kedi meri ne iyi eltin varmış sana hediye alıyo benim olmadı öyle bir eltim
maaşallah benim eltim beni rakibi olarak görüyo benden 10 yaş büyük halbuki ben alıştım artıkeltim bi numaradır çok severim kendisini allah bozmasınabla kardeş gibiyizdir yanii
hürrem sultan artık öğretmenlerin maaşı iyi sayılır
bende baktırdım burda bir falsıya hayatımda ilk defa" şok" oldum falcı şaşırttı beni... hiç bu kadar moreal depolamamıştım.. sanki okudu üfledi beni... o kadar rahatladım... terapi gibi oldu... gelecek alakadar etmedi ama olabilecek güzel şeyler söylemesi beni çok mutlu etmişti....kızlarrr söylemeyi unuttum cumartesi günü kahve falı baktırdım bir yerde ki hoş kadın fincanı bile açmayı gerek duymayıp herşeyi yüzüme pat pat söyledi şok oldum
6. hissi kimilerinin kuvvetli olur yoksa ben inanmıyorum fala yav...
eltim bi parfüm etti banaa geldiğinde orifl... volare ama manolyası çok güzel kokuyoooduu çok beğendimmm indirimdede şu anda herhalde varsa yakınlarında yapanlar bi bakabilirsinn istersenn
maaşallah benim eltim beni rakibi olarak görüyo benden 10 yaş büyük halbuki ben alıştım artık
eltim bi numaradır çok severim kendisini allah bozmasınabla kardeş gibiyizdir yanii
hevuk mu?karıştırdın herhal kriptik-can...:26:hevuk gelmişsen....
mandalina
oh iyisin valla....benim de son 3 haftam kaldı gari,sonna ağustos sonuna kadar yokum....akdeniz beni beklertünaydın kızlar nabersiniz buhafta son haftam 2 hafta tatile çıkıcassss
iyim gulüm,serumu yiyince ateşi atlattım lakin bronşit illeti sürüyo halen....flocke naber aplam iyisinmi
kız yok ben tatile biryere gitmiyourm bu sene zaten gemlikte oturuyoruzistedikmi yarım saatte fıstıklıda denizdeyiz ama bu sene bursada olucaz gezicez benm aileme felan gdicez
gulümmm nördün ben yokkene....:79:flockemm:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?