Ölümüne Geyik Topiği :-))

dağıldı iyicene,manevi olarak bağlandı mı ne?dikişler filan hep gitmiş,aliim diyom bi tene şööle deri,dikişleri ii olandan...

cEBİNDE TAŞIYOLAR SÜREKLİİ ONDANDIR BEN ARABA ALMIŞTIM EŞİME ORJİNAL KUMANDALI SONRA HASTA OLDU DEVAMI GELDİ HELİKOPTER FİLAN ACAYİP HOŞLARINA GİDİYO DÜKKANI KARŞIDA EŞİMİN AKŞAM İŞYERİNDEKİ KOCA BEBEKLERLE YARIŞ YAPIYOLAR..

ya bunlar sayı saymayı bilmiyo ya da hiç dayak yememişler...YUH

yuh 350 çok para hayatta vermem benim eşim takmaz zaten

Alsan takar bence özel bişey evet ama pahalı gerçekten..Benim eşim alıştı bi çiçek tamam d..günümdede çiçek getirdii buarada yine kendimi iyice inek gibi hissetmeye başladım..

onlar yan gidiyo be kriptik-can...ööle t-shirtü filan pek hediyeden saymıyo gibi...söylemedi hiç tabe ama ben annıyom onu.deo kullanmıyo,parfüm kullanıyo,o da daha baya var.
ayy neden saymıyoki yeterki zevkli olsun ben severim öyle şeyleri
benim eşim oğlak burcu o hiçbir şey beyenmez..

Alsan takar bence özel bişey evet ama pahalı gerçekten..Benim eşim alıştı bi çiçek tamam d..günümdede çiçek getirdii buarada yine kendimi iyice inek gibi hissetmeye başladım..
amann ben beklemiyorum çiçek falan kadının biri dert topiğinde yazmıştı kavga etmiş bir çiçek bile almadı eşi diye gerçi oda haklı..
ama güzel şeyler duymak isterim tabii ..

ya bunlar sayı saymayı bilmiyo ya da hiç dayak yememişler...YUH

Ben fiyatı duyunca geri çekildim zaten Arkadaş 400 liraya kolye aldı kendine sesim soluğum kesildi bi anda bişey demedim valla hiç Çok desem kıza az bile geliyo rezil olcem dedim susiyim bari

yok canım ya 350 lira kol düğmesine versem evde kavga çıkar mesela kaşmir bir mantoya verilebilir o para hatta daha ucuza bile alırsın bende almam zaten param olsa bile..

amann ben beklemiyorum çiçek falan kadının biri dert topiğinde yazmıştı kavga etmiş bir çiçek bile almadı eşi diye gerçi oda haklı..
ama güzel şeyler duymak isterim tabii ..

Off bende alsın istemiyorum artık hediye alsın barii kurutuyorumm heryer doldu evv çişş koktu valla attım çogunu d..günümdeki bide ölesine aldığı var tüp bebek olmayınca mutlu oliyim diye almışş...

olur canım allahın izni ile bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…