- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
galiba bu durum çoğu işyerinde böyle ben ilk staja gittiğim yerde ithalat ihracat departmanındaydım bi çay getirmeye üşenirlerdi ben kimseden bişey isteyemem kolay kolay bikaç kez kendim almıştım sonna yüzsüzlüğü ele alıp bana çay dağıttırdılar stajersin bişeyde diyemiyosun çünkü usta öğreticimde az gıcık değildi iş öğreteceğine getiriver eline mi hyapışacak diyordu sonna allahtan müdürümüz çok iyi bi adamdı bu senin görevin değil bi daha yapmıcaksın dedi de herkes asıl işine döndü..
işte işin özü mesafeni koruyacaksın bunun başka çözümü yok mağlesef
öle ama napcan cadum bastan yapmayınca olmuyo işte simdi ben nekadar tavırda koysam işe yaramaz artık o saygıyı seviyeyi bi kere yititrsen bıdaha yakalaymazsın yuzgöz olduk artıkkoruyacaksın ama insanın doğasında var be burcum.
başta koğuş ağamız hevuk ve tüm arkadaşlarımın kandilini kutlarım hayırlı nice kandiller arkadaşlar...
sonra radyoda işe başlamıştım yaz tatilinde ben haberlerle ilgilenicem ama iyi niyetliyiz ya çay kahve yapıyorum temizliğe falan yardım ediyom elime mi yapışacak nolur ki bide eşimin tabi o zaman önce sevgilimin sonra nişanlımın işyeri olduğu için hani burnu büyüdü falan demesinler zaten çok samimi bir ortamdıı zor gelmiyorduda... sonra gel zaman git zaman bizim orada bu işlerle ilgilenen abla bana şunu yapıversene bunu yapıversene demeye başladı sonra ben başka bi işe başladım bu ablamız bi triplere girdi sormayınn ... şunu anladım ki sen bi işe ne görevle girmişsen başka işlere asla elini sürmüyeceksin. yoksa senden kötüsü olmuyo ...
twoçem ne dengesiz insanmış o sana söyleyen senin kıyafetinden ona neki bence senin iyi niyatli olduğunu ve cevap vermiyceğini bildiği için yapmıştır....
iyi yapmışın kız:13: müdürde olsa bişey değiştirmez.kızlar çayda birşeymi bakın ne anlatcam daha önceki müdür x mesai bitiyor odada ikimiz varız diğer elamnlar saha görevinde yada diğer kolumuzun olduğu binada lar ama mesai bitimine yakın geliyorlar müdürlüğe talimatlar bilgilendirme ve kart okutma gibi şeyler yapılıyor odada durmuyorlar kapının önüne çıkıyorlar sigara içiuyorlar neyse mesai bitiyor alıyorum çantamı tam çıkıyorum adam dur diyor kapıyı kim kilitleyecek mesaim bitti ben gidiyorum en son çıkan kilitlesin diyorum odada ikimiz varız benim az işim var bekle kilitle müdürüm ben diyor eee diyorum müdürler kapı kilitleyemiyormu diyorum dur çıkıyorum kilitle diyor banane asla kilitlemem buda benim görevim değil değil diyip çıktım ondann sonraki günler mesai bitimde ben çıkarken yada çıkmak üzereyken hep dışardaki elamlardan birini çağırdı kapıyı kilitlemeye
haklısın kelebeğim. ben ne zman hayır demeyi öğrenicem kendime kızıyorum zati. o kadar özeniyorum ki hayır demeyi,az da olsa kendini düşünen insanları. onlar daha çok mutlu oluyor
onu bende çok merak ediyorum twocum iş hayatını geç şimdide aile hayatında hayır diyememin cezasını çekiyorum... eşim çok kızıyor hayır desene seni kullanmalarına izin vermesene diyor ama beceremiyorum işte allahtan canım kocacım beni koruyoda ondan korktuklarına daha beteri olmuyoo..
biraz önce görümcemi aradım kızlar
kızların sbs si bitince daha çok görüşücez inşallah dediböyle iyidik demek isterdim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?