niye kız mutlaka gitmen gerek sen ablasın biz şubatta istanbula nişana geldiydik yollar kapalıydı gerçi kıymete bindimi dersen binmemiştir ee insanoğlu işte kayıvalidesi bile ozaman yarımsaatlik yol halbuki erteleyelim demişti..2 hafta sonra kardeşimin düğünü var ve ben gitmiyorum
ooof of ne diyim mecburen gidemiyorum kardeşim eskiden benm okul arkadaşım olan ve beni 3 4 sene deli gbi karşılıksız seven adama kaçtı.hiç beklemiyoduk şok olduk ben depresyona girdim ailem affetmicez dedi ama affettiler ve onları tercih ettiler benm eşimde herşeyden haberdar ve asla musade etmiyor ne düğüne gitmeme nede o insanlarla barışıp görüşmeme ben ne yapıcam bilmiyorum ailemdende oldum 1 tane kardeşim var ve ben düğününe bile gidemiyorum
ooof of ne diyim mecburen gidemiyorum kardeşim eskiden benm okul arkadaşım olan ve beni 3 4 sene deli gbi karşılıksız seven adama kaçtı.hiç beklemiyoduk şok olduk ben depresyona girdim ailem affetmicez dedi ama affettiler ve onları tercih ettiler benm eşimde herşeyden haberdar ve asla musade etmiyor ne düğüne gitmeme nede o insanlarla barışıp görüşmeme ben ne yapıcam bilmiyorum ailemdende oldum 1 tane kardeşim var ve ben düğününe bile gidemiyorum
a-oooooooo.....karışık işler bunlar....:96:ooof of ne diyim mecburen gidemiyorum kardeşim eskiden benm okul arkadaşım olan ve beni 3 4 sene deli gbi karşılıksız seven adama kaçtı.hiç beklemiyoduk şok olduk ben depresyona girdim ailem affetmicez dedi ama affettiler ve onları tercih ettiler benm eşimde herşeyden haberdar ve asla musade etmiyor ne düğüne gitmeme nede o insanlarla barışıp görüşmeme ben ne yapıcam bilmiyorum ailemdende oldum 1 tane kardeşim var ve ben düğününe bile gidemiyorum
Canım ama eskidenmis..
Eski.
Sen bile eskiden diyosun..
Neyin hesabı bu?
Adam seni mi beklicekti yıllar boyunca?
anlamadım sizde mide geniş galiba isterse milatta olmuş olsun iki kardeşe birlikte gönül verilirmi yaprak dökümünü izletip normal karşılattırıyolar insanlara yaa
anlamadım sizde mide geniş galiba isterse milatta olmuş olsun iki kardeşe birlikte gönül verilirmi yaprak dökümünü izletip normal karşılattırıyolar insanlara yaa
garip bir durum:44:ooof of ne diyim mecburen gidemiyorum kardeşim eskiden benm okul arkadaşım olan ve beni 3 4 sene deli gbi karşılıksız seven adama kaçtı.hiç beklemiyoduk şok olduk ben depresyona girdim ailem affetmicez dedi ama affettiler ve onları tercih ettiler benm eşimde herşeyden haberdar ve asla musade etmiyor ne düğüne gitmeme nede o insanlarla barışıp görüşmeme ben ne yapıcam bilmiyorum ailemdende oldum 1 tane kardeşim var ve ben düğününe bile gidemiyorum
tuğçem,sana yer danışcam bak aklıma geldi şincik....bana aile ile gidilebilecek,çocuk parkı olan,deniz kenarında hoş bi çaybahçesi yeri söyleyebilir misin?
hem benim flockelerin rahatlıkla kudurabildiği bi parkı olsun,arabayı park edebileceğimiz bi yeri olsun,ama aynı zamanda sahilde olsun istiyom.bu dediğin yerleri not aldım gari.var flockem. barınak kafe ve yasemin kafe var benim de çok gittiğim sahil yanı hemen.yeşilliklerin bol olduğu, bostanlıda.
hem benim flockelerin rahatlıkla kudurabildiği bi parkı olsun,arabayı park edebileceğimiz bi yeri olsun,ama aynı zamanda sahilde olsun istiyom.bu dediğin yerleri not aldım gari.
babalar gününde benim adamı gezdircem....sabah çiçekliköyüne götüriim onu diyom kahvaltıya,ordan da izmire inmeyi düşünüyom....hedayesini de o arada veririm nası fikir?
hem benim flockelerin rahatlıkla kudurabildiği bi parkı olsun,arabayı park edebileceğimiz bi yeri olsun,ama aynı zamanda sahilde olsun istiyom.bu dediğin yerleri not aldım gari.
babalar gününde benim adamı gezdircem....sabah çiçekliköyüne götüriim onu diyom kahvaltıya,ordan da izmire inmeyi düşünüyom....hedayesini de o arada veririm nası fikir?
floke ne aldın kocacığınahem benim flockelerin rahatlıkla kudurabildiği bi parkı olsun,arabayı park edebileceğimiz bi yeri olsun,ama aynı zamanda sahilde olsun istiyom.bu dediğin yerleri not aldım gari.
kıs henüz bişey almadım ama cüzdan düşünüyom,baya bi eskidi onunki.130tl çarptım şimdiye kadar ondan....iki haftaya kadar da 140 yaparım onu çaktırmadan....bi kolem vardı pek bi ederi yok,60-70tl belkim getirir.yıllardır takmıyodum onu,onu satcem bi de;200 küsürü anca bulur diyom toplam.floke ne aldın kocacığına
ben almadım daha öküz kocama bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?