Ölümüne Geyik Topiği :-))

haklısın burcum,anası ne diyebilir ki?ii sabretmişsin genem bence...
gelsin heç umrumda değel onunda agzının payını verir gönderirim anne olmak doğurup doğrup sokaga atmak değil kendileri cekemeyıp evde rahat oturmak için salılyolar sokağa sonra göz kulak olduklarıda yok ohhhh kım cekerse ceksin ondan sonra

tohtora gitcem arkadaşlar,çıkmam gerek....muhabbetiniz bol olsun ben gaçıyom...:80:

burcum çok iyi bilirim o durumu,insan cinnet geçiriyor resmen

kendini bilen bi anne olsaydı,hemen gelirdi zati sorun ne diye...gelceğeni sanmıyom ben.ama bundan sonna da sert çık çocuklara...başka türlü olmaz çünkü.

merhaba hatunlar hepimizin kandili mübarek olsun... rabbim hayırlı tüm dualarımızı kabul etsin... hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin...

tuğcem benım kı de ole bı durum işte ben kadın yaşça buyuk diye düşündüğümden gidip kendim alıyodum işe ilk başladığımda olmazzz ben getiryim bnim işim diyodu sonna öğlen elinde kahve kendi getiriyodu ben de olsun ben alırım nolcak hareke etmiş oluyom felan diyodum sonna bu böyle gitti bi sure 12 de kahvem onumde nezmankı ben karışıma aldım muhabbet ettim ışte ozman bitti şimdi istyorumda kalk kendin yap diyo aslında bız ıyı nıyetimizden kaybediyoruz herzaman sevıyeyı koruycaksın yoksa cok fena ustte cıkıyolar

aynen burcum iyi niyet yüzünden böyleyim ben de. bizim patrona getiriyorlar,onun yan odası benim ee bana da gelirsen eline mi yapısır. mesela ben x hanım diceğime x abla dedim oturdum muhabbet ettim. sanırım bu yüzden böyle oldu. bir şey isteyince getirmiyorlar.:26:

ders oldu artık bıdaha kımseyele yuz göz olmuycam görevi değilmiş hanım efendinin ama ben hariç herkese getiryo bı bana gelince yokkk eskıden ne yapacgını bilemiyodu

ders oldu artık bıdaha kımseyele yuz göz olmuycam görevi değilmiş hanım efendinin ama ben hariç herkese getiryo bı bana gelince yokkk eskıden ne yapacgını bilemiyodu

ayyy burcum aynı durumdayız desene. normalde mutfaga gidip alabilcek herkese getiriyor ama ben yerimden fazla kalkamıom bana getirse daha makbule geçer. ama bana getirmiyor

galiba bu durum çoğu işyerinde böyle ben ilk staja gittiğim yerde ithalat ihracat departmanındaydım bi çay getirmeye üşenirlerdi ben kimseden bişey isteyemem kolay kolay bikaç kez kendim almıştım sonna yüzsüzlüğü ele alıp bana çay dağıttırdılar stajersin bişeyde diyemiyosun çünkü usta öğreticimde az gıcık değildi iş öğreteceğine getiriver eline mi hyapışacak diyordu sonna allahtan müdürümüz çok iyi bi adamdı bu senin görevin değil bi daha yapmıcaksın dedi de herkes asıl işine döndü..

çok haklısın. haklı olduğunu bildikleri içnde kims ebişey diyemez sana . taviz verme sakın

tohtora gitcem arkadaşlar,çıkmam gerek....muhabbetiniz bol olsun ben gaçıyom...:80:
güle güle geçmiş olsun:80:
merhaba hatunlar hepimizin kandili mübarek olsun... rabbim hayırlı tüm dualarımızı kabul etsin... hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin...
hoşgelidn canım. senind ekandilin mübarek olsun

aynen canım. bende hep bakıcılarımla yaşadım aynı durumu.

Sessiz kalınca oluyor aslında diş göstereceksin..Çay rica ettiklerinde sizi kıramam getiririrm ama sürekli beklememezseniz sevinirm.. desek keşke ... ((

İnsanlar kendnden altları ne kadar çok seviyor kullanmayı. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…