Ölümüne Geyik Topiği :-))

babalar günü için alıcaksanız trend yolda indirim var kızlar parfümde ml az ama 4o-50 aralığı...

Son düzenleyen: Moderatör:
kedi meri ne iyi eltin varmış sana hediye alıyo benim olmadı öyle bir eltim

eltim bi numaradır çok severim kendisini allah bozmasın abla kardeş gibiyizdir yanii
maaşallah benim eltim beni rakibi olarak görüyo benden 10 yaş büyük halbuki ben alıştım artık

hürrem sultan artık öğretmenlerin maaşı iyi sayılır

kızlarrr söylemeyi unuttum cumartesi günü kahve falı baktırdım bir yerde ki hoş kadın fincanı bile açmayı gerek duymayıp herşeyi yüzüme pat pat söyledi şok oldum
bende baktırdım burda bir falsıya hayatımda ilk defa" şok" oldum falcı şaşırttı beni... hiç bu kadar moreal depolamamıştım.. sanki okudu üfledi beni... o kadar rahatladım... terapi gibi oldu... gelecek alakadar etmedi ama olabilecek güzel şeyler söylemesi beni çok mutlu etmişti....

6. hissi kimilerinin kuvvetli olur yoksa ben inanmıyorum fala yav...

bende inanmam bizim ki tarotta bakıyordu.. şaşırttı beniii... biri hakkında öyle yorumlar yaptı ki böyle oldum resmen....

eltim bi parfüm etti banaa geldiğinde orifl... volare ama manolyası çok güzel kokuyoooduu çok beğendimmm indirimdede şu anda herhalde varsa yakınlarında yapanlar bi bakabilirsinn istersenn

offf o parfüm harikaaaaaa yaaaa ben de bulsam param olsa alıcam süperrr bir koku hem kalıcı hem de çok çarpıcı ...orifl... bayıklıyorum kokularına..pahalı ama çok uzun süre parfüme ihtiyaç duymazsın..alıcan azıcık sıkıcan senelerce bitmeyecek....

maaşallah benim eltim beni rakibi olarak görüyo benden 10 yaş büyük halbuki ben alıştım artık

bizim gelin adayıda bana heidye almış... çok hoşuma gitti ...zarif kız ... hiç beklemiyordum çok mutlu etti beni.. bende onu doğum günümde büromda ağırlamıştım..abim pastayı getirdiç.. burda kesip yemiştik...

Babalar günü heidyemi anneme hediye alırken babama da aldım. annemle birlikte babama Kulak ve b urun tüy temizleyici aldım..Babam çok memnun ooldu.. birde güzel pasta yaptık mı babam daha ne istesin

flocke naber aplam iyisinmi
kız yok ben tatile biryere gitmiyourm bu sene zaten gemlikte oturuyoruzistedikmi yarım saatte fıstıklıda denizdeyiz ama bu sene bursada olucaz gezicez benm aileme felan gdicez

flocke naber aplam iyisinmi
kız yok ben tatile biryere gitmiyourm bu sene zaten gemlikte oturuyoruzistedikmi yarım saatte fıstıklıda denizdeyiz ama bu sene bursada olucaz gezicez benm aileme felan gdicez
iyim gulüm,serumu yiyince ateşi atlattım lakin bronşit illeti sürüyo halen....
kıs bursa yazın hiç çekilmez,ne etcen o sıcaklarda???öğlene kadar çıkma bari heç dışarı...pis yapış yapıştır oranın sıcağı!:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…