hani diyorlar ya,isteğine odaklanınca her dilediğin olurmuş diye,biliyor musun sen onu?
arka bahçesi de olsun o vakit.domates biber soğan filan yetiştirelim.rüzgargülü,sen bahçeden sorumlu olabilirsin istersen...bir nevi hayal kuruyoruz rüzgargülü...
flocke bize denizden balik tutacak..
flocke, sen baliklari ben tuttum, pisirmeside sizden dersin, neyse pisiririz.. napalim artik, bide terasta kahve keyfi, ohh
bir nevi hayal kuruyoruz rüzgargülü...
flocke bize denizden balik tutacak..
flocke, sen baliklari ben tuttum, pisirmeside sizden dersin, neyse pisiririz.. napalim artik, bide terasta kahve keyfi, ohh
arka bahçesi de olsun o vakit.domates biber soğan filan yetiştirelim.rüzgargülü,sen bahçeden sorumlu olabilirsin istersen...
çalışmayan 'hani bana hani bana 'der ama...biri tutmus biri pisirmis biride yemis hesabi
çalışmayan 'hani bana hani bana 'der ama...
Haa evet biliyorum.. Aslinda olaya su acidan bakiyorum ben Allah herkese akil vermis ve herkesten bu akli kullanmasini istemis yani istedigin biseyi Allaha inanarak ve hedefe odaklanarak elede edebilirsin.. Hirs yapip dunya nimetlerine dalarak Allahi unutarak degil. ben bu acidan bakiyorum.. :26:
oldu işte o zaman,ekip tamam.parola bu geceki görevin yatarken bu ekibi bi evde düşün ve o evi bize çek!olur bahce isleriyle ugrasmaya bayilirim zaten
sandalımı unuttun hatun!balıkarı nası yakalıycam?mızrakla mı!bakis acini cok begendim rüzgargülü, zaten bu is hayal kurmak, samimiyetine bakip allah veriyor iste..biz flocke ile komsuyuz, antalyadan ev aliyoruz, ön bahcesi kücük cicek dolu, arka bahcesi sebze meyve olucak..
flocke arka bahceyi duvarla sinirlandirmayalim istersen, daha genis alan olur..söyle ince tahta biseyler yapariz balkon büyüklügünde yeri kapatiriz bahce acik kalabilir...ama ona sonra bakariz
oldu işte o zaman,ekip tamam.parola bu geceki görevin yatarken bu ekibi bi evde düşün ve o evi bize çek!
orası parolanın becerisine kalmış artıkın...Daha guçlu ve daha guçluu..
orası parolanın becerisine kalmış artıkın...
kıs themis o!!!adaletin simgesi....ay çok yaşa emi!Senin avatardaki kim keloglana benziyo omu yoksa
oldu işte o zaman,ekip tamam.parola bu geceki görevin yatarken bu ekibi bi evde düşün ve o evi bize çek!
kıs themis o!!!adaletin simgesi....ay çok yaşa emi!
Senin avatardaki kim keloglana benziyo omu yoksa
kıs themis o!!!adaletin simgesi....ay çok yaşa emi!
ya flocke cati tehlikeli olmasin isleri yoluna koymusken catidan düser müserim, maazallah, evin kocaman terasi olur zaten üst katta, ordan harekete geciriveririz cekim yasasini
olur mu olur .sen cekiyosun ya herseyi kazalari da cekmeyesin .
geldim geldim .kizim uyaniyo sonra cok zor uykuya daliyo niye byle ich verstehe nicht.elmi nereye kayboldu gene???
iyi aksamlar :97:
rüzgargülünün yetiştirdiği mısırları,elminin yaktığı mangala atalım akşamleyin,hep beraber akdeniz akşamları şarkısını seslendiririz....süper,tuttum ben bu fikri...zaten uyku problemim var su günlerde, sabaha kadar oturup hayalleri siralarim..haa bide bu isin önemli kisimlarindan biriside yazmak arkadaslar... herkes isteklerini alsin eline kagidi kalemi yazsin...
tamam, flocke, su anda antalya yakinlarinda yanyana iki evdoppelhaushälfte:) 2ser katli bizi bekliyor..
suanda aslinda satisi düsünmüyorlar, flocke sen evin önünden gecerken diyeceksinki, bu evler satilik olmasin bi soralim, sonra soruyorsunuz, evde oturan yok, yanlardaki evlere soruyorsunuz, evler cok yanyana degil ama biraz evler var...sonrada sahiplerini buluyosunuz, bos duruyodu zaten satalim alin bari diyorlar, sende hemen bana mail atiyorsun...hadi hayirli ugurlu olsun...tatilde rüzgargülü elmi davetliler balik tutucazelmi bi yandan mangal yakarken bi yandan almanca kelime soracak bize bu is tamadir komsum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?