ne yapım flockem cağırdılar gene polise sordum nezman bitcek diye benım işim bitdi ama sen daha coookk uğrasırsın 2 sene 3 senesen de alışkanlık haline getirdin bu işi ha!ne zaman bitcek senin bu fasıl?
ne yapım flockem cağırdılar gene polise sordum nezman bitcek diye benım işim bitdi ama sen daha coookk uğrasırsın 2 sene 3 sene
oraya masa atarım artık sabah poğaca alıp giderim gunaydın arkadaslar dıyıp masa oturur bana bı çay derim:82::82:abowww seni artık karakollardan toplucaz burcum
poff benimki msne girmiş,elim ayagım titredi şu an hiç iyi gelmedi bana bu
yok artık!o ne be???ben nezarete çekildiğimde bilem 15-20 dakka içinde konu kapandıydı ne alaka 2-3 yıl?ne yapım flockem cağırdılar gene polise sordum nezman bitcek diye benım işim bitdi ama sen daha coookk uğrasırsın 2 sene 3 sene
hiç oralı olma tuğçem,salla gitsin...poff benimki msne girmiş,elim ayagım titredi şu an hiç iyi gelmedi bana bu
flokem senin ne olduyduki..yok artık!o ne be???ben nezarete çekildiğimde bilem 15-20 dakka içinde konu kapandıydı ne alaka 2-3 yıl?
poff benimki msne girmiş,elim ayagım titredi şu an hiç iyi gelmedi bana bu
ben o hayvanlığı geçen yıl yaptım gari....
evlilik yıldönümümüzde burun kılı temizleme makinası almıştım:83:....çok sevindiğini söyleyemem açıkcası,alındı bilem diyebilirim...ööle bi problemi de yok ama napiim,genem züğürtleri oynuyodum...o da 10tl idi
ahaha kız çok fenasın hee ama benim ki de zeki inanmamzben olsam napardım haaa şimdi şeytanlık düşündüm bak msnde ileti yazısı oluyoya oraya yazardım bşilersanki yeni biri varmış gbi onuda takmadığını anlar
o senı titrettimi sen asıl onu dipoff benimki msne girmiş,elim ayagım titredi şu an hiç iyi gelmedi bana bu
cimcime bak içimden bir ses pişman olucaksın diyo vazgeç silikon sevdasından hem hissetmiyormuşsun silikonu yapay durucak sadece 8 senede bir onu değiştirmen gerek sonra değiştirmesen kanser riski var..datlum o dünden razıda almanyadan akrabası kankisi geldi 2 3 hafta mola verdi ameliyata ama doktora gdicem daha mailden baçka bir iletişim olmadı bari ön görüşme olsn
yaaa savcılğa sevk ediyo mahkemede uğrasırsın dediyok artık!o ne be???ben nezarete çekildiğimde bilem 15-20 dakka içinde konu kapandıydı ne alaka 2-3 yıl?
bayan polisle kapışmıştım,ehliyet sınavını geçtiğim halde vermemek için işi yokuşa sürüyodu,şalterlerim attıydı en sonunda.bi bağırındığımı hatırlıyom,bi kadının beni uyardığını bi de bi odaya çekilişimi....flokem senin ne olduyduki..
o senı titrettimi sen asıl onu di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?