karada deve güreşi gibi yaparız,al beni omzuna,mandalina da tavayı uzatır bana...tamam işte.bızım aramızda 20 cm var ama sızı omzuma alamam kıslar uzgunum mandalinam alsın
tamam kızlar gelin gari o zamannnordan da zorlana nikah masasına götürüp nikah basıcam ona
karada deve güreşi gibi yaparız,al beni omzuna,mandalina da tavayı uzatır bana...tamam işte.
evet dimezse fururuz vallaaa ooo deyusun oğliiii
karada deve güreşi gibi yaparız,al beni omzuna,mandalina da tavayı uzatır bana...tamam işte.
o zaman nikah hazırlığı sende two biz işkence alatlerini hazırlarız
fondöteni ben de düşündüm aslında...ama hiç omzuma sürmemiştim şimdiye kadar....şalla da halay nası çekilir onu bilmiyom.bolera olabilir ama...katılıyom ya şal bolera yada fondoten sürebilirsin ama bocala böyle yaydıra yaydıra olur olur merak etme sen
bunun aklı fikri evlilikte annemmm bı evlende gör bakalımmmmTamam ben sizi bırakırım ordan gelinlik neyin bakayım,nüfus cüzdanını çalıp nikah işlemlerini başlatayım
kız geçen yaz karaburundaydıkyaaa elsalladım senmiydin o pasaklı
hiiiiiyyyyyyyy allahım aşık oldum o izmre ama ne güldükgünlerce benm koca braz matrak çok eylendik yaaaa özledim izmiri
kıs ben alamam senı omzuma nasıı alıyım taş çatlasa 52 kılo bişeyim mandalinam alsın didim ya ammaaa seni kırmıyım ge bakalım çıkkarada deve güreşi gibi yaparız,al beni omzuna,mandalina da tavayı uzatır bana...tamam işte.
nikah memurunun gözünü korkutmalıyıs ama,imzayı çakmadan önce hür iradeyle karar veriyon demi gibi gereksiz kızımları çıkarsın konuşmasından....bu dana kısık sesle imdat filan der problem çıkar.cimcime sen memurun arkasında dur,arada bi dürtükle onu çabuk ol,şu kısmı çıkar bunu söyle gibilerinden. mandalina sen tava elinde dananın arkasında dur,yardım dilerse vur kafasına bi tene...ben kameramanı ekarte etcem,kayıt altına alınmasın.burcu sen de fotocuyu kovala...
dayak yicektim ama izmirlilerden bilonmu kocam korudu siper oldu bana
kıs aynı kilodayıs,karınca bilem kendi ağırlığının üç kat fazlasını kaldırıyo.....aşk olsun...kıs ben alamam senı omzuma nasıı alıyım taş çatlasa 52 kılo bişeyim mandalinam alsın didim ya ammaaa seni kırmıyım ge bakalım çık
niye kıs ne ettin?dayak yicektim ama izmirlilerden bilonmu kocam korudu siper oldu bana
nikah memurunun gözünü korkutmalıyıs ama,imzayı çakmadan önce hür iradeyle karar veriyon demi gibi gereksiz kızımları çıkarsın konuşmasından....bu dana kısık sesle imdat filan der problem çıkar.cimcime sen memurun arkasında dur,arada bi dürtükle onu çabuk ol,şu kısmı çıkar bunu söyle gibilerinden. Mandalina sen tava elinde dananın arkasında dur,yardım dilerse vur kafasına bi tene...ben kameramanı ekarte etcem,kayıt altına alınmasın.burcu sen de fotocuyu kovala...
yaa flockem kusmeeee temam senın boyun dah kısaydı dimi temam temam gel ben seni 60 felan diye hatırlyom kusme 90 da olsan tasırımseni basımın ustunde yerin var gelkıs aynı kilodayıs,karınca bilem kendi ağırlığının üç kat fazlasını kaldırıyo.....aşk olsun...
küstüm ben,dövmüyom kimseyi,gidiyom.....
kıs bozuk kocayı ne etsin tuğçe?matkabı çıkar işin içinden....matkabımı boşunamı getiriyom deşi veririm vallahi birtaraflarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?