- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
cimcime kız neyaoıyon çoluk çocuk nasıl bizim deniz evin aşağısında gidesim yok hiç gitmedik daha uzakta olsa değerli olur...cryptiknaber annem özledim kızseni ne zamandır konuşamadık
bana lazımmıs o cimcimem yaz depresyonuna girdim ben
yaz depresyonunda kefirin etkisi,tatile çıkamamanın verdiği dayınılmaz ağırlık,miss turkey'in at suratlı şaşı karısı ve genel olarak salgın....seç beğen al,katıl aramıza gariyavru ceylanlar nabersiniz
bugünün geyikciği neymişş
yaz depresyonunda kefirin etkisi,tatile çıkamamanın verdiği dayınılmaz ağırlık,miss turkey'in at suratlı şaşı karısı ve genel olarak salgın....seç beğen al,katıl aramıza gari
daha 22 yaşındasın ne depresyonu yav bende görüyom arasıra yazsam ödünüz kopar vallabende yazlık kışlık sezonluk valla hepsinden var akşam feciii rüyalar gördüm yne benbi psikiyatriste gidem bana ilaçlar versin vericekse olmooorya boyle
cimcime kız neyaoıyon çoluk çocuk nasıl bizim deniz evin aşağısında gidesim yok hiç gitmedik daha uzakta olsa değerli olur...
sarı kantaron otu varmış,iyi geliyomuş bunalımlara filan...bitkisele başvurun beyninizi kimyasallarla doldurmadan önce yaf....bende yazlık kışlık sezonluk valla hepsinden var akşam feciii rüyalar gördüm yne benbi psikiyatriste gidem bana ilaçlar versin vericekse olmooorya boyle
bugünü pek bulamadık geyik konusu...yavru ceylanlar nabersiniz
bugünün geyikciği neymişş
cimcime kız neyaoıyon çoluk çocuk nasıl bizim deniz evin aşağısında gidesim yok hiç gitmedik daha uzakta olsa değerli olur...
bugünü pek bulamadık geyik konusu...
çaşıt banlanmış kızlar..
biz onu alımlı bi geyiğe çeviririz birazdan...abamm menü pek iç açıcı değilmiş yaa
hadi yaf???kime musallat olmaya çalışmış ki?bugünü pek bulamadık geyik konusu...
çaşıt banlanmış kızlar..
gel tuğçem ben tedavi ederim seni buradaCryptıcım size geliommm
daha 22 yaşındasın ne depresyonu yav bende görüyom arasıra yazsam ödünüz kopar valla
flokem bi vukuatı yok gibi bence birilerinin gözüne battı nici falan..hadi yaf???kime musallat olmaya çalışmış ki?
aaa niye ki ne???2 hafta sonra kardeşimin düğünü var ve ben gitmiyorum
gel tuğçem ben tedavi ederim seni burada
2 hafta sonra kardeşimin düğünü var ve ben gitmiyorum
hmmm değişik olmaya çalışmamak lazım demek....flokem bi vukuatı yok gibi bence birilerinin gözüne battı nici falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?