ben meşaleleri ateşe veriyom,burcu sen de orak ve saman çatallarını al...tuğçe baskına gitces adresi neydi dananın?dövelim mandalinamm
ben meşaleleri ateşe veriyom,burcu sen de orak ve saman çatallarını al...tuğçe baskına gitces adresi neydi dananın?
mandalina,mesai bitince otobüse atla,ben seni bornovadan alcam....
hoşgelmişsen gulüm....flocke ciiiim hoşbulduk canım insan bi hoş geldindertırstınmı canm burcunla kafanmı9 karıştırıcam die annnem gurban olurum sağa biz boyle arkadaşlara yorum yapmioz burcunu annadınca karakterleri karışıo
kız şakayapıorum haa alınma daha ilk mesajımda kaşınıorum ama
yırtık dondan çıkargbi çıktım kusura bakma canm dünde
daimi olarak girmeyi düşünüyorum
aranızda ikizler burcumu vaaaaaaaar
ben meşaleleri ateşe veriyom,burcu sen de orak ve saman çatallarını al...tuğçe baskına gitces adresi neydi dananın?
bak benim dediğimide bı dusun derim çok şıl olur.bu arada kaynan napıyo
eyi ettin mandalinam,şöle uzun uzun sopalar getir gariyettim gari flockeeeeeeeeee tüm otobüs şirketlerini ayağa kaldırdım beni bornovaya yetiştirinn diye
techizatı hazırlıyorum gelirken elim boş gelmeyim dimi
zıplayarak vururuz biz de kafasına kafasına....ufacık tefeciğiz ama karamürsel sepeti de değiliz demi?yehuuuu:52 kız askını yapalımm boyu da 1.90 küsur başa neyin çıkarız dimi
yehuuuu:52 kız askını yapalımm boyu da 1.90 küsur başa neyin çıkarız dimi
kesin dövüyozmu bak ona göre takım taklavatı hazırlıyımben meşaleleri ateşe veriyom,burcu sen de orak ve saman çatallarını al...tuğçe baskına gitces adresi neydi dananın?
bağa bak bananne flockem gece gezmeye gidecek ama omuzunda sıvılce cıkmış oda dayanamamıs pörtletmiş bizde çözüm yolu aryoz bende bolero al dıyom abıyeler ıcın ozel ve sık seyler varneeeyn elbisesi naporsunuz siz ben annamadım yakız yandan çarklı hani bana babanne diyecekdin:82:
zıplayarak vururuz biz de kafasına kafasına....ufacık tefeciğiz ama karamürsel sepeti de değiliz demi?
bize ne eder 1.90 hepimizi üst üste koysan onun kaç katı ederiz heyt
kesin dövüyozmu bak ona göre takım taklavatı hazırlıyım
bu akşam için ben bi elbise almıştım,nedendir bilinmez omzumda bi kaç sivilce çıktı,uyuz oldum yoldum ben de...daha bi güsel görüntü elde ettim böylece...kısaca elbiseyi giyemicem.başka bakıniim dedim,bulamadım kendimce bi tene...şimdi bunnar da kolumu kesmem gerektiğini ama elbiseden asla vazgeçmememem gerektiği gibi ekzantrik tüyolar veriyolar....neeeyn elbisesi naporsunuz siz ben annamadım yakız yandan çarklı hani bana babanne diyecekdin:82:
eyi ettin mandalinam,şöle uzun uzun sopalar getir gari
zıplayarak vururuz biz de kafasına kafasına....ufacık tefeciğiz ama karamürsel sepeti de değiliz demi?
kesin dövüyozmu bak ona göre takım taklavatı hazırlıyım
bızım aramızda 20 cm var ama sızı omzuma alamam kıslar uzgunum mandalinam alsınzıplayarak vururuz biz de kafasına kafasına....ufacık tefeciğiz ama karamürsel sepeti de değiliz demi?
spaydiiiiiii bende geliom benim adamın alet çantasınıda alayımmı kerpeten var dişleri sökeriz matkap var vaallahi çok pişman olur haaa
boyu uzunmuş sulak dananın,bi iki tane de çelik tava alalım yanımıza....kesin dövüyozmu bak ona göre takım taklavatı hazırlıyım
evet dimezse fururuz vallaaa ooo deyusun oğliiiitamam kızlar gelin gari o zamannnordan da zorlana nikah masasına götürüp nikah basıcam ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?