Ölümüne Geyik Topiği :-))

arpa şehriyeli pilav yap.yanına da şnitzel....bi de çorba uydur,az da yeşillik koy ortaya tamam işte....

çok bile bu sıcakta çorbayı geçebilir

güzel fikirler brnimkininde doğum günü yaklaştı yaklaştı bir ay sonra fikir olsun banada

Son düzenleme:
internet te yaz cıkıyo ben orda gördüm sipariş verebilirsin kişiye özel oscar heykeli yaz google amcama
pc.yi kullanırsam annar ne alıcağımı....ben bilgisayarı bozma işlerine bakıyom,o ise tüm teknik işlere....virüs tarama,temizleme yıkama cilalama gibi zart zurt sıkıcı işler işte.silerim silmesine de,genem de bi yerden bulur o.

gelinliğin oluyormu sana yada duruyormu

gelinliğin oluyormu sana yada duruyormu
kiralamıştım ben....nikahtan hemen sonnaki pazartesi günü geri verdim.çiçeğimi ve başımdaki tacı ise bekar arkadaşlarım daha salonu terk etmeden benden yolup aldılar,canımı zor kurtarmıştım gari....:18:

buldumbuldum.coma gir bakalım cok güzel şeyler var sonra silersin

Son düzenleme:

hımm çocukları postalasan bir akşamlık birine birindende gelinlik ödünç alsan giysen şık bir sofra hazırlasan diye düşündüm bir ara

burcum,bu dediğin yere bakıverdim şööle göz ucunla...ii bişeye benziyo akşam incelerim.ama kredi kartı ödemesi şart mı? öyleyse eğer o zaman orayı da unutiim....fatura direk ona geliyo çünkü

burcum,bu dediğin yere bakıverdim şööle göz ucunla...ii bişeye benziyo akşam incelerim.ama kredi kartı ödemesi şart mı? öyleyse eğer o zaman orayı da unutiim....fatura direk ona geliyo çünkü
arar sorarsın belki kapıda odeme şansın vardır bu ödülü satan bı çok yer mutlaka kapıda ödemesi vardır.

flockem, ben dogum gunu ıcın gsli bornoz takımı aldım bayıldı acaba sen düşünür müsün:44:

flocke birde kitap var istediğin gibi döşüyorsun içini fotoğraf çizgi karakterler hazır şablonlar filan sevgiliyeözel diye birşey odunluktan iki romantik cümle kurup kitap oluşturamadım yapabilseydim aklımda o vardı

flockem, ben dogum gunu ıcın gsli bornoz takımı aldım bayıldı acaba sen düşünür müsün:44:
formadan eşofman takımına,saatten krampona....tıkandıkça başvurdum oraya.... ama burcumun dediği yer ii gibi yaf...bulurum ordan bişeyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…