Ölümüne Geyik Topiği :-))

woooowww 33 we yay sen ister 53 ol yinede yaşını göstermessin yaylar özgürlükçü ve neşeli olur bu yüzden performansları düşmez eğlenceli tiplerdir yani ben başak burcuyum yükselenim aslan ikisindende taşırım

evet ben tüm özelliklerini taşıyorum burcumun:44:gece eşim uyandırsa kalk şuraya gidelim dese hemen giyinir giderim örneğin kediyide merak öldürürmüş meraklı gezgin olmam burcumun özelliği

bizim oğlan aslan burcu hiç bildiğim biri yok bu burçtan ama akrep burçları zor oluyo sanırım..:26:
sen aslan burcuyla çooooookiyi anlaşırsın aslan sana bayılır çünkü aradığı şeyler sende vardır akrepse çok zor hele erkeği aman aman ama hep heyecanını zirvede tutmak lazım bide hep dediğim dedik oluyolar herkezi yanlış kendilerini haklı bulurlar fikir olarak

sonra da balık ve boğa uyumunu itiom. ben balıgım

ufffff boğa burcu boğa hemde erkeği tam aranılacak bir eş koca arkadaş yoldaş
hem çok sevecen hem çalışkan hem sadık amaaaa sinirlendilermide tutamazlar kendilerini tanıyamazsın kolay kolay sinirlenmezler ama.bence sizin uyum mükemmel balık duygusal mantıklı hisli bütün ihtiyaçlarını karşılar boğa inanılmaz bir evlilik pirfectoooooo

cimcime bu arada senle aynı yaştayız sen çoçuk sahibi olmussun bile ne güzel,ben hala evlenemedim benimkiyle

enemmmm öyledir benimki ama çok inat sinirlenince naptıgını bilmiyor,o kadar kırıcı konuşuyor ki ben bile tanıyamıom onu

yarışmacı arkadaslara basarılar dilerim

enemmmm öyledir benimki ama çok inat sinirlenince naptıgını bilmiyor,o kadar kırıcı konuşuyor ki ben bile tanıyamıom onu
canım kıyamam sanabalık burcununda sinirlenmesi iyi olmuyodu sanırsam normalde duygusal değilmi:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kıyamam sanabalık burcununda sinirlenmesi iyi olmuyodu sanırsam normalde duygula değilmi:44:

vala ben nasıl bu kadar sabırlıyım,sakinim kendime şaşıyorum yaa. ben de sinirlenince bagırmak çağırmak istiomm:84::84: ama genelde susarım,sakin sogukkanlı olurum. ama bir kötü huyum var biriktire biriktire doluyorum kopunca her şey bitiyor ben de

kızlar ben geldim bugünde bankalara kızdım geldim

cimcime hoşgeldin daha önceki nickin neydi ki neden kapattın

kıss sen balıkmısınnn aboo çok içine atıyolar kız o kdarıda ii değildirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…