- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
bak ben bu insanı ilk okul 3.sınıfta tanıdım orta okul sona kadar bana takmıştı onun korkusundan kimse yanıma yanaşamazdı teklif edemezdi ble psikopat bşiydiya ben kabul etmesemde olurmuş o uzaktanda severmiş adam sınıfın ortasında ağlardı ble orta sondaydık.lise başladı lise 3 e kadar evime kadar takip eder telefonumu bulmuş gecelerce rahatsız eder en son eşimi yani ozamanki çıktığım adamı söyledim bıraktı sonra zaten askere gitti benm evlendiğimi duymuş askerden geldi ve kardeşime taktı 6 ay boyunca kardeşimi ikna etmeye çalıştım olmadı kardeşime sürekli yalan söylediğimi kıskandığımı empoze etmiş enson babama açtım mevzuyu zaten 10 gün sonra kaçırdı kardeşimi ve 2 hafta sonra düğünleri olucak ve ben 1 tane kardeşimin düğününe gidemiyorum
kıs henüz bişey almadım ama cüzdan düşünüyom,baya bi eskidi onunki.130tl çarptım şimdiye kadar ondan....iki haftaya kadar da 140 yaparım onu çaktırmadan....bi kolem vardı pek bi ederi yok,60-70tl belkim getirir.yıllardır takmıyodum onu,onu satcem bi de;200 küsürü anca bulur diyom toplam.
cüzdan 50tl civarı olsa geriye kalanla da adamı gezdiririm işte.köyde kahvaltı çaybahçesi zartı zurtu anca yeter işte.
floke ne aldın kocacığına
ben almadım daha öküz kocama bişey..
ne şanslı kocan var floke senin gibi bir eşi var...kıs henüz bişey almadım ama cüzdan düşünüyom,baya bi eskidi onunki.130tl çarptım şimdiye kadar ondan....iki haftaya kadar da 140 yaparım onu çaktırmadan....bi kolem vardı pek bi ederi yok,60-70tl belkim getirir.yıllardır takmıyodum onu,onu satcem bi de;200 küsürü anca bulur diyom toplam.
cüzdan 50tl civarı olsa geriye kalanla da adamı gezdiririm işte.köyde kahvaltı çaybahçesi zartı zurtu anca yeter işte.
ben o hayvanlığı geçen yıl yaptım gari....Traş takımı alabilirsin.
Birde tüy temizleyicide ucuzdu... Güzel bir yaş pasta ...tuzlu pasta.. en sevdiği yemekler... güzel bir t-şört...cüzdan... gömlek..
(Burun ve kulak temizleyici)
canım benim koca eski tip jiletler var ya şu jileti değiştirilen onlarla traş oluyo oğlak burcu kendi biraz inatçıdır iç çamaşırı garip olur dimi..Traş takımı alabilirsin.
Birde tüy temizleyicide ucuzdu... Güzel bir yaş pasta ...tuzlu pasta.. en sevdiği yemekler... güzel bir t-şört...cüzdan... gömlek..
(Burun ve kulak temizleyici)
insan kendi memleketini bilmez mi yaf?kızlar kocalarınızı gezmeyemi götürüyosunuz twoçii bi koca bulamadın şöyle gezmelere götürecekama maşallah heryeride biliyo
cicime kız tuğçemin yaşı küçük daha şimdiden evlenip bir dünya sorumlulukmu alsınkızlar kocalarınızı gezmeyemi götürüyosunuz twoçii bi koca bulamadın şöyle gezmelere götürecekama maşallah heryeride biliyo
değer gari,bazen teferruata çok takılmamak lazım....vay be bi kira parası gitti yaniii
kızlar kocalarınızı gezmeyemi götürüyosunuz twoçii bi koca bulamadın şöyle gezmelere götürecekama maşallah heryeride biliyo
evek.....babalar gününemi alıyosunuz hediyeleri
evek.....
gerçi iki kere onu baba yapan benim,bunun için toplam 18.5saat de bağırınıp acı çektim ve aslında onun bana teşekkür hediyesi alması lazım ya....
cimcime silikon yaptırmaya ikna edebildinmi kocanı..
sen de alışkanlık haline getirdin bu işi ha!ne zaman bitcek senin bu fasıl?ben genem karakola gettim:26:
ben genem karakola gettim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?