arpa şehriyeli pilav yap.yanına da şnitzel....bi de çorba uydur,az da yeşillik koy ortaya tamam işte....
hey yarrabım 50 kuruş da bahşiş verirsin
1) kupa ve ya oskar ödülü hediye et dunyayın en iyi kocası veya babası ödülü olarak fiyatı da çok uygun 25 tl olması lazım
2)içine sıcak bişey koyunca resim cıkan kupalar varya sizin resimlerden onun resimlerinden bastır kupay oda 20-30 tl arası
3)bonny food dan lezzet çiçeği sipariş et yada meyvası ama bıraz tuzlu oluyo
4)google amcama bı sor bakalım hediye diye ne cıkacak?
pc.yi kullanırsam annar ne alıcağımı....ben bilgisayarı bozma işlerine bakıyom,o ise tüm teknik işlere....virüs tarama,temizleme yıkama cilalama gibi zart zurt sıkıcı işler işte.silerim silmesine de,genem de bi yerden bulur o.internet te yaz cıkıyo ben orda gördüm sipariş verebilirsin kişiye özel oscar heykeli yaz google amcama
sen neyaptın akşamayok onu bilmiyom,yani yapılışını bilmiyom.ama lezzetler.com'a gir kesin bulursun.videolusu da vardır hemide....didiklerim çok geldiyse çorbayı ve salatayı çıkar,al sana menü....
bugün free günümüz bizim.akşam gelmicek,fırından hamur alıp çocuklarla pizza yapces....sen neyaptın akşama
pc.yi kullanırsam annar ne alıcağımı....ben bilgisayarı bozma işlerine bakıyom,o ise tüm teknik işlere....virüs tarama,temizleme yıkama cilalama gibi zart zurt sıkıcı işler işte.silerim silmesine de,genem de bi yerden bulur o.
kiralamıştım ben....nikahtan hemen sonnaki pazartesi günü geri verdim.çiçeğimi ve başımdaki tacı ise bekar arkadaşlarım daha salonu terk etmeden benden yolup aldılar,canımı zor kurtarmıştım gari....:18:gelinliğin oluyormu sana yada duruyormu
buldumbuldum.coma gir bakalım cok güzel şeyler var sonra silersinpc.yi kullanırsam annar ne alıcağımı....ben bilgisayarı bozma işlerine bakıyom,o ise tüm teknik işlere....virüs tarama,temizleme yıkama cilalama gibi zart zurt sıkıcı işler işte.silerim silmesine de,genem de bi yerden bulur o.
harf hatası yok demi,buldumduldum.com?:26:buldumbuldum.coma gir bakalım cok güzel şeyler var sonra silersin
kiralamıştım ben....nikahtan hemen sonnaki pazartesi günü geri verdim.çiçeğimi ve başımdaki tacı ise bekar arkadaşlarım daha salonu terk etmeden benden yolup aldılar,canımı zor kurtarmıştım gari....:18:
hmmm aklımda bulunsun bi hele....hımm çocukları postalasan bir akşamlık birine birindende gelinlik ödünç alsan giysen şık bir sofra hazırlasan diye düşündüm bir ara
hımm çocukları postalasan bir akşamlık birine birindende gelinlik ödünç alsan giysen şık bir sofra hazırlasan diye düşündüm bir ara
mandalinam odunum falan dion ama arada romantikliğin çıkıyr ortaya
arada olsun dimi üzüm üzüme baka baka bu kadar kararsın
arar sorarsın belki kapıda odeme şansın vardır bu ödülü satan bı çok yer mutlaka kapıda ödemesi vardır.burcum,bu dediğin yere bakıverdim şööle göz ucunla...ii bişeye benziyo akşam incelerim.ama kredi kartı ödemesi şart mı? öyleyse eğer o zaman orayı da unutiim....fatura direk ona geliyo çünkü
varmış ben de şimdi buldum zati....arar sorarsın belki kapıda odeme şansın vardır bu ödülü satan bı çok yer mutlaka kapıda ödemesi vardır.
formadan eşofman takımına,saatten krampona....tıkandıkça başvurdum oraya....flockem, ben dogum gunu ıcın gsli bornoz takımı aldım bayıldıacaba sen düşünür müsün:44:
sizin haziranın kaçıvarmış ben de şimdi buldum zati....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?