Ölümüne Geyik Topiği :-))

amann vala şimdi böyleysem nişanlılık döneminde halim nasıl olur bilmiyorum stresten ölüp ölüp dirilirim burcum

uuuu işte ozaman hep susmak sana düşüyor

enemmm ben yandım o zaman :18:

biz tayin işlemleri nikahı kıymıştık önceden adliyeye çok gittim hep prosedür yüzünden döndüm iyide varmış bürokrosi

varsa öle bildiğin tarifler verde yapak mesela düşünüyom kara kara akşama ne yapsam diye bizim kızlar senın konuya bı el atsınlarda çoğalsın tarifler

valla el atsınlar bende düşünüyorum hep ne yapacam diye

enemmmm evet evlenmeden boşanmak kötü olurdu

iyi olurdu ya

ne yapıyon sen genelde anlet azcuk benim eve gidince uykum geliyo yatmak istiyom hep

eve gidince üstümü değişip mutfağa geçiyorum bulaşıkları yıkıyorum sabah bulaşıkları hep akşama kalıyor erken çıktığımız için sonra nete geçiyorum dolaptaki malzemelere göre tariflere bakıyorum gözüme kestirdiğimi yapıyorum o pişene kadar tv izliyorum eşim geç geliyor 21.00 den sonra bazen az daha erken eşim elini yüzünü yıkayana kadar sofrayı kuruyorum yemek yiyoruz bulaşıkları yıkıyoruz çekirdeğimizi alıp tv izliyoruz günün özetini geçiyoruz

tamam canlarım. bir deneyim bakayım ben onu tanıyorsam istemeyecektir zaten ama yine teklifimi yapayım dediğiniz gibi

Twocem konunun yine gerisine dek geldim...

Sıkıntı etme... Erkek arkadaşın seni seviyorsa seni ailenle kabul edecek...

Zor durumlar twocem Allah kolaylık versin. Burcu, konuyu ve erkek arkadaşını çözmüş o yüzden o haklı ...

o konuyu açmasına izin verme sende belli bir süre bambaşka şeylerden bahset konu konuyu açsın hiç o konuya gelmesin...

her iki tarafıda bu duruma alıştırman lazım... çok dikkat etmen lazım...

arada kalmak en nefret ettiğim şeylerden biri. sabahtan beri sinirlerim bozuk ve üzgünüm. haklı olduğu için kızamıyorum ona tanıstırmam gerekirdi,bir de bir huyu var artık her zaman bu lafı kondurur bana :18:

tünaydın kızlar nabersiniz?
hava sıcak klima çalışıyor dışarı çıkıp bir geldim aynı şok etkisi yaşamış olduğum için yerimde duramıyorum. Allahhhhhhhh

ne yapyın derken yemek kastetm,ştim mandalınaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…