Ölümüne Geyik Topiği :-))

ben meşaleleri ateşe veriyom,burcu sen de orak ve saman çatallarını al...tuğçe baskına gitces adresi neydi dananın?
mandalina,mesai bitince otobüse atla,ben seni bornovadan alcam....

yettim gari flockeeeeeeeeee tüm otobüs şirketlerini ayağa kaldırdım beni bornovaya yetiştirinn diye

techizatı hazırlıyorum gelirken elim boş gelmeyim dimi

hoşgelmişsen gulüm.... kusura bakma,trafik karıştı bende.bi de haberin olsun,ben niyeyse bazı mesajları geç alıyom...

ben meşaleleri ateşe veriyom,burcu sen de orak ve saman çatallarını al...tuğçe baskına gitces adresi neydi dananın?

yehuuuu:52 kız askını yapalımm boyu da 1.90 küsur başa neyin çıkarız dimi

allahıııııııııııııııııııım izmirlimisin seeeeeeeeeen

neeeyn elbisesi naporsunuz siz ben annamadım yakız yandan çarklı hani bana babanne diyecekdin:82:
bağa bak bananne flockem gece gezmeye gidecek ama omuzunda sıvılce cıkmış oda dayanamamıs pörtletmiş bizde çözüm yolu aryoz bende bolero al dıyom abıyeler ıcın ozel ve sık seyler var

neeeyn elbisesi naporsunuz siz ben annamadım yakız yandan çarklı hani bana babanne diyecekdin:82:
bu akşam için ben bi elbise almıştım,nedendir bilinmez omzumda bi kaç sivilce çıktı,uyuz oldum yoldum ben de...daha bi güsel görüntü elde ettim böylece...kısaca elbiseyi giyemicem.başka bakıniim dedim,bulamadım kendimce bi tene...şimdi bunnar da kolumu kesmem gerektiğini ama elbiseden asla vazgeçmememem gerektiği gibi ekzantrik tüyolar veriyolar....

spaydiiiiiii bende geliom benim adamın alet çantasınıda alayımmı kerpeten var dişleri sökeriz matkap var vaallahi çok pişman olur haaa

eyi ettin mandalinam,şöle uzun uzun sopalar getir gari

kendi yetiştirdiğim kızılcıktan kendi ellerimle ağzına layık çubuklar hazırlıyorum two merak etme

zıplayarak vururuz biz de kafasına kafasına....ufacık tefeciğiz ama karamürsel sepeti de değiliz demi?

Sen çok yaşa emi eskiden ne çok derdim bunu
yayda getiriyorum ayaklarımızın altına koyarız yorulmadan ko0lay atlarız

kesin dövüyozmu bak ona göre takım taklavatı hazırlıyım

kesin kesin burcu testiyi kırmadan önelemimizi alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…