olur,yazalım.......bi bakiim hele...flockemm mandalinanın bı yemek konusu var ama bı tarif var şimdi bu konuya bı el atalım değişik seyler yazalım nedersın
duzgunce sureceksin mandalinam ozman bışe olmaz sen bıraz surup üşenmişsindir kesinama dikkatli kullanmak gerekiyor sonra alacalı ve havuç renginde olabiliyorsun hastalıklı gibi dolaştığım zamanlar oldu
yok kıs bronzlaştırıcı değil....kolsuz bi elbise aldım,yarın yemeğe gitces...tüm çalışanlar için verilen bi nevi eğlence yemeği...omuz kısımda birden 2-3 sivilce pörtledi,uyus etti yoldum daha da bi bok hale geldi!ya başka bişey giyecem ya da bunları rötüşliycem....hiç yapmadıydım şimdiye kadar bööle bişey...zaten hiç ordan da sivilce çıkmamıştı ki!canım renklendirmek için soruyorsan kol ve bacaklar için ayrıca bronzlastırcı diye satılıyor ben almıştım
yok mandalinam,biz de herşey müşterektir...bunun sebebi de tümüyle birbirimize güvendiğimiz için ve kimse kimseden üstün olmadığını birbirimize göstermek içindir.hiç bööle bi tartışmaya girmedim şimdiye kadar evde.mesela o çalışır ama kartı bendedir.evi ben yönetirim.çarpabildiğimi çarpıyom o ayrıama bu bile kendim için değildir aslında....döner dolaşır gene BİZİM İÇİN harcanır...maddi güvensizlik,denetim filan bunlar çok çirkin şeyler bir evlilikte bence...
yok kıs bronzlaştırıcı değil....kolsuz bi elbise aldım,yarın yemeğe gitces...tüm çalışanlar için verilen bi nevi eğlence yemeği...omuz kısımda birden 2-3 sivilce pörtledi,uyus etti yoldum daha da bi bok hale geldi!ya başka bişey giyecem ya da bunları rötüşliycem....hiç yapmadıydım şimdiye kadar bööle bişey...zaten hiç ordan da sivilce çıkmamıştı ki!
bakcem ona söz...........evet ya hiç kimse yemek yapmıyormu bir şeyler paylaşsanızda biz çalışanlarda sebeblensek nasıl olur
haaa olur tabe niye olmasın yalnız omuzuna kımse dokunmasın sarılırkennnnyok kıs bronzlaştırıcı değil....kolsuz bi elbise aldım,yarın yemeğe gitces...tüm çalışanlar için verilen bi nevi eğlence yemeği...omuz kısımda birden 2-3 sivilce pörtledi,uyus etti yoldum daha da bi bok hale geldi!ya başka bişey giyecem ya da bunları rötüşliycem....hiç yapmadıydım şimdiye kadar bööle bişey...zaten hiç ordan da sivilce çıkmamıştı ki!
şaşılmayacak gibi değil ki....böyle bir evlilik nası yürür onu da annamıyom.seninle aynı görüşte olduğum için şaşırdım sadece
nası dans etcem ben adamla?yok ben başka bişey giyyiim iisimi!:84:haaa olur tabe niye olmasın yalnız omuzuna kımse dokunmasın sarılırkennnn
olur,yazalım.......bi bakiim hele...
enemmm ben de şaşkınım o konuyaAllahım biz bekarları böyle evliliklerden koru ya rabbim:26:
duzgunce sureceksin mandalinam ozman bışe olmaz sen bıraz surup üşenmişsindir kesin
yok kıs bronzlaştırıcı değil....kolsuz bi elbise aldım,yarın yemeğe gitces...tüm çalışanlar için verilen bi nevi eğlence yemeği...omuz kısımda birden 2-3 sivilce pörtledi,uyus etti yoldum daha da bi bok hale geldi!ya başka bişey giyecem ya da bunları rötüşliycem....hiç yapmadıydım şimdiye kadar bööle bişey...zaten hiç ordan da sivilce çıkmamıştı ki!
olur mandalinam,apolet takmış gibi dolaniim sonna!sivilce için fondoten pudra sürersen kabarıyor bence daha belirgin oluyor hint kınası yada kalem dövme gibi birşey yapsan yada pullu taşlı yapışkanlarla süslesen
ben bikere küçüktüm o yaz tatile gidemeiştik bende sut beyzımdır yane çok uzuldum herkes bronz gelcek okulun ilk gunu diye tuzlu su yapıp bacaklarıma surmuştum balkona uzandım ama bı gunde yanamadım tabıkı sonra kahve rengi pastel boyaya başvurmuştum veee teknılojı takıp edip o renklendiriciden surdum ama sonuc surat bembeyaz bacaklar bronz cocuk aklı ıste eteğimden görünen gorunen yarlere surmustum
vayyy kocayla dans haaa benimki utanıyo böle şeylere şal al hayatım ustune eşinde beline sarılıversin omzunda ne işi var yok halay çekeceksen o başka tabenası dans etcem ben adamla?yok ben başka bişey giyyiim iisimi!:84:
acilcene kararmak istiyosan cola sür her yerine,çevirme piliç gibi olursun.ben bikere küçüktüm o yaz tatile gidemeiştik bende sut beyzımdır yane çok uzuldum herkes bronz gelcek okulun ilk gunu diye tuzlu su yapıp bacaklarıma surmuştum balkona uzandım ama bı gunde yanamadım tabıkı sonra kahve rengi pastel boyaya başvurmuştum veee teknılojı takıp edip o renklendiriciden surdum ama sonuc surat bembeyaz bacaklar bronz cocuk aklı ıste eteğimden görünen gorunen yarlere surmustum
olur mandalinam,apolet takmış gibi dolaniim sonna!
vayyy kocayla dans haaa benimki utanıyo böle şeylere şal al hayatım ustune eşinde beline sarılıversin omzunda ne işi var yok halay çekeceksen o başka tabe
acilcene kararmak istiyosan cola sür her yerine,çevirme piliç gibi olursun.
halay da çekilir büyük bi olasılıkla ama masadan kaldırış ya da masaya dönüşte omzuma dokunmak zorunda gibi...he heee,halay çekerken gözümün önüne geldi bi an,herkes kol kola omuz omuza,sağımdaki ve solumdakine bağırınıp duruyomuşum:dokunma ulen omuzlarıma!yan yana halay çekelim!vayyy kocayla dans haaa benimki utanıyo böle şeylere şal al hayatım ustune eşinde beline sarılıversin omzunda ne işi var yok halay çekeceksen o başka tabe
halay da çekilir büyük bi olasılıkla ama masadan kaldırış ya da masaya dönüşte omzuma dokunmak zorunda gibi...he heee,halay çekerken gözümün önüne geldi bi an,herkes kol kola omuz omuza,sağımdaki ve solumdakine bağırınıp duruyomuşum:dokunma ulen omuzlarıma!yan yana halay çekelim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?