Ölümüne Geyik Topiği :-))

sittresten kurdeşen dökçem gari....bana hediye fikirleri verin!züğürtüm bunu belirteyim....

gonca ormanıma kıs....bi gaflette bulundum onunla haziranda evlendim.kapitalist dünya babalar gününü de haziranda kutluyo işte....iki hedaye birden lazım her yıl aynı sıkıntıyı çekiyom.işin b.k yanı her geçen sene fikirler tükenmeye başlıyo....

bizimde haziran nekadar paran var

125 lira 50 kuruş çarpmışım adamdan....kıdım kıdım olarak.
hey yarrabım 50 kuruş da bahşiş verirsin
1) kupa ve ya oskar ödülü hediye et dunyayın en iyi kocası veya babası ödülü olarak fiyatı da çok uygun 25 tl olması lazım
2)içine sıcak bişey koyunca resim cıkan kupalar varya sizin resimlerden onun resimlerinden bastır kupay oda 20-30 tl arası
3)bonny food dan lezzet çiçeği sipariş et yada meyvası ama bıraz tuzlu oluyo
4)google amcama bı sor bakalım hediye diye ne cıkacak?

o bir no.lu dediğini nirden bulabilirim kıs?orjinal bişeye benziyo o....

canım biz bukadr cok yiyemiyoruz 3 cesit fazla bıze aslında aklımda tavuklu krep var sen biliyomusun nasıl yapılır?
yok onu bilmiyom,yani yapılışını bilmiyom.ama lezzetler.com'a gir kesin bulursun.videolusu da vardır hemide....didiklerim çok geldiyse çorbayı ve salatayı çıkar,al sana menü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…