rüzgargülü,elmi bu topiğin alçosu,baştan uyariim...hosgeldinnnn
rüzgargülünün yetiştirdiği mısırları,elminin yaktığı mangala atalım akşamleyin,hep beraber akdeniz akşamları şarkısını seslendiririz....süper,tuttum ben bu fikri...
bahçe senin gulüm,istediğini kopar arka bahçeden at mangalın üstüne...ben patlican kozliycem mangalda canim cekti :106:
geldim geldim .kizim uyaniyo sonra cok zor uykuya daliyo niye byle ich verstehe nicht.
iyi aksamlarrr
bahçe senin gulüm,istediğini kopar arka bahçeden at mangalın üstüne...
ya ben o zamana kadar almancayi yer yutarim bikerezaten uyku problemim var su günlerde, sabaha kadar oturup hayalleri siralarim..haa bide bu isin önemli kisimlarindan biriside yazmak arkadaslar... herkes isteklerini alsin eline kagidi kalemi yazsin...
tamam, flocke, su anda antalya yakinlarinda yanyana iki evdoppelhaushälfte:) 2ser katli bizi bekliyor..
suanda aslinda satisi düsünmüyorlar, flocke sen evin önünden gecerken diyeceksinki, bu evler satilik olmasin bi soralim, sonra soruyorsunuz, evde oturan yok, yanlardaki evlere soruyorsunuz, evler cok yanyana degil ama biraz evler var...sonrada sahiplerini buluyosunuz, bos duruyodu zaten satalim alin bari diyorlar, sende hemen bana mail atiyorsun...hadi hayirli ugurlu olsun...tatilde rüzgargülü elmi davetliler balik tutucazelmi bi yandan mangal yakarken bi yandan almanca kelime soracak bize bu is tamadir komsum
tamamdr patron.elmi ben balıktan dönünce mangal yanıyor olsun, bide soğanı kır yumruğunla,cücüğü benim ona göre...
ben patlican kozliycem mangalda canim cekti :106:
ii geceler candan, hoş gelmişsen.....
kac aylikgündüz uyuyor mu?
ya ben o zamana kadar almancayi yer yutarim bikere
tamamdr patron.
ayy bayilirim hee
rüzgargülüüü
sen Almanca biliyon mu bakiyim he:94:
sağol canım, hayal kuruyos burda,evimiz sandalımız oldu,balıklar tutup patlıcanları közlüyos...katılmak ister misin aramıza?hoşbulduk flocke nasılsın????
Sizede kumesten bir tavuk keser onlari pisrrim yada balikk :104:
sağol canım, hayal kuruyos burda,evimiz sandalımız oldu,balıklar tutup patlıcanları közlüyos...katılmak ister misin aramıza?
tavuklara dokunmayin onlar altin yumurta yumurtluyooorr
hayir ich liebe dich,dankeschon,bitte,gut disinda hicbirsey bilmiyorumFransizcam var orta derece
candan hosgeldin tatlimnerelerdesin sen bakiyim
parolam,bu artık bi kıdım fazla iddialı oldu!bunu başarabilceeni sanmıyom...tavuklara dokunmayin onlar altin yumurta yumurtluyooorr
hoşbulduk gülcüm buralardayım asıl sen nerelerdesin.....:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?