Ölümüne Geyik Topiği :-))

hoş bulduk :)bende bir tazelenme merakı varda her türlü...
ilk üyeliğim iptal ettirdim bunu daha 3 gn önce açtırdım
tuhaf karakterim var ben napcam böyle yaaaa
daha anlatsam nelerde tazeleniyorum şaşar kalırsınız siz kaçyaşındasınız BURCUHAYAL VEEEEE suskun_sultan

hoş bulduk canm bende karar verim bundan sonra erkenden kalıcam işlerimi bitiricem kahvaltıdan sonraaaa sanki kapı komşularınla kahve molası veriosun burda takılıcam napiiim allahın unuttuğu memlekette sohbet edecek insan ble yok burda bari nette boş boş takılmam.

ben 26 oldum gariii:26:
sen?

floke hürrem sultan mandalina tuğçem hevuk kelebek burcu merhaba
nasıl gidiyo
cimcime hoşgeldin bende yeni sayılırım burda

Son düzenleyen: Moderatör:
flokem kollarına bir şey sürme bence doğal daha iyi değilmi

22 yim eylül 16 doğumluyum 19umda evlendim severek evlendim 2sene görüşmüştük 20yaşımda kız çocugum oldu şimdi iki yaşında bursada oturuyorum gurbetteym sayılır kendi akrabalarım arkadaşlarım yok onlar inegölde bense eşimin akrabalarıyla buradaym çok iyi insanlar ama soğukkkkkkkk
eski beni çok özledim kızlarla ölümüne sabahlara kadar muhabbet ederdik burda çok yanlızım konuşup açılmaya çoook ihtiyacım var 3 senedir yanlız olunca kafayı temizliğe yenilenmeye sardım kötü durumdaym yani

bende yeni olim ama eskimek istiyorum bu topikte hoş bulduk canm bana sadece burçlarınızı söylermisiniztakıntı kızzzzz bennnn
ben altınoluktayım 9yılım bu yıl gelin geldim istanbuldan burası daha ıssız kızşın tatil beldesi olduğundan ben yay burcuym sen

Son düzenleyen: Moderatör:
yahu 2 saatir forumda bekliyorum biri yazsın die meger gitmişler
kız takıntıyım diyorumya eskiden sınıfta kızların sırasıyla burçlerını bilirdim istek dışı ezberimde kalıyo kişilik analizi yapıyorum ona gre davranıyorum annadın
analizde iyi oldugumu söylerler mesela kızım boğa burcu onu bilerek o aya denk getirmek istedim

tuğçem bak konuları duyuyoruz sende gözünü açık tut evlenince
tamam kuzucum

enemmm demek ki boğa burcunu çok iyi bilion benim sevgilim boğa burcu. anlat hele napcam bu inadınla

bizim oğlan aslan burcu hiç bildiğim biri yok bu burçtan ama akrep burçları zor oluyo sanırım..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…