- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
sen ne ediyon kuzzzzzuuuuuuuuuyakaladım sizi kızlar
evet urus gacılyla aldatmışş
ya sana noldu bı soramadım nıye gettın evden daha memişleri buyutcez
sen ediyon kuzzzzzuuuuuuuuu
hıımm anladım sanırım aslında bı patlama yasanmış sebep de bu olmuş dogru haklısınn anemm senın sılıkonlar dayanmaz hemen eskir be guzelimzaten bi memişleri buyutsem gecelerce deli edicem adamı ama süründürücem söylüyomda görcen sen die vermicem die parayı vermem ozaman yaptırırsan hergece benmsin dio yaaa pazarlıkçı
kız çocuğuma sert davranıomusum die kızdırdı beni o bana ben ona söylendik bağrındık ben baygınlık geçirmişim uyandım kayın validemler bende.kayınvalidem çağırdı gel bana 3 gece kaldım gezdik tozduk ama sinirden sırtım boynum tutulmuş.ama benmkini görcen ne ağlamış gözler balonolmuş bi ceptelefonum birde saatim oldu böyle olcagına hiç olmasaydı diyorum nediyim
kalk gidek lunaparkasıkıldım kısss:97: çıkıp gezinmek istiom gari,aksam olsa da
kalk gidek lunaparka
delici bişey saplanmadıkça ve cok yuksekten dusmedikçe bişey olmuyomuş ben öleee biliyom bende cok takıyom kafaya eskiden cok guzellerdi simdi bıran önce yaptırmak istiyom ınankı çok moral olacak banayokkız geçen biri diodu denemek için adam silikonun birini alıp uzerinde tepinmiş.bişi olmuyomuş üzerimde depincek deel yaaaa
heee yemyeşil ineriz artıkenemmm burcumm süpperr olurdukamikazeye binerdik
hosgeldin cimcimem bu arada
zaten bi memişleri buyutsem gecelerce deli edicem adamı ama süründürücem söylüyomda görcen sen die vermicem die parayı vermem ozaman yaptırırsan hergece benmsin dio yaaa pazarlıkçı
kız çocuğuma sert davranıomusum die kızdırdı beni o bana ben ona söylendik bağrındık ben baygınlık geçirmişim uyandım kayın validemler bende.kayınvalidem çağırdı gel bana 3 gece kaldım gezdik tozduk ama sinirden sırtım boynum tutulmuş.ama benmkini görcen ne ağlamış gözler balonolmuş bi ceptelefonum birde saatim oldu böyle olcagına hiç olmasaydı diyorum nediyim
heee yemyeşil ineriz artık
enemmm ben bayılıyomda alakasız yerlerde bayılıyommmgeçmiş olsun canım. ya bn de çok istiyom böyle kavgadan sonra bayılmak ama yapamıyom. çok heveslenirim bayılanlaraişin ciddiyetini ortaya koyarla ama ben yapamıyom bi türlü
geçmiş olsun canım. ya bn de çok istiyom böyle kavgadan sonra bayılmak ama yapamıyom. çok heveslenirim bayılanlaraişin ciddiyetini ortaya koyarla ama ben yapamıyom bi türlü
ii yi binek madem napak korku filminede girerizzzzburcum heyecan aksiyon olurdu gari biraz
kas altına yerleştıren doktor barış çakır işte bende ole yapcam oyusden onu ıstıyom hemde kk da yaptıranların resmını gordum muhtsem oluyoooo adam yapıyo yaaaa yaptım olduuuhışbulduk annemmm silikonu kas altına yerleştiriyolar daha sağlam oluyo hem doğal duruyomuş oohh vallahh bi taktırsam gerile gerile gezsem çocuk emzzirip sarkıtanlar burda duyunca kıskanıolarrr
kavgaya şartlandır kendini o zamanenemmm ben bayılıyomda alakasız yerlerde bayılıyommm
hışbulduk annemmm silikonu kas altına yerleştiriyolar daha sağlam oluyo hem doğal duruyomuş oohh vallahh bi taktırsam gerile gerile gezsem çocuk emzzirip sarkıtanlar burda duyunca kıskanıolarrr
ondan sonrada kıymetim bilinmedi diyon. yok topumuza ders lazımişin kötü tarafı ben sininrlennince gülüom böyle olunca ciddi değilmişim gibin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?