Ölümüne Geyik Topiği :-))

yaaa savcılğa sevk ediyo mahkemede uğrasırsın dedi
o zaman uğraşırsın hakketten,ben bir polisin telefonunu kullanmakta rica ettiydim,adam iyi çıkmıştı bereket.eşimi aradım öğle yemeğinde eve değil de emniyete uğra diye...o da gelip aldıydı beni....

ahhh flockemm ahhhhhatın bunu içerüüüüüü

Son düzenleme:
saol kuzum sen ne ettin düğüne gettin mi
ben fönü çektirdim makyajda yaptım bir yıldır ilk kez eşime darıldım biraz iltifat etmedi diye sonra gittik mardin düğünüymüş
mardin kapı şen olur türküsü çaldılar bol bol taha üstüme kustu geldik eve sonra..

geçmiş olsun flokem eşin korkmuştur ozaman ...

çıktı kızlar sanırım yazar mıyım diye bekledi siz ne dersiniz:44:

Sende onu umursama bence onu sil... Umursamadığında daha kıymetli olursun.O sana hediyelerini geri vermiş.. Bırakmış seni tuğçem şimdi sadece senin yalvaraçağını adım atacağını düşünüyor.. sen onu pişman et bu yaptıklarına ve sakın geri dönme sen daha iyilerine layıksın... Seni kaç kere mutlu etti kaç kere mutsuz etti ölç.... hangisi ağır basıyor....

geçmiş olsun flokem eşin korkmuştur ozaman ...
şakağındaki damarı atıyordu sinirden,bi ara nezarethanenin benim sağlığım açısından daha iyi olacağını düşünmüştüm.kalmayı bilem düşündüm diyebilirim orda...üf napiim ama?kadın sinirlerimi laçka ettiydi...

saçını başını yoldunmu bir kaç tırnak izi bıraktın görünür yerlerinde onu de flocke

yok kız titretmedi. dısarda duruodu online oldu şincik

ben olsam deli ederdim vallahi sanki bir aşığım varmış izlenimi verirdim hayran oldugm bri varmış gbi illaki çıkıyo olmak değilsin canm dahabi alımlı dahabi çekici değişim iyidir bazı şeyleride değiştirirdim aman ben neler yapıyodum yaaa deli ediyodum benmkini ama bana hep teklif eden vardı kahretsin güzel olmakta başa belaa
cryptik ben mecburen olmak zorundaym ameliyat çünkü gelişim bozuklugu var ama benmde işime geliyor yaniii

umursamadım zati kuzucum benım yine ona yalvarcagımı düşündü sanırım ama eski tuğçe yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…