canım benim sen dua et kayınvaliden iyi yanında senin bencede onu dinle gidin biraz gezin dağıtın iyi gelicektir.
ssk varsa medikanada yaptır ben altınoluktayım canım ama medikana iyi hastane orta halli fiyetlar..bana da renni verdiler kronik gastrit dediler ama banamısın demedi arada talcit felan bilmiyorum ne edicem anestezi ile yaptırmaya razıyım tabi önerbileceğiniz bir yer varmı acep
kırk yılda bir olur tamam dersinde benmkiyle aynı evde yaşamak cok zordur dırdırdır ben kayınvalidemle daha matrak zaman geçiririm.artık gnde 3 defa sıkıntı çıkarır oldu dayanamadım zaten ayrı ayrışeyler yaşadım yazdan berri tahammül edemiyorum felç geçircektim boynum sırtım tutulmuş sinirden 3 gün ovdular doktorluk oldum yaa ıyyyy hatrlamak istemiyorum onun için twoooçum sen sen ol tartışıp durdugn adamla tutupta değişir die evlenme
ssk varsa medikanada yaptır ben altınoluktayım canım ama medikana iyi hastane orta halli fiyetlar..
lansor her sabah aç kullandınmı...hımmm evet oraya bir sorim bakim inşallah bişi hissetmem yazda geldi ne doğru dürüst yemek ne bişi çözümlensin ağrısız sızısız raabbim dileğim bu doktora çok gitmeyen biri olarak korkularum var tabi
benm kayınvalidem pırlanta gbidir herkez kıskanır bizim muhabbetimizi nazar deymesin az önce aradı ben sizi çok özledim ev bomboş geliyo bana die
ev almayı düşünüyoruz onun üzerinde var boş daire onu alıcaz inş
cn senin yalnız kalmaya ihtiyacın var bence biraz uzaklaş ayrı yerlerde kalın özleyin birbirinizi eminolun uzak olunca değerinizi birbirinizin daha iyi anlıyacaksınız benim fikrim
lansor her sabah aç kullandınmı...
zaten tatile cıkıcas 10 gn sonra kafa dağıtırım artık.kızlar sular nerde yok acabaaa burda şarıl şarıl akıyo ama benm lavabo su akıtıyomuş bende musluğu açamıyoruuumm
inşallah alırsınız cimcime sen daha 23 de değilmisin daha neşeli olman lazım senin bizm gibi 30 larındasın sanki...benm kayınvalidem pırlanta gbidir herkez kıskanır bizim muhabbetimizi nazar deymesin az önce aradı ben sizi çok özledim ev bomboş geliyo bana die
ev almayı düşünüyoruz onun üzerinde var boş daire onu alıcaz inş
canım lansor nasıl vermez en bilindik mide koruyucu sabah yemeklerden yarım saat önce aç alıcaksın bana öyle demişti dr arayıp danış ülserden şüphelenmiyorsan..yok öle bişi vermedi bana dediki yemeklerden sonra talcit al reflü içinde renni yada diğer şurubu verdi kontrolüm vardı gitmicem artık oraya başka dr gitmem gerek
benim eşimçok değişik cezalar uygular evde bende tabi
örn bir şey alındı pazardan yada marketten yenmedi yada yapılmadı ve atılduı onu uzun süre almaz .
canım lansor nasıl vermez en bilindik mide koruyucu sabah yemeklerden yarım saat önce aç alıcaksın bana öyle demişti dr arayıp danış ülserden şüphelenmiyorsan..
inşallah alırsınız cimcime sen daha 23 de değilmisin daha neşeli olman lazım senin bizm gibi 30 larındasın sanki...
evet urus gacılyla aldatmışşSPAYDİLERİM BEN GELDİMM kandiliniz mübarek olsun.3 4 gündür yokum sizin hatrınıza evi terketmicem bidaha kocayı bırak sizden oluyodum az kalsın beyaaaa
burcu hayal ne dion kısss rusmuuupis gacılar
cimcime ayrı kalmaya alış artık ben 9 yıldır istanbuldan ayrıyım orda doğdum büyüdümooohoooo ne 23 ü 21.5bakma sen ben değişken yapıdayım aynı anda hem ağlar hem espiri yaparım ne biliyim kızım yaaa etrafım 30lu komsularla dolu ben kendi memleketimde değilimki arkadaşlarımla takılıyım ne yani istemiomusunuz beni burda evlilikte yaşmı olur bende yaşadıımı söyleyom gidem ben ozaman
canım her ay olan malum seyyyy işte ama agrım cok oluyo ya bende cok uzuluyom ama bakmadanda duramıyomgı burcu geçmiş olsun annem neyin var yav benimde moralim bozuluyo şu aralar bakmıyom dert topğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?