Ölümüne Geyik Topiği :-))

denenmiş bir yöntemmi
bizzat yapmadım çünkü ben şezlongta oturmayı sevmiyom...hasırda uzanmak daha çok hoşuma gidiyo.güneş kremini bu yüzden plaja inmeden önce sürerim kumlar yapışıyo diye.şimdi colayı sürersem tümden kumla kaplanırım diye hiç denemedim ama arkadaşlardan bizzat faydasını duydum.çabuk karartıyomuş.sebebi sanırsam içindeki karamelden kaynaklanıyomuş....hatta plajda bi kızı görmüştüm kollarına sürüyodu o da...

ahanda buldum gumuş boncuk şeklınde çıkartmalr var ya onlardan al su damlası şeklindede olur oaraya şekili bi şekilde yapıştır

aman flocke kolayı sürüp hasıra yatarsan birde uykuya dalarsa aman uyanamazsın uyandığında karıncalar ve bir sürü böcekler etrafını donatır haberin ola

aman flocke kolayı sürüp hasıra yatarsan birde uykuya dalarsa aman uyanamazsın uyandığında karıncalar ve bir sürü böcekler etrafını donatır haberin ola
saç baş karışmış,üstümde ölü böcükler ve karıncalar her yerimi çimdikliyo,bi de arılar kovalıyomuş beni...çığlık çığlığa deniz kenarında koşturan manyak bi tip....evet bu profil benim hayatımın genel akışına uyuyor...

işte bu tam hayal edipde yazıya dökemediğim yaşanma ihtimalininyüksek olduğu olay bu

ve kaynanam da onları rahat bırakacağını düşünüyon?:26:

onada yapıştır bol mikatrda kendisinkiyle oynasın

Flockem bir krem var... eczanelerde satılıyor fpondöten gibi .. - xemi- ... tersden oku reklam olmasın
o krem hemen iyileştirir... fondoten gibi bembeyaz yapıyor yanlız

çok güzelmiş

marhaba bayanlar geyik topiğiniz hayırlı olsun pek sessiz yemek saati dedndiğine göre çalışan bayanlarsınız galiba

çok sıkıcı bir gün 2.üyeliğim bu.aslında keşke iptal ettirmeseydm diyorum ama neyse.sizin topik daha sakin burda takılsam nasıll olur
bende ev hanımıyım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…