Ölümüne Geyik Topiği :-))

adam gestapo gibi valla,insan ekmek istemeye çekiniyo....
-hamdi abi, biz yarına iki ekmek isteyecektik zahmet olmaz da vaktin varsa tabi yoksam hiç önemli değil bak....
tek kaş havada bakar 'neeee ekmek mi,vay deyyus!'bakışıdır bu...bıyıklarını sağ sola oynatıp: 'bakarız,işim olmazsa getiririm...'
-peki hamdi abi,nası istiyosan...

ya ben sürekli atıştırmaya alışık birisi olarak oruçta çok zorlanıyom. kandili cuma sandımda iki gün tutacam diye korkmaya başlamıştım. :18:
allahtan bugünmüş yarından yırttık . aslında 3 gün tutmak çok makbulmüş.
bide o kadar borç var. onları nası tutacam ben

dun bızım sitedeki çocuklar beni sinir ettiler 1 yılın sabrı taştı ortalığı ınlettim
sana yazmayı unutmuşum. seni niye kızdırdı veletler

biz kesinlikle öyle bişey isteyemeyiz. istesem herkezin dline dolanırım sanıırm. keyfi olursa apartmanı temizler.bu sene kaloriferi güzel yaktı diye yattık kalktık dua ettik.
bende okuldaki hizmetlilerden bişey istemeye çekiniyom. çöpü doluyo taşıyo senin gibi çekine çekine . zahmet olmazssa şu çöpü bi dökseniz:18:
bi ara paspasımıda kendim yapıyodum

Son düzenleme:
o bakışı bitiriyo beni zaten...yiyosa iki poşet çöp çıkar!enem enem enem!!!!bi kere ööle bi gaflette bulundum,kapımı çaldı,demediğini bırakmadı.cenin pozisyonuna geççektim nerdeyse...:83:

o bakışı bitiriyo beni zaten...yiyosa iki poşet çöp çıkar!enem enem enem!!!!bi kere ööle bi gaflette bulundum,kapımı çaldı,demediğini bırakmadı.cenin pozisyonuna geççektim nerdeyse...:83:

çöpleri almıyomu:44::44::44::44:

datlum yazmasa görmicam mesajı....yok bende o...noldu burcum,niye sinir ettiler seni?

çöpleri almıyomu:44::44::44::44:
alıyo,günde bi kere,saat 5te aldığını iddia ediyo,o çöp sürünür ama 8e kadar...kızdığı nokta birden fazla çöp poşeti olması...hoş,kızmadığı bişey yok ki...eşim kışın bi gün geç geldi işten.ellerini beline koyup eşimi azarlamış:'çık dışarı ayaklarını sil ööle gir,dingonun ahırı değil burası,daha bugün sildim yerleri!'diye...aşağıdan bi ciyaklama sesi geliyodu en son...indiğimde baktım eşim adamı boğazlıyo!

tam filmlikmiş sizinkiler. allah ala babsının hayrına yapıyo galiba . yazık aylık falan verin

haketmiş ama adamda one ukalalık öyle..onunda işi o değilmi yerleri silmek çöpleri atmak onun için para almıyomu sizlerden. ne diye söyleniyo gönülsüz yapıyokii. çok zoruna gidiyosa yapmasın o zaman. şuna bak 1 den fazla çöp poşeti koymayınmış

datlum yazmasa görmicam mesajı....yok bende o...noldu burcum,niye sinir ettiler seni?
yaw ben giriş katında oturyom bi sitede 1 sene oldu işte ama bı ara anlatmıstım üst kattaki veletlerden cektiğimi simdi yaz oluncada bu cüceler dısarda oyunuyolar bagıra cagıra camlarımın dibinde top saklambac be olursa bizim blok kapısını kale yapıp top atıyolar gum gum salona gidiyorum ordaki camımın yanındalar yatak odasına gidiyorum balkonuma girdiklerini yakaladım 2sefer sustum bakış attım guvenlipe şikayettim guzellikle söledim olmadı dun yıne herzmankı gibi top oynuyolardı mutfak camın dibinde bagırıs cıgırış kopuyotop 2 dir camımı teget gecti guvenliğe bildirik derken sabrım bı anda tastı o reflekse aniden camı acıp avazım cıuktıgı kadar bagırdım yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr burası kalemiiii diyeeeeeeeeee cocuklar bembeyaz oldularrrrrrrrrrrrrrrr kaçıştılar içlerinden birisi annemme diycemm diye vızıldıyodu ben içeri girince arkadanda güvenlik ten geldiler derken bakalım işin sonu nere gidecek

valla eşimle çok mesafeli şimdi,onu görünce yolunu değiştiriyo resmen ama geri kalanına kök söktürüyo...niye çekiyos ben de bilmiyorum,bizimki sevgiyi geçti alışkanlık oldu herhalde...

enemmm flockem sasırdım vala zorlana da tutmuyorsunuz ki. bence insan ne iş yaparsa yapsın en güzeliyle layıkıyla yapmalı. bizim mutfaktakilerde öyle çay isteyip istememe arasında kalıom. çünkü hep benn gider alırdım. şimdi isyetince bana da bakış fırlatıyolar. ama zatenn onun için para almıyor musunuz ki siz dimi:26:

haklısın burcum,anası ne diyebilir ki?ii sabretmişsin genem bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…