burcum alkol aldınmı piknikte....saol canım ağır bölümü akşam atlattım ama vucudum cok yorgun dustu bugun içim bulanıyo
hürrem sultan artık öğretmenlerin maaşı iyi sayılırYok Asker değil öğretmen..
Geçmiş olsun Burcum.. Nane limon mideyi yatıştırır.. İshal için kahve de iyi gelir...
hayır zaten kullanmıyorum normaldedeburcum alkol aldınmı piknikte....
kızlarrr söylemeyi unuttum cumartesi günü kahve falı baktırdım bir yerde ki hoş kadın fincanı bile açmayı gerek duymayıp herşeyi yüzüme pat pat söyledi şok oldum
6. hissi kimilerinin kuvvetli olur yoksa ben inanmıyorum fala yav...kızlarrr söylemeyi unuttum cumartesi günü kahve falı baktırdım bir yerde ki hoş kadın fincanı bile açmayı gerek duymayıp herşeyi yüzüme pat pat söyledi şok oldum
kızlar parfüme en çok ne kadar veriyorsunuz parfüm alıcam bir tane kendime siz hangi sini kullanıyorsunuz..
havadan dır belkide burcum...hayır zaten kullanmıyorum normaldede
kızz bişiler okudum gibi pek anlamadım deşmek istemiyorum ama nolduuu???
kızlar parfüme en çok ne kadar veriyorsunuz parfüm alıcam bir tane kendime siz hangi sini kullanıyorsunuz..
fiyatı ne kadar meyve kokularını beğniyorum portakal kokusu mesela..burberry weekend süpperr
6. hissi kimilerinin kuvvetli olur yoksa ben inanmıyorum fala yav...
fiyatı ne kadar meyve kokularını beğniyorum portakal kokusu mesela..
zati bişileri vardı çaşıtları falan kesin
çaşıtı şikayetmi ettilerki uzun süredir banlı..zati bişileri vardı çaşıtları falan kesin
canım erkek arkadaşı hem kaba hem öküz çıktıkorkarım ölelerinden neden ayrıldınız onu sorduydumm emme
şu an trend yolda 30 ml 48 lira dediğin..burberry weekend süpperr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?