Ölümüne Geyik Topiği :-))

cimcime kız neden kavga ettin kocanla bizden laf çıkmaz gari bunu bilesin estetik yüzündenmi yoksa..

çocuğa karşı tavırlarım yüzünden tartıştık ben bugnlerde biraz sabırsız oldum ama hiç el kaldırmamışımdır bağırsamda o gecede bardağı vermiyodu elinde kaşıkla vuruyodu kırılcak bişey olcak dedim kızdım elini iteledim bana çıkıştı benmkide bende altta kalmadım obana söylendi ben ona enson baygınnlık geçirmişim o ağlamış özür dlemiş ben hiiç hatrlamıyorum uyandığımda kayınvalidem kayınpederim vardı evde kayınvalidem gel dedi bende kal bi kaçgn gezelm tozalım kafa dağıt 3 gece kaldım eşim evde kaldı ne hediyeler neler neler dil döktü mektuplar filan yazmış eve gelnce okudum barıştık annıcaan aslında basitbirşey gbi görüneblir ama birikmişlik işte

kızlar işe başladım akşama görüşürüz hepicinizi öpüyom

hayırlısı olsun kuzumm senin için sevindim ama kayram için üzüldümmm ....

bu arada yeni gelen arkideşler hoş gelmişseniz topiğimize nasılsınız bakalım naparsınız ne edersiniz ???

mandalinam yine kızdırmış seni ustalar
sorma tüm hayallerim bitti artık compakt sistemin yok mutfağım istediğim gibi değil

acım hastayım offffffffff bıde su dert topiğindeki kadına cok usuldum yaaa esi bı otelde rus bı kadınla aldatmış

ben yaşlandım he bakmak için anasayfaya gittim bakmadan yine buraya geldim unuttum geldim

aman kabahat ruslarda değil kocalarda efendi olup bakmasınlar dinimizde harama bakmak günah değilmi her açana bakmakmı gerek..

alkışşşşşş

cimcime hoşgeldin ne etti goncan

ay ciddimi diyosun mandalinam naslı oldu mutfağın beğenmediğin neki:26:

mandalinimm dövecem senin ustalarını haa senden çok ben sinir oldum burdaaa

oluyo bazen öyle sebebsiz yere kıs anlattıkların gündelik şeyler oldubelki sen yorulmuşsundur birikimler dediğin gibi

arkadaşlar ya endoskopi yaptırmam gerekiyomuş nasıl yaptıran varmı acı veriyomu acı korkuyorum ama midem de fena :26::18:
ben anestezi tavsiye edrim 50 lira fark alınıyor sanırım.bende çok lansor ve gaviscon kullanmışımdır şu an iyiyim allaha şükür..

herkesin sinirler bozuk galiba hadin gelin ben cilveli kahvemden yaptımm içek güzelleşekk..
kaç kişiyiz kıs yetcek mi hekese yapıp gelem daha...

yav bu su işlerine başlıycam yakında hala duş alamadım bulaşık duruyo of of...

oluyo bazen öyle sebebsiz yere kıs anlattıkların gündelik şeyler oldubelki sen yorulmuşsundur birikimler dediğin gibi

kırk yılda bir olur tamam dersinde benmkiyle aynı evde yaşamak cok zordur dırdırdır ben kayınvalidemle daha matrak zaman geçiririm.artık gnde 3 defa sıkıntı çıkarır oldu dayanamadım zaten ayrı ayrışeyler yaşadım yazdan berri tahammül edemiyorum felç geçircektim boynum sırtım tutulmuş sinirden 3 gün ovdular doktorluk oldum yaa ıyyyy hatrlamak istemiyorum onun için twoooçum sen sen ol tartışıp durdugn adamla tutupta değişir die evlenme

kelebüğüm ellerine sağlık

ben anestezi tavsiye edrim 50 lira fark alınıyor sanırım.bende çok lansor ve gaviscon kullanmışımdır şu an iyiyim allaha şükür..

bana da renni verdiler kronik gastrit dediler ama banamısın demedi arada talcit felan bilmiyorum ne edicem anestezi ile yaptırmaya razıyım tabi önerbileceğiniz bir yer varmı acep

mide filminde herşey belli oluyomu peki çıkıyomu yani
canım bana öyle demişlerdi önce mide filmi hani endeskopi daha zor ama şülser için bakıyorlar sanırım ama drunu dinle erken tanı önemli canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…