Ölümüne Geyik Topiği :-))

2 hafta sonra kardeşimin düğünü var ve ben gitmiyorum
niye kız mutlaka gitmen gerek sen ablasın biz şubatta istanbula nişana geldiydik yollar kapalıydı gerçi kıymete bindimi dersen binmemiştir ee insanoğlu işte kayıvalidesi bile ozaman yarımsaatlik yol halbuki erteleyelim demişti..

ooof of ne diyim mecburen gidemiyorum kardeşim eskiden benm okul arkadaşım olan ve beni 3 4 sene deli gbi karşılıksız seven adama kaçtı.hiç beklemiyoduk şok olduk ben depresyona girdim ailem affetmicez dedi ama affettiler ve onları tercih ettiler benm eşimde herşeyden haberdar ve asla musade etmiyor ne düğüne gitmeme nede o insanlarla barışıp görüşmeme ben ne yapıcam bilmiyorum ailemdende oldum 1 tane kardeşim var ve ben düğününe bile gidemiyorum

Canım ama eskidenmis..
Eski.
Sen bile eskiden diyosun..
Neyin hesabı bu?
Adam seni mi beklicekti yıllar boyunca?

abowww durum fenamış sankim:97:

a-oooooooo.....karışık işler bunlar....:96:

güzel olmak bizim suçumuzmu canım.şaka bşr yana benm aklıma geldikçe deli oluyorum ben napcam şimdi yaa allah biliyorya şükrediyorum uzakta oturduğuma yoksa onları gördükçe kafayı yerdim

anlamadım sizde mide geniş galiba isterse milatta olmuş olsun iki kardeşe birlikte gönül verilirmi yaprak dökümünü izletip normal karşılattırıyolar insanlara yaa

Arkadasım.
Anlasıldıgı üzere sen adama karsılık vermemissin.
Adam platonik takılmıs..
Kardesiniz belki yanlıs bi secim ama belki kardesinizi gercekten seviyordur ve mutlu edicektir.
Sizde evlenip yuva kurmussunuz.
Olayların ic yüzünü bilemeyiz tabii ama sizi depresyona sokan sizi seven adamın kardesinizle evlenmesi mi?
Yoksa kardesinizin bi anda böyle birsey yapması mı?
Olaylar tam olarak nasıl gelisti?

Son düzenleme:
tuğçem,sana yer danışcam bak aklıma geldi şincik....bana aile ile gidilebilecek,çocuk parkı olan,deniz kenarında hoş bi çaybahçesi yeri söyleyebilir misin?

garip bir durum:44:

tuğçem,sana yer danışcam bak aklıma geldi şincik....bana aile ile gidilebilecek,çocuk parkı olan,deniz kenarında hoş bi çaybahçesi yeri söyleyebilir misin?

var flockem. barınak kafe ve yasemin kafe var benim de çok gittiğim sahil yanı hemen.yeşilliklerin bol olduğu, bostanlıda.

Zor bir durum. Senin için çok zor olacak.
Keşke eşinde anlasa kardeşin ailen amanın Allah kolaylık versin..
Cimcime eşini ne kadar çok sevdiğini kanıtla ailemi görmeden yapamam. Ben sana aşığım de eşineeee.... Belki eşin senin üzülmene dyanamaz gidersiniz düğüne...

Son düzenleme:
var flockem. barınak kafe ve yasemin kafe var benim de çok gittiğim sahil yanı hemen.yeşilliklerin bol olduğu, bostanlıda.
hem benim flockelerin rahatlıkla kudurabildiği bi parkı olsun,arabayı park edebileceğimiz bi yeri olsun,ama aynı zamanda sahilde olsun istiyom.bu dediğin yerleri not aldım gari.
babalar gününde benim adamı gezdircem....sabah çiçekliköyüne götüriim onu diyom kahvaltıya,ordan da izmire inmeyi düşünüyom....hedayesini de o arada veririm nası fikir?

olur flockem güzel olur hem de. dur ben arada birkaç yer bakayım sana haber veririm flockem

ne düşüncelisin bee maşallah ssana tatlımm

floke ne aldın kocacığına
ben almadım daha öküz kocama bişey..

bak ben bu insanı ilk okul 3.sınıfta tanıdım orta okul sona kadar bana takmıştı onun korkusundan kimse yanıma yanaşamazdı teklif edemezdi ble psikopat bşiydiya ben kabul etmesemde olurmuş o uzaktanda severmiş adam sınıfın ortasında ağlardı ble orta sondaydık.lise başladı lise 3 e kadar evime kadar takip eder telefonumu bulmuş gecelerce rahatsız eder en son eşimi yani ozamanki çıktığım adamı söyledim bıraktı sonra zaten askere gitti benm evlendiğimi duymuş askerden geldi ve kardeşime taktı 6 ay boyunca kardeşimi ikna etmeye çalıştım olmadı kardeşime sürekli yalan söylediğimi kıskandığımı empoze etmiş enson babama açtım mevzuyu zaten 10 gün sonra kaçırdı kardeşimi ve 2 hafta sonra düğünleri olucak ve ben 1 tane kardeşimin düğününe gidemiyorum

floke ne aldın kocacığına
ben almadım daha öküz kocama bişey..
kıs henüz bişey almadım ama cüzdan düşünüyom,baya bi eskidi onunki.130tl çarptım şimdiye kadar ondan....iki haftaya kadar da 140 yaparım onu çaktırmadan....bi kolem vardı pek bi ederi yok,60-70tl belkim getirir.yıllardır takmıyodum onu,onu satcem bi de;200 küsürü anca bulur diyom toplam.
cüzdan 50tl civarı olsa geriye kalanla da adamı gezdiririm işte.köyde kahvaltı çaybahçesi zartı zurtu anca yeter işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…