gelsin heç umrumda değel onunda agzının payını verir gönderirim anne olmak doğurup doğrup sokaga atmak değil kendileri cekemeyıp evde rahat oturmak için salılyolar sokağa sonra göz kulak olduklarıda yok ohhhh kım cekerse ceksin ondan sonrahaklısın burcum,anası ne diyebilir ki?ii sabretmişsin genem bence...
valla eşimle çok mesafeli şimdi,onu görünce yolunu değiştiriyo resmen ama geri kalanına kök söktürüyo...niye çekiyos ben de bilmiyorum,bizimki sevgiyi geçti alışkanlık oldu herhalde...
yaw ben giriş katında oturyom bi sitede 1 sene oldu işte ama bı ara anlatmıstım üst kattaki veletlerden cektiğimi simdi yaz oluncada bu cüceler dısarda oyunuyolar bagıra cagıra camlarımın dibinde top saklambac be olursa bizim blok kapısını kale yapıp top atıyolar gum gum salona gidiyorum ordaki camımın yanındalar yatak odasına gidiyorum balkonuma girdiklerini yakaladım 2sefer sustum bakış attım guvenlipe şikayettim guzellikle söledim olmadı dun yıne herzmankı gibi top oynuyolardı mutfak camın dibinde bagırıs cıgırış kopuyotop 2 dir camımı teget gecti guvenliğe bildirik derken sabrım bı anda tastı o reflekse aniden camı acıp avazım cıuktıgı kadar bagırdım yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr burası kalemiiii diyeeeeeeeeee cocuklar bembeyaz oldularrrrrrrrrrrrrrrr kaçıştılar içlerinden birisi annemme diycemm diye vızıldıyodu ben içeri girince arkadanda güvenlik ten geldiler derken bakalım işin sonu nere gidecek
tohtora gitcem arkadaşlar,çıkmam gerek....muhabbetiniz bol olsun ben gaçıyom...:80:
tohtora gitcem arkadaşlar,çıkmam gerek....muhabbetiniz bol olsun ben gaçıyom...:80:
kendini bilen bi anne olsaydı,hemen gelirdi zati sorun ne diye...gelceğeni sanmıyom ben.ama bundan sonna da sert çık çocuklara...başka türlü olmaz çünkü.gelsin heç umrumda değel onunda agzının payını verir gönderirim anne olmak doğurup doğrup sokaga atmak değil kendileri cekemeyıp evde rahat oturmak için salılyolar sokağa sonra göz kulak olduklarıda yok ohhhh kım cekerse ceksin ondan sonra
tuğcem benım kı de ole bı durum işte ben kadın yaşça buyuk diye düşündüğümden gidip kendim alıyodum işe ilk başladığımda olmazzz ben getiryim bnim işim diyodu sonna öğlen elinde kahve kendi getiriyodu ben de olsun ben alırım nolcak hareke etmiş oluyom felan diyodum sonna bu böyle gitti bi sure 12 de kahvem onumde nezmankı ben karışıma aldım muhabbet ettim ışte ozman bitti şimdi istyorumda kalk kendin yap diyo aslında bız ıyı nıyetimizden kaybediyoruz herzaman sevıyeyı koruycaksın yoksa cok fena ustte cıkıyolarenemmm flockem sasırdım valazorlana da tutmuyorsunuz ki. bence insan ne iş yaparsa yapsın en güzeliyle layıkıyla yapmalı. bizim mutfaktakilerde öyle çay isteyip istememe arasında kalıom. çünkü hep benn gider alırdım. şimdi isyetince bana da bakış fırlatıyolar. ama zatenn onun için para almıyor musunuz ki siz dimi:26:
aminnn canım senindemerhaba hatunlar hepimizin kandili mübarek olsun... rabbim hayırlı tüm dualarımızı kabul etsin... hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin...
