gel seni de götüriim gari....3 hafta sonnasına izin al...ben de tatile gitmek istiyorum yaaaa:84::84::84:
şaşı lan bu.......burcum miss turkey güzelihakkında ne düşünüyosun kızEki Görüntüle 205331 twoçiiim sanada mrb
iyim gulüm,serumu yiyince ateşi atlattım lakin bronşit illeti sürüyo halen....
kıs bursa yazın hiç çekilmez,ne etcen o sıcaklarda???öğlene kadar çıkma bari heç dışarı...pis yapış yapıştır oranın sıcağı!:82:
nörüyüm dun hastalandım görmüşsündür belki miydem hertürlü felaketti senın kaynanaın durumuna dustu bide kusa kusa canım cıktı hem alttan hem ustten yane sen nası oldungulümmm nördün ben yokkene....
geçmiş olsun burcum....sen de yakalandın herhal bu salgına....nörüyüm dun hastalandım görmüşsündür belki miydem hertürlü felaketti senın kaynanaın durumuna dustu bide kusa kusa canım cıktı hem alttan hem ustten yane sen nası oldun
hoş kıssss nediyim yalnız yarışmadakı kısları ben pek beğenmemiştim bu kıs iyiydi zatı dısarda onlardan cok daha guzelleri var benceburcum miss turkey güzelihakkında ne düşünüyosun kızEki Görüntüle 205331 twoçiiim sanada mrb
ben dun polonezkoye gıttım piknıge orda oldugeçmiş olsun burcum....sen de yakalandın herhal bu salgına....
gel seni de götüriim gari....3 hafta sonnasına izin al...
biz de pek farklı değiliz hani...egenin sapık sıcakları başladı.derimi bilem çıkarasım geliyo arada...sorma hele gemlik denizden dolayı yapış yapış şuan kızımda bende atlet tilot geziyoz evde
geçmiş olsun kızlar hastalıkları biz atlattık inş birdaha ugramaz.kefir içen varmı aranızda nasıl tadı
kesin fark etmeden üzerine toz konmuş bişey yemişsindir ondan olmuştur....ben kafama balyoz yemiş gibiyim hala,ateşi atlatmama rağmenben dun polonezkoye gıttım piknıge orda oldu
sadesini sevmiyom da,çileklisi hoş gari....geçmiş olsun kızlar hastalıkları biz atlattık inş birdaha ugramaz.kefir içen varmı aranızda nasıl tadı
ben hiç beğenmemiştim tadını
ayy flokem kusura bakma floke yazıcaktımhevuk mu?karıştırdın herhal kriptik-can...:26:
hastalıklara birebirmiş sinirleri yatıştırıyomuş saçlara iyi geliyormuş tam benlik:) akşam kocişe dedim kız sen depresyondamısın yoksa dedi
hoşbulduk gari,sen de hoşgelmişsen....ayy flokem kusura bakma floke yazıcaktım
hoşgeldin canım
mandalinam ben evi süpürücem yemek ve ütü arada buraya bakıyorum işte kıymalı patlıcan yapıcam herhalselam hanımlarr neler yaptınız bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?