Ölümüne Geyik Topiği :-))

katılıyom ya şal bolera yada fondoten sürebilirsin ama bocala böyle yaydıra yaydıra olur olur merak etme sen

kızlar takma diş getiriyorum gelirken ben eğilir bacaklarını takma dişlere kıstırırım acısıyla eğilmek zorunda kalır

katılıyom ya şal bolera yada fondoten sürebilirsin ama bocala böyle yaydıra yaydıra olur olur merak etme sen
fondöteni ben de düşündüm aslında...ama hiç omzuma sürmemiştim şimdiye kadar....şalla da halay nası çekilir onu bilmiyom.bolera olabilir ama...

kız geçen yaz karaburundaydıkyaaa elsalladım senmiydin o pasaklı
hiiiiiyyyyyyyy allahım aşık oldum o izmre ama ne güldükgünlerce benm koca braz matrak çok eylendik yaaaa özledim izmiri

nikah memurunun gözünü korkutmalıyıs ama,imzayı çakmadan önce hür iradeyle karar veriyon demi gibi gereksiz kızımları çıkarsın konuşmasından....bu dana kısık sesle imdat filan der problem çıkar.cimcime sen memurun arkasında dur,arada bi dürtükle onu çabuk ol,şu kısmı çıkar bunu söyle gibilerinden. mandalina sen tava elinde dananın arkasında dur,yardım dilerse vur kafasına bi tene...ben kameramanı ekarte etcem,kayıt altına alınmasın.burcu sen de fotocuyu kovala...

evett flockem. olmadı sandalyeye baağlayalım da kaçmasın nikah masasından

kıs ben alamam senı omzuma nasıı alıyım taş çatlasa 52 kılo bişeyim mandalinam alsın didim ya ammaaa seni kırmıyım ge bakalım çık
kıs aynı kilodayıs,karınca bilem kendi ağırlığının üç kat fazlasını kaldırıyo.....aşk olsun...
küstüm ben,dövmüyom kimseyi,gidiyom.....

matkabımı boşunamı getiriyom deşi veririm vallahi birtaraflarını

kıs aynı kilodayıs,karınca bilem kendi ağırlığının üç kat fazlasını kaldırıyo.....aşk olsun...
küstüm ben,dövmüyom kimseyi,gidiyom.....
yaa flockem kusmeeee temam senın boyun dah kısaydı dimi temam temam gel ben seni 60 felan diye hatırlyom kusme 90 da olsan tasırımseni basımın ustunde yerin var gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…