Ölümüne Geyik Topiği :-))

canım benim sen dua et kayınvaliden iyi yanında senin bencede onu dinle gidin biraz gezin dağıtın iyi gelicektir.

benm kayınvalidem pırlanta gbidir herkez kıskanır bizim muhabbetimizi nazar deymesin az önce aradı ben sizi çok özledim ev bomboş geliyo bana die
ev almayı düşünüyoruz onun üzerinde var boş daire onu alıcaz inş

bana da renni verdiler kronik gastrit dediler ama banamısın demedi arada talcit felan bilmiyorum ne edicem anestezi ile yaptırmaya razıyım tabi önerbileceğiniz bir yer varmı acep
ssk varsa medikanada yaptır ben altınoluktayım canım ama medikana iyi hastane orta halli fiyetlar..

cn senin yalnız kalmaya ihtiyacın var bence biraz uzaklaş ayrı yerlerde kalın özleyin birbirinizi eminolun uzak olunca değerinizi birbirinizin daha iyi anlıyacaksınız benim fikrim

ssk varsa medikanada yaptır ben altınoluktayım canım ama medikana iyi hastane orta halli fiyetlar..

hımmm evet oraya bir sorim bakim inşallah bişi hissetmem yazda geldi ne doğru dürüst yemek ne bişi çözümlensin ağrısız sızısız raabbim dileğim bu doktora çok gitmeyen biri olarak korkularum var tabi

her iki tarafında kusuru vardır evlilikte derdini konuşa konuşa ifade et ona her fırsatta cimcime...

lansor her sabah aç kullandınmı...

inşallah cnm rabbim gönlünüze göre versin benimde kayınvalidem çok iyidir bende pazartesi onun yanına gidiyom tatile ev bomboş o olmayınca sanki ama pazartesi kavuşcaz allahın izni ile

benim eşimçok değişik cezalar uygular evde bende tabi
örn bir şey alındı pazardan yada marketten yenmedi yada yapılmadı ve atılduı onu uzun süre almaz .

cn senin yalnız kalmaya ihtiyacın var bence biraz uzaklaş ayrı yerlerde kalın özleyin birbirinizi eminolun uzak olunca değerinizi birbirinizin daha iyi anlıyacaksınız benim fikrim

zaten tatile cıkıcas 10 gn sonra kafa dağıtırım artık.kızlar sular nerde yok acabaaa burda şarıl şarıl akıyo ama benm lavabo su akıtıyomuş bende musluğu açamıyoruuumm

inşallah alırsınız cimcime sen daha 23 de değilmisin daha neşeli olman lazım senin bizm gibi 30 larındasın sanki...

yok öle bişi vermedi bana dediki yemeklerden sonra talcit al reflü içinde renni yada diğer şurubu verdi kontrolüm vardı gitmicem artık oraya başka dr gitmem gerek
canım lansor nasıl vermez en bilindik mide koruyucu sabah yemeklerden yarım saat önce aç alıcaksın bana öyle demişti dr arayıp danış ülserden şüphelenmiyorsan..

benim eşimçok değişik cezalar uygular evde bende tabi
örn bir şey alındı pazardan yada marketten yenmedi yada yapılmadı ve atılduı onu uzun süre almaz .

kz benmki bişey yapamaz hep dilindedir okadar merhametlidirki aslında hep söylemek istemediklerini söyler az buçuk hatrlıyorum baygınken ağlayışlarını.yanlız sevgi konusunda biraz içine kapanık ya mektup yazar ya hediye alır ya msj atar şimdi hepsini birden yapmış bide ev alma işinide öne alıcam senn için dio araba beğendi sabah bakalım inşş.unutturmak istiyo anlıyacağın yaşadıklarımızı tatlım benm yaa

inşallah alırsınız cimcime sen daha 23 de değilmisin daha neşeli olman lazım senin bizm gibi 30 larındasın sanki...

ooohoooo ne 23 ü 21.5 bakma sen ben değişken yapıdayım aynı anda hem ağlar hem espiri yaparım ne biliyim kızım yaaa etrafım 30lu komsularla dolu ben kendi memleketimde değilimki arkadaşlarımla takılıyım ne yani istemiomusunuz beni burda evlilikte yaşmı olur bende yaşadıımı söyleyom gidem ben ozaman

SPAYDİLERİM BEN GELDİMM kandiliniz mübarek olsun.3 4 gündür yokum sizin hatrınıza evi terketmicem bidaha kocayı bırak sizden oluyodum az kalsın beyaaaa

burcu hayal ne dion kısss rusmuuupis gacılar
evet urus gacılyla aldatmışş
ya sana noldu bı soramadım nıye gettın evden daha memişleri buyutcez

cimcime ayrı kalmaya alış artık ben 9 yıldır istanbuldan ayrıyım orda doğdum büyüdüm
ev araba hepsi olur zamanla allahın izni ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…