Ölümüne Geyik Topiği :-))

enemmm ben de şaşkınım o konuya Allahım biz bekarları böyle evliliklerden koru ya rabbim:26:

canım renklendirmek için soruyorsan kol ve bacaklar için ayrıca bronzlastırcı diye satılıyor ben almıştım
yok kıs bronzlaştırıcı değil....kolsuz bi elbise aldım,yarın yemeğe gitces...tüm çalışanlar için verilen bi nevi eğlence yemeği...omuz kısımda birden 2-3 sivilce pörtledi,uyus etti yoldum daha da bi bok hale geldi!ya başka bişey giyecem ya da bunları rötüşliycem....hiç yapmadıydım şimdiye kadar bööle bişey...zaten hiç ordan da sivilce çıkmamıştı ki!

seninle aynı görüşte olduğum için şaşırdım sadece

olur flockem.fondoten ya da kapatıcı da olur göz altı kapatıcısı

ben bikere küçüktüm o yaz tatile gidemeiştik bende sut beyzımdır yane çok uzuldum herkes bronz gelcek okulun ilk gunu diye tuzlu su yapıp bacaklarıma surmuştum balkona uzandım ama bı gunde yanamadım tabıkı sonra kahve rengi pastel boyaya başvurmuştum veee teknılojı takıp edip o renklendiriciden surdum ama sonuc surat bembeyaz bacaklar bronz cocuk aklı ıste eteğimden görünen gorunen yarlere surmustum

haaa olur tabe niye olmasın yalnız omuzuna kımse dokunmasın sarılırkennnn

olur,yazalım.......bi bakiim hele...

bi el atın garibe be aplaaa

enemmm ben de şaşkınım o konuya Allahım biz bekarları böyle evliliklerden koru ya rabbim:26:

amin canım

duzgunce sureceksin mandalinam ozman bışe olmaz sen bıraz surup üşenmişsindir kesin

sendemi öğrendin tembel olduğumu burcu
benimki tenime döküp oradan yaymak sonucu oldu elinde yada eşit şekilde beklemeden yedircekmişsin birde azar azar mış bembeyaz tene birden yüğklenmeden yapacakmışsın neyse töbde ettim zaten havuç olmaya

sivilce için fondoten pudra sürersen kabarıyor bence daha belirgin oluyor hint kınası yada kalem dövme gibi birşey yapsan yada pullu taşlı yapışkanlarla süslesen

pastel boya he süpermiş

acilcene kararmak istiyosan cola sür her yerine,çevirme piliç gibi olursun.

vayyy kocayla dans haaa benimki utanıyo böle şeylere şal al hayatım ustune eşinde beline sarılıversin omzunda ne işi var yok halay çekeceksen o başka tabe

halay çekerden şalı alır eline tey tey ulululıoooooo

acilcene kararmak istiyosan cola sür her yerine,çevirme piliç gibi olursun.

denenmiş bir yöntemmi

vayyy kocayla dans haaa benimki utanıyo böle şeylere şal al hayatım ustune eşinde beline sarılıversin omzunda ne işi var yok halay çekeceksen o başka tabe
halay da çekilir büyük bi olasılıkla ama masadan kaldırış ya da masaya dönüşte omzuma dokunmak zorunda gibi...he heee,halay çekerken gözümün önüne geldi bi an,herkes kol kola omuz omuza,sağımdaki ve solumdakine bağırınıp duruyomuşum:dokunma ulen omuzlarıma!yan yana halay çekelim!

çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…