- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
bende kimseye cevap veremeyen içine kapanık biriydim
hazır cevap asla değildim
ama artık 30 yaşından sonra öğreniyorum yavaş yavaş
geç olsun güç olmasın dimi
insanlar beni çok üzmüştür bu konuda alt komşum bile eskiden konuşmazdın sen diyo
onada artık gerektiği cevabı veriyorum 9 yıldır alt komşumda..
seninde kandilin kutlu olsunkandiliniz mübarek olsun kızlar
kızlar çayda birşeymi bakın ne anlatcam daha önceki müdür x mesai bitiyor odada ikimiz varız diğer elamnlar saha görevinde yada diğer kolumuzun olduğu binada lar ama mesai bitimine yakın geliyorlar müdürlüğe talimatlar bilgilendirme ve kart okutma gibi şeyler yapılıyor odada durmuyorlar kapının önüne çıkıyorlar sigara içiuyorlar neyse mesai bitiyor alıyorum çantamı tam çıkıyorum adam dur diyor kapıyı kim kilitleyecek mesaim bitti ben gidiyorum en son çıkan kilitlesin diyorum odada ikimiz varız benim az işim var bekle kilitle müdürüm ben diyor eee diyorum müdürler kapı kilitleyemiyormu diyorum dur çıkıyorum kilitle diyor banane asla kilitlemem buda benim görevim değil değil diyip çıktım ondann sonraki günler mesai bitimde ben çıkarken yada çıkmak üzereyken hep dışardaki elamlardan birini çağırdı kapıyı kilitlemeye
duşa girdim kızlar ama ne göriym bir gıdm su yok giyinip çıktım yine
cimcime kız neden kavga ettin kocanla bizden laf çıkmaz gari bunu bilesinSPAYDİLERİM BEN GELDİMM kandiliniz mübarek olsun.3 4 gündür yokum sizin hatrınıza evi terketmicem bidaha kocayı bırak sizden oluyodum az kalsın beyaaaa
burcu hayal ne dion kısss rusmuuupis gacılar
gı burcu geçmiş olsun annem neyin var yav benimde moralim bozuluyo şu aralar bakmıyom dert topğineacım hastayım offffffffff bıde su dert topiğindeki kadına cok usuldum yaaa esi bı otelde rus bı kadınla aldatmış
aman kabahat ruslarda değil kocalarda efendi olup bakmasınlar dinimizde harama bakmak günah değilmi her açana bakmakmı gerek..SPAYDİLERİM BEN GELDİMM kandiliniz mübarek olsun.3 4 gündür yokum sizin hatrınıza evi terketmicem bidaha kocayı bırak sizden oluyodum az kalsın beyaaaa
burcu hayal ne dion kısss rusmuuupis gacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?