Ölümüne Geyik Topiği :-))

cryptik naber annem özledim kızseni ne zamandır konuşamadık
cimcime kız neyaoıyon çoluk çocuk nasıl bizim deniz evin aşağısında gidesim yok hiç gitmedik daha uzakta olsa değerli olur...

yavru ceylanlar nabersiniz

bugünün geyikciği neymişş
yaz depresyonunda kefirin etkisi,tatile çıkamamanın verdiği dayınılmaz ağırlık,miss turkey'in at suratlı şaşı karısı ve genel olarak salgın....seç beğen al,katıl aramıza gari

bende yazlık kışlık sezonluk valla hepsinden var akşam feciii rüyalar gördüm yne benbi psikiyatriste gidem bana ilaçlar versin vericekse olmooorya boyle
daha 22 yaşındasın ne depresyonu yav bende görüyom arasıra yazsam ödünüz kopar valla

cimcime kız neyaoıyon çoluk çocuk nasıl bizim deniz evin aşağısında gidesim yok hiç gitmedik daha uzakta olsa değerli olur...

aynen kız karşıda deniz var manzarayabak der bana gelen ama sor birkere oturup denize nazır kayfe içmedim sopalıkız bizsopalık

bende yazlık kışlık sezonluk valla hepsinden var akşam feciii rüyalar gördüm yne benbi psikiyatriste gidem bana ilaçlar versin vericekse olmooorya boyle
sarı kantaron otu varmış,iyi geliyomuş bunalımlara filan...bitkisele başvurun beyninizi kimyasallarla doldurmadan önce yaf....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…