az kaldı birazdan kapıcımız viledasınla evime dalacak....apartmanı silerken sopasınla güm güm kapıya vuruyo...geçen işini savsakladığı için millet uyarıda bulunmuştu,şimdi sopayı vura vura siliyo yerleri,mesaj şu:geldim sildim,gidiyom,bilgin olsun!
adam gestapo gibi valla,insan ekmek istemeye çekiniyo....
İç Anadolu...MEvlana ...Konya
Çok güzel hakketen bu sayede 3 aylardan haberimiz oluyor. Ramazan geliyor amanınyarın oruç tutacağım inşallah... Bizimkiler tutacaklarmış bende tutayım dedim...
Zeki kapıcı
sana yazmayı unutmuşum. seni niye kızdırdı veletlerdun bızım sitedeki çocuklar beni sinir ettiler 1 yılın sabrı taştı ortalığı ınlettim
adam gestapo gibi valla,insan ekmek istemeye çekiniyo....
-hamdi abi, biz yarına iki ekmek isteyecektik zahmet olmaz da vaktin varsa tabi yoksam hiç önemli değil bak....
tek kaş havada bakar 'neeee ekmek mi,vay deyyus!'bakışıdır bu...bıyıklarını sağ sola oynatıp: 'bakarız,işim olmazsa getiririm...'
-peki hamdi abi,nası istiyosan...
o bakışı bitiriyo beni zaten...yiyosa iki poşet çöp çıkar!enem enem enem!!!!bi kere ööle bi gaflette bulundum,kapımı çaldı,demediğini bırakmadı.cenin pozisyonuna geççektim nerdeyse...:83:biz kesinlikle öyle bişey isteyemeyiz. istesem herkezin dline dolanırım sanıırm. keyfi olursa apartmanı temizler.bu sene kaloriferi güzel yaktı diye yattık kalktık dua ettik.
bende okuldaki hizmetlilerden bişey istemeye çekiniyom. çöpü doluyo taşıyo senin gibi çekine çekine . zahmet olmazssa şu çöpü bi dökseniz:18:
bi ara paspasımıda kendim yapıyodum
evet bende ofiste kahve istemiştim çay ocagından işim var yapamam didi bikerede kendin yap demişti:26:
o bakışı bitiriyo beni zaten...yiyosa iki poşet çöp çıkar!enem enem enem!!!!bi kere ööle bi gaflette bulundum,kapımı çaldı,demediğini bırakmadı.cenin pozisyonuna geççektim nerdeyse...:83:
alıyo,günde bi kere,saat 5te aldığını iddia ediyo,o çöp sürünür ama 8e kadar...kızdığı nokta birden fazla çöp poşeti olması...hoş,kızmadığı bişey yok ki...eşim kışın bi gün geç geldi işten.ellerini beline koyup eşimi azarlamış:'çık dışarı ayaklarını sil ööle gir,dingonun ahırı değil burası,daha bugün sildim yerleri!'diye...aşağıdan bi ciyaklama sesi geliyodu en son...indiğimde baktım eşim adamı boğazlıyo!çöpleri almıyomu:44::44::44::44:
benımde sitedeki cücelerle basım dertte dun okadar kotu patladımkı anlatamam bakalım bu işin sonu nire gidecek
alıyo,günde bi kere,saat 5te aldığını iddia ediyo,o çöp sürünür ama 8e kadar...kızdığı nokta birden fazla çöp poşeti olması...hoş,kızmadığı bişey yok ki...eşim kışın bi gün geç geldi işten.ellerini beline koyup eşimi azarlamış:'çık dışarı ayaklarını sil ööle gir,dingonun ahırı değil burası,daha bugün sildim yerleri!'diye...aşağıdan bi ciyaklama sesi geliyodu en son...indiğimde baktım eşim adamı boğazlıyo!
alıyo,günde bi kere,saat 5te aldığını iddia ediyo,o çöp sürünür ama 8e kadar...kızdığı nokta birden fazla çöp poşeti olması...hoş,kızmadığı bişey yok ki...eşim kışın bi gün geç geldi işten.ellerini beline koyup eşimi azarlamış:'çık dışarı ayaklarını sil ööle gir,dingonun ahırı değil burası,daha bugün sildim yerleri!'diye...aşağıdan bi ciyaklama sesi geliyodu en son...indiğimde baktım eşim adamı boğazlıyo!
millet bulaşmıyo pek fazla...değişik karikatürlük bi varlık resmen...tam filmlikmiş sizinkiler. allah ala babsının hayrına yapıyo galiba . yazık aylık falan verin
yaw ben giriş katında oturyom bi sitede 1 sene oldu işte ama bı ara anlatmıstım üst kattaki veletlerden cektiğimi simdi yaz oluncada bu cüceler dısarda oyunuyolar bagıra cagıra camlarımın dibinde top saklambac be olursa bizim blok kapısını kale yapıp top atıyolar gum gum salona gidiyorum ordaki camımın yanındalar yatak odasına gidiyorum balkonuma girdiklerini yakaladım 2sefer sustum bakış attım guvenlipe şikayettim guzellikle söledim olmadı dun yıne herzmankı gibi top oynuyolardı mutfak camın dibinde bagırıs cıgırış kopuyotop 2 dir camımı teget gecti guvenliğe bildirik derken sabrım bı anda tastı o reflekse aniden camı acıp avazım cıuktıgı kadar bagırdım yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr burası kalemiiii diyeeeeeeeeee cocuklar bembeyaz oldularrrrrrrrrrrrrrrr kaçıştılar içlerinden birisi annemme diycemm diye vızıldıyodu ben içeri girince arkadanda güvenlik ten geldiler derken bakalım işin sonu nere gidecekdatlum yazmasa görmicam mesajı....yok bende o...noldu burcum,niye sinir ettiler seni?
valla eşimle çok mesafeli şimdi,onu görünce yolunu değiştiriyo resmen ama geri kalanına kök söktürüyo...niye çekiyos ben de bilmiyorum,bizimki sevgiyi geçti alışkanlık oldu herhalde...haketmiş ama adamda one ukalalık öyle..onunda işi o değilmi yerleri silmek çöpleri atmak onun için para almıyomu sizlerden. ne diye söyleniyo gönülsüz yapıyokii. çok zoruna gidiyosa yapmasın o zaman. şuna bak 1 den fazla çöp poşeti koymayınmış
haklısın burcum,anası ne diyebilir ki?ii sabretmişsin genem bence...yaw ben giriş katında oturyom bi sitede 1 sene oldu işte ama bı ara anlatmıstım üst kattaki veletlerden cektiğimi simdi yaz oluncada bu cüceler dısarda oyunuyolar bagıra cagıra camlarımın dibinde top saklambac be olursa bizim blok kapısını kale yapıp top atıyolar gum gum salona gidiyorum ordaki camımın yanındalar yatak odasına gidiyorum balkonuma girdiklerini yakaladım 2sefer sustum bakış attım guvenlipe şikayettim guzellikle söledim olmadı dun yıne herzmankı gibi top oynuyolardı mutfak camın dibinde bagırıs cıgırış kopuyotop 2 dir camımı teget gecti guvenliğe bildirik derken sabrım bı anda tastı o reflekse aniden camı acıp avazım cıuktıgı kadar bagırdım yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr burası kalemiiii diyeeeeeeeeee cocuklar bembeyaz oldularrrrrrrrrrrrrrrr kaçıştılar içlerinden birisi annemme diycemm diye vızıldıyodu ben içeri girince arkadanda güvenlik ten geldiler derken bakalım işin sonu nere gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?