ben 26 oldum gariii:26:hoş bulduk :)bende bir tazelenme merakı varda her türlü...
ilk üyeliğim iptal ettirdim bunu daha 3 gn önce açtırdım
tuhaf karakterim var ben napcam böyle yaaaa
daha anlatsam nelerde tazeleniyorum şaşar kalırsınız siz kaçyaşındasınız BURCUHAYAL VEEEEE suskun_sultan
merhabaaaa:80::80::80:floke hürrem sultan mandalina tuğçem hevuk kelebek burcu merhaba
nasıl gidiyo
cimcime hoşgeldin bende yeni sayılırım burda
ne yicen gariiiiikızlarrr acıktım sanırsamben bir yemek yiyip gelim
hoş geldin cimcime
floke hürrem sultan mandalina tuğçem hevuk kelebek burcu merhaba
nasıl gidiyo
cimcime hoşgeldin bende yeni sayılırım burda
ben altınoluktayım 9yılım bu yıl gelin geldim istanbuldan burası daha ıssız kızşın tatil beldesi olduğundan ben yay burcuym senbende yeni olim ama eskimek istiyorum bu topikte hoş bulduk canm bana sadece burçlarınızı söylermisiniztakıntı kızzzzz bennnn
tuğçem bak konuları duyuyoruz sende gözünü açık tut evleninceburdayım hayatcım
tuğçem bak konuları duyuyoruz sende gözünü açık tut evlenince
yahu 2 saatir forumda bekliyorum biri yazsın die meger gitmişler
kız takıntıyım diyorumya eskiden sınıfta kızların sırasıyla burçlerını bilirdim istek dışı ezberimde kalıyo kişilik analizi yapıyorum ona gre davranıyorum annadın
analizde iyi oldugumu söylerler mesela kızım boğa burcu onu bilerek o aya denk getirmek istedim
bizim oğlan aslan burcu hiç bildiğim biri yok bu burçtan ama akrep burçları zor oluyo sanırım..:26:yahu 2 saatir forumda bekliyorum biri yazsın die meger gitmişler
kız takıntıyım diyorumya eskiden sınıfta kızların sırasıyla burçlerını bilirdim istek dışı ezberimde kalıyo kişilik analizi yapıyorum ona gre davranıyorum annadın
analizde iyi oldugumu söylerler mesela kızım boğa burcu onu bilerek o aya denk getirmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?