Ölümüne Geyik Topiği :-))

inşallah ben de senin gibin olurum cryptıcm

gaggoşlar nerdesiniz bire

Son düzenleyen: Moderatör:
saçım başım karışık duşa giricem şimcik

Enterasann Ama burnu büyükmüş..

duşa girdim kızlar ama ne göriym bir gıdm su yok giyinip çıktım yine

kızlar size çok farklı işiy söyleyim ustalardan nefret ediyorum

iş hayatı hep sıkıntılı dört dörtlük iş yokki muhakkak bir yerde birşeyler vardır

mandalinam yine kızdırmış seni ustalar

SPAYDİLERİM BEN GELDİMM kandiliniz mübarek olsun.3 4 gündür yokum sizin hatrınıza evi terketmicem bidaha kocayı bırak sizden oluyodum az kalsın beyaaaa

burcu hayal ne dion kısss rusmuuupis gacılar

SPAYDİLERİM BEN GELDİMM kandiliniz mübarek olsun.3 4 gündür yokum sizin hatrınıza evi terketmicem bidaha kocayı bırak sizden oluyodum az kalsın beyaaaa

cimcime kız neden kavga ettin kocanla bizden laf çıkmaz gari bunu bilesin estetik yüzündenmi yoksa..

acım hastayım offffffffff bıde su dert topiğindeki kadına cok usuldum yaaa esi bı otelde rus bı kadınla aldatmış
gı burcu geçmiş olsun annem neyin var yav benimde moralim bozuluyo şu aralar bakmıyom dert topğine

aman kabahat ruslarda değil kocalarda efendi olup bakmasınlar dinimizde harama bakmak günah değilmi her açana bakmakmı gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…