görüşürüz canım gecmiş olsun:79:tohtora gitcem arkadaşlar,çıkmam gerek....muhabbetiniz bol olsun ben gaçıyom...:80:
tuğcem benım kı de ole bı durum işte ben kadın yaşça buyuk diye düşündüğümden gidip kendim alıyodum işe ilk başladığımda olmazzz ben getiryim bnim işim diyodu sonna öğlen elinde kahve kendi getiriyodu ben de olsun ben alırım nolcak hareke etmiş oluyom felan diyodum sonna bu böyle gitti bi sure 12 de kahvem onumde nezmankı ben karışıma aldım muhabbet ettim ışte ozman bitti şimdi istyorumda kalk kendin yap diyo aslında bız ıyı nıyetimizden kaybediyoruz herzaman sevıyeyı koruycaksın yoksa cok fena ustte cıkıyolar
ders oldu artık bıdaha kımseyele yuz göz olmuycam görevi değilmiş hanım efendinin ama ben hariç herkese getiryo bı bana gelince yokkk eskıden ne yapacgını bilemiyoduaynen burcum iyi niyet yüzünden böyleyim ben de. bizim patrona getiriyorlar,onun yan odası benim ee bana da gelirsen eline mi yapısır. mesela ben x hanım diceğime x abla dedim oturdum muhabbet ettim. sanırım bu yüzden böyle oldu. bir şey isteyince getirmiyorlar.:26:
ders oldu artık bıdaha kımseyele yuz göz olmuycam görevi değilmiş hanım efendinin ama ben hariç herkese getiryo bı bana gelince yokkk eskıden ne yapacgını bilemiyodu
kelebeğimmmm hos geldinsenin de kandilin mübarek olsun bitanecim
aminnn canım seninde
çok haklısın. haklı olduğunu bildikleri içnde kims ebişey diyemez sana . taviz verme sakınyaw ben giriş katında oturyom bi sitede 1 sene oldu işte ama bı ara anlatmıstım üst kattaki veletlerden cektiğimi simdi yaz oluncada bu cüceler dısarda oyunuyolar bagıra cagıra camlarımın dibinde top saklambac be olursa bizim blok kapısını kale yapıp top atıyolar gum gum salona gidiyorum ordaki camımın yanındalar yatak odasına gidiyorum balkonuma girdiklerini yakaladım 2sefer sustum bakış attım guvenlipe şikayettim guzellikle söledim olmadı dun yıne herzmankı gibi top oynuyolardı mutfak camın dibinde bagırıs cıgırış kopuyotop 2 dir camımı teget gecti guvenliğe bildirik derken sabrım bı anda tastı o reflekse aniden camı acıp avazım cıuktıgı kadar bagırdım yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr burası kalemiiii diyeeeeeeeeee cocuklar bembeyaz oldularrrrrrrrrrrrrrrr kaçıştılar içlerinden birisi annemme diycemm diye vızıldıyodu ben içeri girince arkadanda güvenlik ten geldiler derken bakalım işin sonu nere gidecek
güle güle geçmiş olsun:80:tohtora gitcem arkadaşlar,çıkmam gerek....muhabbetiniz bol olsun ben gaçıyom...:80:
hoşgelidn canım. senind ekandilin mübarek olsunmerhaba hatunlar hepimizin kandili mübarek olsun... rabbim hayırlı tüm dualarımızı kabul etsin... hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin...
aynen canım. bende hep bakıcılarımla yaşadım aynı durumu.tuğcem benım kı de ole bı durum işte ben kadın yaşça buyuk diye düşündüğümden gidip kendim alıyodum işe ilk başladığımda olmazzz ben getiryim bnim işim diyodu sonna öğlen elinde kahve kendi getiriyodu ben de olsun ben alırım nolcak hareke etmiş oluyom felan diyodum sonna bu böyle gitti bi sure 12 de kahvem onumde nezmankı ben karışıma aldım muhabbet ettim ışte ozman bitti şimdi istyorumda kalk kendin yap diyo aslında bız ıyı nıyetimizden kaybediyoruz herzaman sevıyeyı koruycaksın yoksa cok fena ustte cıkıyolar
galiba bu durum çoğu işyerinde böyle ben ilk staja gittiğim yerde ithalat ihracat departmanındaydım bi çay getirmeye üşenirlerdi ben kimseden bişey isteyemem kolay kolay bikaç kez kendim almıştım sonna yüzsüzlüğü ele alıp bana çay dağıttırdılar stajersin bişeyde diyemiyosun çünkü usta öğreticimde az gıcık değildi iş öğreteceğine getiriver eline mi hyapışacak diyordu sonna allahtan müdürümüz çok iyi bi adamdı bu senin görevin değil bi daha yapmıcaksın dedi de herkes asıl işine döndü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?