Ölümüne Geyik Topiği :-))

ya tek kolu o omuzuna denk gelen bulamzsa napcek hııı hec dusundunmu kolunu kes flockem daha kesin çözüm

tabi kolunu kesmak daha pratik çözüm

kıs onnarı da ben sevmiyom,kendimi tarzanın sevgilisi jane gibi hissediyom....

uuuu uuuuu diye giriş yaparsın salona tüm gözler üstünde astsolist gibi olursun tüm gece

yıllardır aynı taktık bu kadınlar heççç değşmeyecek

ama bu tatktiği bilen diğer kadın ne yapar arkalara iyice bakmazmı

noldu tuğçem?gene niye canını sıktı bu dana?

flockem dedi ki dün,asla ne ailenle tanıscam artık ne de evinize gelcem dedi. o zman dedim bu evlenemiceğimz anlamına geliyor ne düşünürsen düşün didi dün de konustuk biraz tavrından anladıgım kadarıyla o da üzgün ama inat yapıo gibime geldi. ama onun inadı hiç geçmiyor napcem bilmiom gari

yarım kollu hoş bişey bul ozman yada o elbisene uygun bı abıye bolerolar var kısa kollu onlardan alsana cok hoş oluyor tül şeklinde oluyo parlak kumastan oluyo cesit cesit
bakces artık,siyah bi eteğim vardı,onun üstüne bişey uydurces artıkın....

üzgün olduğuna eminsen,bu konuşma hiç olmamış gibi davran....ara bi sonraki görüşmede atıyom şuraya gidelim bunu yapalım filan de her zamanki gibi....böyle şeyler hiç konuşmadınız,hiç bu tatsız muhabbet yaşanmadı gibi....

o aşkamlaık idare et diye kol verecem sana flocke artık son çare bu var bir kaç medikal arkadaşım ayarlarız son modellerden

two üstteleme kuzum boşver eninde sonunda kürkçü dükkanına gelecek nasıl olsa üzme kendini

cimcime hoşgeldin seninde mübarek ola cuman

o da konuyu kapattım diyor. ama aramız çok soğuk eski günlerimizi özledim diom hala çok kızgın bana :26: 5 telefon konuşmamızdan 3ünde tartısıoz bu aralar hep örneğin düzelsin istiom çaba gösteriyim diyorum ama yine aynıyız.soğumus gibi geliyor bana:26:

benm bir boğa yengem varrrrr bu arada geçmiş olsun aşkitom yengem ayyynı sennki gbi kaprisliiiiii inatçiiiii bunnar daymla bir ayrıldı 1 sene inadında barışmadı sonra noldu dayım başkasına meyl etti biras yane bunu duyunca yengem dayımın dizlerine kapan senn.ağğla ağğğla nolur barışalım ben sensiz yapamıom al sana boğa.ben derimki fazla takma hatttaaaa sende aynısını istioorumuşsun gbi yap onun yannda daha mutlu ol o pişman üzgn gbimiş ya bu sefer seni kaybetmeme adına savaş verecektir ay ben olsam napardımbilionmu bak şimdi ;hiiç bu konuyu açmazdım açtırmazdımda gayet hayatımdan mamnun hatta ona karşı daha ilgisiz olmaya başlarımçünkü niye!bana sen nasıl annarsan demiş yani evlenmek yok! ozaman hak ediyo bence bende çektirirdim biraz kendimden uzaklaştırırdım eh arada dişiliğimi kullanırdım ben yapardım yaaa yapardımya aah çok özledim çıkarkenki hallerimizi kocamla heyt beeeahanda boyle bişeydik

döveyimmi two sen benim kuzumu nasıl üzersin diyim yapışayım yakasına bak sinirlerimin hepsi tavandayken hıncımı alırım

üzülme kuzum zamana bırak takma kafana

inşallah mandalinam bakalım hayırlısı:2:

ayy ilahi cimcimecimm saol bu halimle bile güldüm vala neysem olmadı bu taktiğe dönüş yapcem ben

eski günlerimizi özledim gibi şeyler söylemen şu sıralar pek doğru değil tuğçem.limoni durumu kabullendiğini,sona doğru gittiğinizi düşündürürsün sadece....her zamanki sıklığınızda görüşün,günde ne kadar arıyosan gene o kadar ara,fazlasını ya da eksiğini yapma...aile görüşme mevzusunu şimdilik tümden kapat.hiç gündeme getirme bir daha.o bu konuyu kendiliğinden açacaktır,o zamanı bekle.tartışma çıkacağını düşündüğün vakit kendini ezdirme ama alttan al...bu bi dönem sadece...bi müddet sürecek olan bir dönem.gene eskisi gibi olcaksınız tuğçem.

flocke ciiiim hoşbulduk canım insan bi hoş geldinder tırstınmı canm burcunla kafanmı9 karıştırıcam die annnem gurban olurum sağa biz boyle arkadaşlara yorum yapmioz burcunu annadınca karakterleri karışıo
kız şakayapıorum haa alınma daha ilk mesajımda kaşınıorum ama
yırtık dondan çıkargbi çıktım kusura bakma canm dünde
daimi olarak girmeyi düşünüyorum
aranızda ikizler burcumu vaaaaaaaar

sagol flockem dediklerini dikkate alcam. haklısın ben bir daha bu konuyu açmıcam. zaten ona yarın bizim için farklı bir gün olmasını istiyorum demiştim. ama o maalesef o kadar kolay değil,olmucak da dedi. en azından benim için bugunden itibaren farklı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…