bazı sabahlar,hele ki pzt günleri uykusuzluktan beynimin büzülüp burştuğunu hissediyom resmen,sende de ööle oluyo mu?mongol mongol bakıyom hayata.....
siz de haklısınız. ama kuruntu yaptım işte. belki de içine sokmalıyım artık ailemin olcağı varsa olur,onu kırmadan düzeltmeliyim ya da o beni kırmaya devam etmeden. pat diye yarın gel de diyemem. ben söyledim çağırdın olcak. düzgün bir zaman bulmalıyım ki inattır da gelmez bir süre.
dert etme kendine,sen fikrini sun gerisini ona bırak....önceden dediğim gibi,seni ailemle tanıştırmak istiyorum,sen uygun zamanını bana söyle ben de evdekilere iletirim de.o yok mok filan derse de bu onun sorunu olarak kalır.daha da fazla üstüne gitme ki iicene inada bindirmesin.sen oralı olmayınca,bak göreceksin,o lafı ne yapıp ne edip oraya getirecektir eninde sonunda....o zaman da oturur konuşursunuz,ne zaman olsun,ne vakit haber veriim diye....siz de haklısınız. ama kuruntu yaptım işte. belki de içine sokmalıyım artık ailemin olcağı varsa olur,onu kırmadan düzeltmeliyim ya da o beni kırmaya devam etmeden. pat diye yarın gel de diyemem. ben söyledim çağırdın olcak. düzgün bir zaman bulmalıyım ki inattır da gelmez bir süre.
enem tek kaldım.........................
anemm iki dkka işim cıktı kaçmışınız gene
yap ama bence bıraz bekle ustunden az zaman gecsın su an inat yapabilir taze olduğundan konutamam canlarım.bir deneyim bakayım ben onu tanıyorsam istemeyecektir zaten ama yine teklifimi yapayım dediğiniz gibi
sen ustalarla ne ettin bakemflocke kaçtı ben buradayım
yap ama bence bıraz bekle ustunden az zaman gecsın su an inat yapabilir taze olduğundan konu
sıma canını olurunabırak bazen ustune gittikçe işler daha kötu gidiyoburcummm tam aramız düzeldi derken yine sorun çıktı:84::84: bugün yine açar konuyu nasıl kapatıcam bilmiyorum
sıma canını olurunabırak bazen ustune gittikçe işler daha kötu gidiyo
düzelir düzelir sıkma canını sennn İNŞALLAH bi evleninde bıtsın su sıkıntılardimi:26: düzeliriz inşallah
mandalinammm su calışan bayanlar bölümüne bi yemek kotdun kaçtın hanı devamı kıssssflocke kaçtı ben buradayım
sen ustalarla ne ettin bakem
burcummm tam aramız düzeldi derken yine sorun çıktı:84::84: bugün yine açar konuyu nasıl kapatıcam bilmiyorum
düzelir düzelir sıkma canını sennn İNŞALLAH bi evleninde bıtsın su sıkıntılar
hiiii olaylar serisi dün yaşadıklarım kavga etmediğim usta kalmadı altı üstü bir cm lik çıkıntıyı sıvayla kapatıp compaktı yerleştirmeyi akıl edemiyorlar dün herşey beni buldu
burcu haklı zaman geçsin azcık
hiiii olaylar serisi dün yaşadıklarım kavga etmediğim usta kalmadı altı üstü bir cm lik çıkıntıyı sıvayla kapatıp compaktı yerleştirmeyi akıl edemiyorlar dün herşey beni buldu
bi bitseydide kurtulsaydın bu gidişle haberlerde görürüz seni cinnet geciren mandalina evdeki ustayı mutfak kapısı yaptı yada davlumbaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?