktım haksız mıyım simdi ben

uykusuzluk her sabah kargaları kahvaltılarına oturmadan uyanmak zorunda kaldığım için

sanırım bende bir de hastalık var depreşiyorum bazen böyle işte
bazı sabahlar,hele ki pzt günleri uykusuzluktan beynimin büzülüp burştuğunu hissediyom resmen,sende de ööle oluyo mu?mongol mongol bakıyom hayata.....

haksızsın.bu senin ailen,senin parçan senin gerçeğin!sen bu çocukla evlenmeyi düşünüyorsun,ya seni olduğu gibi tüm herşeyi ile kabul etmeli ya da oturup bu beraberliği iicene düşünmeli....aileni saklayamazsın tuğçem,evlenince ne etceksiniz?sizinkilere misafirliğe hep tek mi gitcen?
tuğçem,bir beraberliğin en temelinde şeffaflık yatar.sen bişeyleri ne kadar saklarsan,o kadar ileride sana sorun olarak geri döner.ha ailevi problemlerinizi burcunun dediği gibi minimum halini anlat ama yapılarını ve hatta kendilerini izole edemezsin.bu dana seni seviyorsa,herşeyi ama tüm herşeyi göze alır kabullenir,ona ters gelen şeylere bile istemese de he der geçer.....

bak canım aile ve sevgili arasında kalmak çok kötü durum

benim ailem seninki kadar olmasada geniştir eşiminki tam aksi onların bir çok davranışı bana ters bizimkilerin davranışı eşime ters gelir sevgiliyken anlatık ne olursa olsun ailelere saygılı olacaz bize ters bir durumda olsa suscaz onlara saygısızlık yapmıycaz birbirimize anlatcaz herkez kendi ailesiyle uygun dille konuşcak diye şuana kadar öyle bir durum olmadı ama eşimi ilk ailemle tanıştırmaya götürdüğümde eşim garipsedi kızlarının erkek arkadaşlarıyla nasıl tanışıyorlar diye bende onları garipsedim evleneceği kızı nasıl ailesiyle tanıştırmıyor düğündemi tanışcaz diye

ama asla kırıcı söz söylemedik uygun dille anlattık birbirimize orta yolu bulduk bir adım tutucu olmaya yöneldim bir adım o geniş olmaya yöneldi ortada buluştuk tek tarafın tavizi olmaz karşılıklı olmalı sonuçta seni büyüten yetiştiren o aile düşünce yapın farklıda olsa yinede hareketlerin o yöne kayabilir

siz de haklısınız. ama kuruntu yaptım işte. belki de içine sokmalıyım artık ailemin olcağı varsa olur,onu kırmadan düzeltmeliyim ya da o beni kırmaya devam etmeden. pat diye yarın gel de diyemem. ben söyledim çağırdın olcak. düzgün bir zaman bulmalıyım ki inattır da gelmez bir süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…