Ölümüne Geyik Topiği :-))

bazı sabahlar,hele ki pzt günleri uykusuzluktan beynimin büzülüp burştuğunu hissediyom resmen,sende de ööle oluyo mu?mongol mongol bakıyom hayata.....

her sabah öyleyim eşim erken kalkar kahvaltıyı hazırlar beni uyandırır gülücükle hayatım canım kahvaltı hazır incelerek söyler benim tavır şu kaşlar tek kaş haline gelecek kadar çakılmış tek göz açık azcık dönerek tek elle iterek git başımdan adam devam eder hadi canım balım ben bu sefer diklenerek yatakta daha sinir olmuş aynı ses tonunun sürekli uykulu halimde kulaklarımda çınlamasının siniriyle git dedim defol yemeyecem senin hazırladığın kahvaltıyı filan çığlık çığlığa

bunu kameraya çekmiş eşim çünkü uykulu halimle ne yaptığımı dediğimi hatırlamıyorum her söylediğinde hayır yapmam öyle şey diyordum gerçi kameradaki görüntüyü görünce montaj bu dedim ama acı gerçek

yemek filan değilde yarım saatlik çay tanışma iyi olur sultanın dediği gibi birde öncesinde aileni uygun dille anlat bence kötüleme ama sakın her haliyle kabullenmesini sağlamalısın kimseyi değişteremezsin sadece kabullenmesini sağlayabilirsin hem ailenin sevgilini hem sevgilinin aileni orta yolu bulmak sana kalıyor ama çok taviz vermek hep senin taviz vermen yıpratır saygı sınırını aşma onunda aşmasına sakın izin verme

dert etme kendine,sen fikrini sun gerisini ona bırak....önceden dediğim gibi,seni ailemle tanıştırmak istiyorum,sen uygun zamanını bana söyle ben de evdekilere iletirim de.o yok mok filan derse de bu onun sorunu olarak kalır.daha da fazla üstüne gitme ki iicene inada bindirmesin.sen oralı olmayınca,bak göreceksin,o lafı ne yapıp ne edip oraya getirecektir eninde sonunda....o zaman da oturur konuşursunuz,ne zaman olsun,ne vakit haber veriim diye....

dün parke ve kapılar için tükkana gittim kadın vardı kocası ve oğlu işletiyormuş yoklarmış ne ürünleri taıyor ne bir şey anlatabiliyor birde eşimle gittim kadının bana bakışlarından rahatsız oldum kendimi kötü hisseetim bana sanki kocasını ayarlayacakmışım gibi bakıyordu valla içini bilmem ama bakışları bana bunu hissettirdi çok kötü oldum

tamam canlarım. bir deneyim bakayım ben onu tanıyorsam istemeyecektir zaten ama yine teklifimi yapayım dediğiniz gibi

sen ustalarla ne ettin bakem

hiiii olaylar serisi dün yaşadıklarım kavga etmediğim usta kalmadı altı üstü bir cm lik çıkıntıyı sıvayla kapatıp compaktı yerleştirmeyi akıl edemiyorlar dün herşey beni buldu

burcummm tam aramız düzeldi derken yine sorun çıktı:84::84: bugün yine açar konuyu nasıl kapatıcam bilmiyorum

burcu haklı zaman geçsin azcık

temem mandalinamm öyle yapcam artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…