olur canım allahın izni ile bebeğiniz
nereye gitti hakkaten ne güzel lflıyoduk şurda
hevukum sana ne diycem bak senin hediyeni eşinizle alın nasıl fikir sence
canım seninki monotonluktan 3 yıldır evliydin sanırım benim 7 yıl olmadı tüm çevreden neler duydum anlatsam şaşarsın çok üzüldüm ama bebek olunca hayatımız değişti çok güzel bir duygu allah sanada yaşatsın inşelleh canım sen ihmal etme erkekler ihmalkar bu konuda sen araştır sürekli takip etİnşallah bugün aile drr gittim ilk kez çok iyyii ya çok güldüm neyin var dedi herşey var dedim en son depresyona girmişim dedim benimde pisikolojim bozuk dedi herkesin bozuk herşeyin var bebeğinde olcak...Sigara içiyonmu dedi evet dedimm aaa bak ayıpp ettin şimdi kaçtane içiyon dedi 1 paket dedim benii geçememişsin dedi sankii sigaranınn dumanından alaaddiniin cini çıkıp isteklerimizi yapıcak ha öyle içiozkii diyoo çok güldüm...
evet biliyorum canımeşerplar falan çok pahalı aslında çok zevkli giyinilebilinir tesettürlüykende ben basen bitimine kadar krem yada bej pardüse öneririm sanaOzaman çok soguk terler döküyoo kalp krizi geçirir diye korkuyorum..Tesettürlüyüm ben kıyafetleri pahalı pardüse eşerp..Eşarp aldık onla çok sinirlendi hadi çerçeveciye gidiyoz diyo niye dedim okadar para verdik takmıycan heralde duvara asalım diyo
canım seninki monotonluktan 3 yıldır evliydin sanırım benim 7 yıl olmadı tüm çevreden neler duydum anlatsam şaşarsın çok üzüldüm ama bebek olunca hayatımız değişti çok güzel bir duygu allah sanada yaşatsın inşelleh canım sen ihmal etme erkekler ihmalkar bu konuda sen araştır sürekli takip et
limit koyun evde benim eşimde acelecidir iç çamaşır almaya gitmiştik çay söylemişlerdi eşime ben bu çayı içene dek seç demiştiOzaman çok soguk terler döküyoo kalp krizi geçirir diye korkuyorum..Tesettürlüyüm ben kıyafetleri pahalı pardüse eşerp..Eşarp aldık onla çok sinirlendi hadi çerçeveciye gidiyoz diyo niye dedim okadar para verdik takmıycan heralde duvara asalım diyo
evet canım eltim nedemişti biliyomusun eşim için onun oluyodur senin olmuyodurOff ne yapıcagımı bilmiyorumkii ben tekii açık tüpümün ama olmuyo işte klomende kullandım hastane hastane dolandımm en son o drr gidicektim olmadı gidince tüp bebk diyip bi tadavi önermiyolar onuda yaptırdım ama oda olmadı sadece 1 yum..gelişmişti Yumurta rezerminde azaldı sanırım klomen ilaç kullanmaktan...Dgruu ya negüzel Rabbim vermiş sana ağızları kapanmış erkek dimii bebişin...
evet biliyorum canımeşerplar falan çok pahalı aslında çok zevkli giyinilebilinir tesettürlüykende ben basen bitimine kadar krem yada bej pardüse öneririm sana
Yapmak istiyorum ama maddi olarak acaayip sıkıştık dükkan filan açtı eşim kredi borçları elden borcu çok daha diğer tüpün borcunu bile ödeyemedik innşş toparlana bilirsek yapıcaz...Belkide Rabbim görür sıkıntılarımızı kendiliğinden olur...tekrar deniyceksin dimi tüp bebek...
evet canım eltim nedemişti biliyomusun eşim için onun oluyodur senin olmuyodur
kilo alıp vermekte kötü ben 76 lardan 50 ye düştüm ne giyceğimi şaşırdım birdende tüm gardrobu yenileyememki
seni en çok ben anlarım canım herkez sorar yerli yersiz laf sokarlar sanki keyfimizden olmuyodu neyse ozaman biraz toparlanın eliniz bollaşsın ikinci denemeyi yaparsın canım bak ben avcılar medikanayada gittim ama sgk mız var bizim sizn varmı varsa sende git ozaman cüzzi bir miktar ödüyorsun dr ları iyi ama aynı yerde tedavine devam et dr un seni tanısın..Yapmak istiyorum ama maddi olarak acaayip sıkıştık dükkan filan açtı eşim kredi borçları elden borcu çok daha diğer tüpün borcunu bile ödeyemedik innşş toparlana bilirsek yapıcaz...Belkide Rabbim görür sıkıntılarımızı kendiliğinden olur...
Knedi ayıbı Mevlam verdi bak Oda mors olmuştur sankii bizim elimizde ya napalımki biz Sinir oluyorum bunlara benim kaynanamda gelininin bebeği yokmu diyenlere kısır diyorum dedi daha bişeyden haberi bile yoktu..Eşimde demişkii ona ben kısırım olmuyo öle de sormasınlar bidaha..
ben bir 60 ım canım sen bayağı zayıf duruyosundur 1-70 senOhh ne güzel olmuşş işte dolabın yenilenmiş fenamı..baya zayıflamıssın ama sende boyun kaçkii bende 50 kiloyum ..170 BOYUM...
seni en çok ben anlarım canım herkez sorar yerli yersiz laf sokarlar sanki keyfimizden olmuyodu neyse ozaman biraz toparlanın eliniz bollaşsın ikinci denemeyi yaparsın canım bak ben avcılar medikanayada gittim ama sgk mız var bizim sizn varmı varsa sende git ozaman cüzzi bir miktar ödüyorsun dr ları iyi ama aynı yerde tedavine devam et dr un seni tanısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?