tuğçe kız bak o senden adım bekliyo sakın sazanlık yapma..yazmamı mı bekliyor neama yazmam ki bu sefer sazan olamammmm
saol kuzum sen ne ettin düğüne gettin miburcu geçmiş olsun
bunamı elin yağın titredi bide bitirdim diyodunnn sakınnn bısey yazma hatta ne yap biliyonmu çevrim dısı görün o girince sen çıkmıssın gibi olsunyok kız titretmedi. dısarda duruodu online oldu şincik
o zaman uğraşırsın hakketten,ben bir polisin telefonunu kullanmakta rica ettiydim,adam iyi çıkmıştı bereket.eşimi aradım öğle yemeğinde eve değil de emniyete uğra diye...o da gelip aldıydı beni....yaaa savcılğa sevk ediyo mahkemede uğrasırsın dedi
tuğçe kız bak o senden adım bekliyo sakın sazanlık yapma..
ahhh flockemm ahhhhhbayan polisle kapışmıştım,ehliyet sınavını geçtiğim halde vermemek için işi yokuşa sürüyodu,şalterlerim attıydı en sonunda.bi bağırındığımı hatırlıyom,bi kadının beni uyardığını bi de bi odaya çekilişimi....
ben fönü çektirdim makyajda yaptım bir yıldır ilk kez eşime darıldım biraz iltifat etmedi diye sonra gittik mardin düğünüymüşsaol kuzum sen ne ettin düğüne gettin mi
bunamı elin yağın titredi bide bitirdim diyodunnn sakınnn bısey yazma hatta ne yap biliyonmu çevrim dısı görün o girince sen çıkmıssın gibi olsun
geçmiş olsun flokem eşin korkmuştur ozaman ...o zaman uğraşırsın hakketten,ben bir polisin telefonunu kullanmakta rica ettiydim,adam iyi çıkmıştı bereket.eşimi aradım öğle yemeğinde eve değil de emniyete uğra diye...o da gelip aldıydı beni....
sen hala seviyon bu kalasıçıktı kızlarsanırım yazar mıyım diye bekledi siz ne dersiniz:44:
çıktı kızlarsanırım yazar mıyım diye bekledi siz ne dersiniz:44:
çıktı kızlarsanırım yazar mıyım diye bekledi siz ne dersiniz:44:
şakağındaki damarı atıyordu sinirden,bi ara nezarethanenin benim sağlığım açısından daha iyi olacağını düşünmüştüm.kalmayı bilem düşündüm diyebilirim orda...üf napiim ama?kadın sinirlerimi laçka ettiydi...geçmiş olsun flokem eşin korkmuştur ozaman ...
şakağındaki damarı atıyordu sinirden,bi ara nezarethanenin benim sağlığım açısından daha iyi olacağını düşünmüştüm.kalmayı bilem düşündüm diyebilirim orda...üf napiim ama?kadın sinirlerimi laçka ettiydi...
Yok Asker değil öğretmen..
Geçmiş olsun Burcum.. Nane limon mideyi yatıştırır.. İshal için kahve de iyi gelir...
yok kız titretmedi. dısarda duruodu online oldu şincik
sen hala seviyon bu kalası
Sende onu umursama bence onu sil... Umursamadığında daha kıymetli olursun.O sana hediyelerini geri vermiş.. Bırakmış seni tuğçem şimdi sadece senin yalvaraçağını adım atacağını düşünüyor.. sen onu pişman et bu yaptıklarına ve sakın geri dönme sen daha iyilerine layıksın... Seni kaç kere mutlu etti kaç kere mutsuz etti ölç.... hangisi ağır basıyor....
yok gari bunu yapsaydım ööle 15-20 dakkada olaydan sıyrılamazdım....ama cerenimo gibi üstüne uçmayı düşünmedim değil hani....saçını başını yoldunmu bir kaç tırnak izi bıraktın görünür yerlerinde onu de flocke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?