evet ben tüm özelliklerini taşıyorum burcumun:44:gece eşim uyandırsa kalk şuraya gidelim dese hemen giyinir giderim örneğin kediyide merak öldürürmüş meraklı gezgin olmam burcumun özelliğiwoooowww 33 we yay sen ister 53 ol yinede yaşını göstermessin yaylar özgürlükçü ve neşeli olur bu yüzden performansları düşmez eğlenceli tiplerdir yani ben başak burcuyum yükselenim aslan ikisindende taşırım
sen aslan burcuyla çooooookiyi anlaşırsın aslan sana bayılır çünkü aradığı şeyler sende vardır akrepse çok zor hele erkeği aman aman ama hep heyecanını zirvede tutmak lazım bide hep dediğim dedik oluyolar herkezi yanlış kendilerini haklı bulurlar fikir olarakbizim oğlan aslan burcu hiç bildiğim biri yok bu burçtan ama akrep burçları zor oluyo sanırım..:26:
evet ben tüm özelliklerini taşıyorum burcumun:44:gece eşim uyandırsa kalk şuraya gidelim dese hemen giyinir giderim örneğin kediyide merak öldürürmüş meraklı gezgin olmam burcumun özelliği
sonra da balık ve boğa uyumunu itiom. ben balıgım
ufffff boğa burcu boğa hemde erkeği tam aranılacak bir eş koca arkadaş yoldaş
hem çok sevecen hem çalışkan hem sadık amaaaa sinirlendilermide tutamazlar kendilerini tanıyamazsın kolay kolay sinirlenmezler ama.bence sizin uyum mükemmel balık duygusal mantıklı hisli bütün ihtiyaçlarını karşılar boğa inanılmaz bir evlilik pirfectoooooo
yarışmacı arkadaslara basarılar dilerim22 yim eylül 16 doğumluyum 19umda evlendim severek evlendim 2sene görüşmüştük 20yaşımda kız çocugum oldu şimdi iki yaşında bursada oturuyorum gurbetteym sayılır kendi akrabalarım arkadaşlarım yok onlar inegölde bense eşimin akrabalarıyla buradaym çok iyi insanlar ama soğukkkkkkkk
eski beni çok özledim kızlarla ölümüne sabahlara kadar muhabbet ederdik burda çok yanlızım konuşup açılmaya çoook ihtiyacım var 3 senedir yanlız olunca kafayı temizliğe yenilenmeye sardım kötü durumdaym yani
canım kıyamam sanaenemmmmöyledir benimki ama çok inat sinirlenince naptıgını bilmiyor,o kadar kırıcı konuşuyor ki ben bile tanıyamıom onu
evet ben tüm özelliklerini taşıyorum burcumun:44:gece eşim uyandırsa kalk şuraya gidelim dese hemen giyinir giderim örneğin kediyide merak öldürürmüş meraklı gezgin olmam burcumun özelliği
alemsin burcum heeyarışmacı arkadaslara basarılar dilerim
slm kızlar noluyooo astroloji yorumumu var hiç kaçırmam
ben kepek ekmeğinin arasına kaşar peyniri koydum birde çay yanındaacuktum bennnnn yaaa
yok yav eşim oğlak burcusen yay o akrepmi eşin yani..
canım kıyamam sanabalık burcununda sinirlenmesi iyi olmuyodu sanırsam normalde duygula değilmi:44:
kedicik hoşgeldinslm kızlar noluyooo astroloji yorumumu var hiç kaçırmam
vala ben nasıl bu kadar sabırlıyım,sakinim kendime şaşıyorum yaa. ben de sinirlenince bagırmak çağırmak istiomm:84::84: ama genelde susarım,sakin sogukkanlı olurum. ama bir kötü huyum var biriktire biriktire doluyorum kopunca her şey bitiyor ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?