dağıldı iyicene,manevi olarak bağlandı mı ne?dikişler filan hep gitmiş,aliim diyom bi tene şööle deri,dikişleri ii olandan...
ya bunlar sayı saymayı bilmiyo ya da hiç dayak yememişler...YUHHee hehe öylede herkez bizim gibi züğürt değilki kader utansın needek..Ama hep hayalimdi bukadar tutucagını tahmin etmemiştim tabii altı üstü minnok düğme fiyatı duyunca bende böle oldumALTIN OLANI BİNLİRA...
yuh 350 çok para hayatta vermem benim eşim takmaz zaten
ayy neden saymıyoki yeterki zevkli olsun ben severim öyle şeylerionlar yan gidiyo be kriptik-can...ööle t-shirtü filan pek hediyeden saymıyo gibi...söylemedi hiç tabe ama ben annıyom onu.deo kullanmıyo,parfüm kullanıyo,o da daha baya var.
iyi geceler........................
ii geceler..kızlar öpüyom sizi ben gidiyom yatmeyee haden ii gecelerr tatlı rüyalarrr:98::98::98:
kızlar öpüyom sizi ben gidiyom yatmeyee haden ii gecelerr tatlı rüyalarrr:98::98::98:
amann ben beklemiyorum çiçek falan kadının biri dert topiğinde yazmıştı kavga etmiş bir çiçek bile almadı eşi diye gerçi oda haklı..Alsan takar benceözel bişey evet ama pahalı gerçekten..Benim eşim alıştı bi çiçek tamam d..günümdede çiçek getirdii buarada yine kendimi iyice inek gibi hissetmeye başladım..
ya bunlar sayı saymayı bilmiyo ya da hiç dayak yememişler...YUH
yok canım ya 350 lira kol düğmesine versem evde kavga çıkar mesela kaşmir bir mantoya verilebilir o para hatta daha ucuza bile alırsın bende almam zaten param olsa bile..Alsan takar benceözel bişey evet ama pahalı gerçekten..Benim eşim alıştı bi çiçek tamam d..günümdede çiçek getirdii buarada yine kendimi iyice inek gibi hissetmeye başladım..
yarın işe gitmek istemiyorummmmmmmmm
amann ben beklemiyorum çiçek falan kadının biri dert topiğinde yazmıştı kavga etmiş bir çiçek bile almadı eşi diye gerçi oda haklı..
ama güzel şeyler duymak isterim tabii ..
olur canım allahın izni ile bebeğinizOff bende alsın istemiyorum artık hediye alsın barii kurutuyorumm heryer doldu evv çişş koktu valla attım çogunu d..günümdeki bide ölesine aldığı var tüp bebek olmayınca mutlu oliyim diye almışş...
nereye gitti hakkaten ne güzel lflıyoduk şurdaFlocke gitmişşkaldık yine başbaşa :89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?