mandalinammm su calışan bayanlar bölümüne bi yemek kotdun kaçtın hanı devamı kıssss
evet o dönem cok kavga oluyo senelerce gül gibi gecınen bız nişanlılık döneminde nerdeyse ayrılıyoduk ben bır ara kafaya koymustum sıyırmıştım artıkamann vala şimdi böyleysem nişanlılık döneminde halim nasıl olur bilmiyorumstresten ölüp ölüp dirilirim burcum
evet o dönem cok kavga oluyo senelerce gül gibi gecınen bız nişanlılık döneminde nerdeyse ayrılıyoduk ben bır ara kafaya koymustum sıyırmıştım artık
varsa öle bildiğin tarifler verde yapak mesela düşünüyom kara kara akşama ne yapsam diye bizim kızlar senın konuya bı el atsınlarda çoğalsın tariflerbenden başka kimse paylaşmayınca bıraktım birde fotoğraf yüklemekte sıkıntı oldu azcıkta tembellik yaptım
amann vala şimdi böyleysem nişanlılık döneminde halim nasıl olur bilmiyorumstresten ölüp ölüp dirilirim burcum
hiiii olaylar serisi dün yaşadıklarım kavga etmediğim usta kalmadı altı üstü bir cm lik çıkıntıyı sıvayla kapatıp compaktı yerleştirmeyi akıl edemiyorlar dün herşey beni buldu
bi bitseydide kurtulsaydın bu gidişle haberlerde görürüz seni cinnet geciren mandalina evdeki ustayı mutfak kapısı yaptı yada davlumbaz
olabilir takipte kalın 3. sayfa haberleri duvara asılan usta ustadan banyo dekoru uuuu
uuuu işte ozaman hep susmak sana düşüyor
burnuna basınca dili açılıp raf yada cekmece olan bır dekorolabilir takipte kalın 3. sayfa haberleri duvara asılan usta ustadan banyo dekoru uuuu
ben bu gidişle evlenemicem mandalinam evde kalcam vala
olabilir takipte kalın 3. sayfa haberleri duvara asılan usta ustadan banyo dekoru uuuu
abovv çok feci
enemmm ben yandım o zaman :18:
varsa öle bildiğin tarifler verde yapak mesela düşünüyom kara kara akşama ne yapsam diye bizim kızlar senın konuya bı el atsınlarda çoğalsın tarifler
enemmmm evet evlenmeden boşanmak kötü olurdubiz tayin işlemleri nikahı kıymıştık önceden adliyeye çok gittim hep prosedür yüzünden döndüm iyide varmış bürokrosi
valla el atsınlar bende düşünüyorum hep ne yapacam diye
ne yapıyon sen genelde anlet azcukbiz tayin işlemleri nikahı kıymıştık önceden adliyeye çok gittim hep prosedür yüzünden döndüm iyide varmış bürokrosi
valla el atsınlar bende düşünüyorum hep ne yapacam diye
burnuna basınca dili açılıp raf yada cekmece olan bır dekor
iyi fikir değerlendireyim bunu saçını çekince kulalrından su çıksın
ben bu gidişle evlenemicem mandalinam evde kalcam vala
abovv çok feci
kalmazsın bir komşumuz vardı rahmetli derdiki ma deli olan deli kızçe bile avde kalmamış
enemmmm evet evlenmeden boşanmak kötü olurdu
ne yapıyon sen genelde anlet azcukbenim eve gidince uykum geliyo yatmak istiyom hep
tamam canlarım.bir deneyim bakayım ben onu tanıyorsam istemeyecektir zaten ama yine teklifimi yapayım dediğiniz gibi
arada kalmak en nefret ettiğim şeylerden biri. sabahtan beri sinirlerim bozuk ve üzgünüm. haklı olduğu için kızamıyorum ona tanıstırmam gerekirdi,bir de bir huyu var artık her zaman bu lafı kondurur bana :18:Twocem konunun yine gerisine dek geldim...
Sıkıntı etme... Erkek arkadaşın seni seviyorsa seni ailenle kabul edecek...
Zor durumlar twocem Allah kolaylık versin. Burcu, konuyu ve erkek arkadaşını çözmüş o yüzden o haklı...
o konuyu açmasına izin verme sende belli bir süre bambaşka şeylerden bahset konu konuyu açsın hiç o konuya gelmesin...
her iki tarafıda bu duruma alıştırman lazım... çok dikkat etmen lazım...
hoşgeldin kuzucum
hoş bulduk canımcım sanırım sende hava parçalı bulutluymuş
ne yapyın derken yemek kastetm,ştim mandalınaaaaaaiyi olurdu ya
eve gidince üstümü değişip mutfağa geçiyorum bulaşıkları yıkıyorum sabah bulaşıkları hep akşama kalıyor erken çıktığımız için sonra nete geçiyorum dolaptaki malzemelere göre tariflere bakıyorum gözüme kestirdiğimi yapıyorum o pişene kadar tv izliyorum eşim geç geliyor 21.00 den sonra bazen az daha erken eşim elini yüzünü yıkayana kadar sofrayı kuruyorum yemek yiyoruz bulaşıkları yıkıyoruz çekirdeğimizi alıp tv izliyoruz günün özetini geçiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?