Ölümüne Geyik Topiği :-))

canım üzülme herşeyin bi zamanı vardır mutlaka bu arada erdem hastenesinden nefret ediyorum

kızlar bir konu var bayanın eşi ev satmış kendisine 85 binlik evi 130 bine eşine satmış senet imzalatmış ayrıca işi adama ve çocuklara bayan kendi parasıyla bakıyormuş adam eve kuruş getirmiyormuş maaşından bir bölümde borç senetlerini eşine ödüyormuş nasıl karışık ve ilginç bir durum geldi bana ne dersiniz

dün şööle bi göz gezdirdiydim,kendisini az buçuk tanıyom...arkadaş listemde ekli kendisi.çitten sıkıntısı olduğunu ve bunu ilgi çekme amaçlı yapmadığını düşünüyom.ama evlilikleri konusunda fikrimi alceksen,çok değişik bi yaklaşımları var evliliğe dair....senetler filan...

günaydın hoşgeldin

kastım yalan olduğu değildi evliliğe bakıştı eşler arasındaki maddi çıkardı floke senin eşinle aranda benzer yada herhangi maddi tartışma çıkıyormu

bizde olmuyor eşimin neyi varsa benim benim neyim varsa eşimin onun için şaşırdım biliyorsun yeni e valdık tapunun kimin üstüne olması gerektiğini bile konuşmadık işlem günü kim müsait olup tapuya giderse onun üstüne olur diye düşünüyorum

yok mandalinam,biz de herşey müşterektir...bunun sebebi de tümüyle birbirimize güvendiğimiz için ve kimse kimseden üstün olmadığını birbirimize göstermek içindir.hiç bööle bi tartışmaya girmedim şimdiye kadar evde.mesela o çalışır ama kartı bendedir.evi ben yönetirim.çarpabildiğimi çarpıyom o ayrı ama bu bile kendim için değildir aslında....döner dolaşır gene BİZİM İÇİN harcanır...maddi güvensizlik,denetim filan bunlar çok çirkin şeyler bir evlilikte bence...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…