Ölümüne Geyik Topiği :-))

kuzum çocukluk işte yaaa

daha çok küçükmüşsünüz o yalta hep olur öyle şeyler

bence eşinde biraz abartmış sen onu ikna etmeye bak kardeş bu sonra üzülürsün gidemedim diye

vay be bi kira parası gitti yaniii

floke ne aldın kocacığına
ben almadım daha öküz kocama bişey..

Traş takımı alabilirsin.
Birde tüy temizleyicide ucuzdu... Güzel bir yaş pasta ...tuzlu pasta.. en sevdiği yemekler... güzel bir t-şört...cüzdan... gömlek..
(Burun ve kulak temizleyici )

kızlar kocalarınızı gezmeyemi götürüyosunuz twoçii bi koca bulamadın şöyle gezmelere götürecek ama maşallah heryeride biliyo

ne şanslı kocan var floke senin gibi bir eşi var...

Traş takımı alabilirsin.
Birde tüy temizleyicide ucuzdu... Güzel bir yaş pasta ...tuzlu pasta.. en sevdiği yemekler... güzel bir t-şört...cüzdan... gömlek..
ben o hayvanlığı geçen yıl yaptım gari....
evlilik yıldönümümüzde burun kılı temizleme makinası almıştım:83:....çok sevindiğini söyleyemem açıkcası,alındı bilem diyebilirim...ööle bi problemi de yok ama napiim,genem züğürtleri oynuyodum...o da 10tl idi

Traş takımı alabilirsin.
canım benim koca eski tip jiletler var ya şu jileti değiştirilen onlarla traş oluyo oğlak burcu kendi biraz inatçıdır iç çamaşırı garip olur dimi..

kızlar kocalarınızı gezmeyemi götürüyosunuz twoçii bi koca bulamadın şöyle gezmelere götürecek ama maşallah heryeride biliyo
cicime kız tuğçemin yaşı küçük daha şimdiden evlenip bir dünya sorumlulukmu alsın

cimcime silikon yaptırmaya ikna edebildinmi kocanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…