cimcime kız neden kavga ettin kocanla bizden laf çıkmaz gari bunu bilesinestetik yüzündenmi yoksa..
tuçem ne moralini bozuyon gençsin güzelsin silkelen kendine gel bakemsaat daha 2 ya aksam 7ye çok var
kızlar işe başladım akşama görüşürüz hepicinizi öpüyom
sorma tüm hayallerim bitti artık compakt sistemin yok mutfağım istediğim gibi değilmandalinam yine kızdırmış seni ustalar
acım hastayım offffffffff bıde su dert topiğindeki kadına cok usuldum yaaa esi bı otelde rus bı kadınla aldatmış
aman kabahat ruslarda değil kocalarda efendi olup bakmasınlar dinimizde harama bakmak günah değilmi her açana bakmakmı gerek..
ay ciddimi diyosun mandalinam naslı oldu mutfağın beğenmediğin neki:26:sorma tüm hayallerim bitti artık compakt sistemin yok mutfağım istediğim gibi değil
ben yaşlandım he bakmak için anasayfaya gittim bakmadan yine buraya geldim unuttum geldim
alkışşşşşş
cimcime hoşgeldin ne etti goncan
oluyo bazen öyle sebebsiz yere kıs anlattıkların gündelik şeyler oldubelki sen yorulmuşsundur birikimler dediğin gibiçocuğa karşı tavırlarım yüzünden tartıştık ben bugnlerde biraz sabırsız oldum ama hiç el kaldırmamışımdır bağırsamda o gecede bardağı vermiyodu elinde kaşıkla vuruyodu kırılcak bişey olcak dedim kızdım elini iteledim bana çıkıştı benmkide bende altta kalmadım obana söylendi ben ona enson baygınnlık geçirmişim o ağlamış özür dlemiş ben hiiç hatrlamıyorum uyandığımda kayınvalidem kayınpederim vardı evde kayınvalidem gel dedi bende kal bi kaçgn gezelm tozalım kafa dağıt 3 gece kaldım eşim evde kaldı ne hediyeler neler neler dil döktü mektuplar filan yazmış eve gelnce okudum barıştık annıcaan aslında basitbirşey gbi görüneblir ama birikmişlik işte
ben anestezi tavsiye edrim 50 lira fark alınıyor sanırım.bende çok lansor ve gaviscon kullanmışımdır şu an iyiyim allaha şükür..arkadaşlar ya endoskopi yaptırmam gerekiyomuş nasıl yaptıran varmı acı veriyomu acı korkuyorum ama midem de fena :26::18:
mide filmini endeskopiden önce tavsiye ediyorlar bu arada..arkadaşlar ya endoskopi yaptırmam gerekiyomuş nasıl yaptıran varmı acı veriyomu acı korkuyorum ama midem de fena
mide filmini endeskopiden önce tavsiye ediyorlar bu arada..
oluyo bazen öyle sebebsiz yere kıs anlattıkların gündelik şeyler oldubelki sen yorulmuşsundur birikimler dediğin gibi
ben anestezi tavsiye edrim 50 lira fark alınıyor sanırım.bende çok lansor ve gaviscon kullanmışımdır şu an iyiyim allaha şükür..
canım bana öyle demişlerdi önce mide filmi hani endeskopi daha zor ama şülser için bakıyorlar sanırım ama drunu dinle erken tanı önemli canım..mide filminde herşey belli oluyomu peki çıkıyomu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?