Ölümüne Geyik Topiği :-))

neyse kaçmak için oğluşun banane uydurmuş sana neyse şaka maka bir yana oğlun iyi değil mi?

boşu boşuna yatmışsın flockem birkaç tutam saç elinde olaydı oh be derdimde harbi boşu boşuna
heee,yanık bi edip akbayram türküsü söylemeye bilem fırsatım olmadı.sazım da yoktu zati...ne olduğunu bilem anlamadım.her zamanki gibi güne güneşli ve aydın başlayıp günümün nası bu kadar enteresan noktalandığına şaşarım zaten...

dursun dursun görünce üzülsün

tuğçe birine vereb,leceğin en büyük ceza umursamamak görmezlikten gelmektir. Eğer yazmam dirayetliyim o konuda (gerçi ben sana heç güvenmiyom) bırak açık kalsın. Kalasın sinirleri hoptek hoptek oynasın. ama yazıncada görme cevap yazma bir süre sonra canlı olarak karşşına çıkacak yine süründür. en son hamlede içinden gelen herşeyi ve eteğindeki taşların hepsini tokat gibi çarparsın yüzüne

bir gün kaldım ama ben boşuna değil bacak arasına polisin tekme attım sonuç çıktığımda bit pire her bişiy benimle beraber beraat etti

yok mandalinamm yazmam kesin kararlıyım bu konuda. benim çektiğimi o da çeksin o da anlasın

sill ozaman gülüm niye duruyorki

aman bencede sil gitsin şeytanın işiyok dayanamaz yazarsın kız bu jojuk senin ne kadar yakınında görebilirmi hep

bir gün kaldım ama ben boşuna değil bacak arasına polisin tekme attım sonuç çıktığımda bit pire her bişiy benimle beraber beraat etti
bak seeeeeeen!!!!!sen niye uçtun da bunu yaptın mandalinam?senin nezaretanen nasıldı?benimki beyaz bi odaydı,bi sandalye bi de masa vardı o kadar...

merak etme beynelcim hepsini yapıcam ben

pişt kız ne oldu?
bence sen onu çıtır çıtır yersin

karnım acıkmıştı cips buldum evde doritos

dursun dursun görünce üzülsün

Tuğçem silersen dah açok üzülür.
.silmezsen egolarını şişirisin...
erkekler genelde silmiyorlar...
bu daha kötü sevdikleri için değil başka nedenlerden tuğçem... sildiğinde ben seni istemiyorum demiş olcaksın artık o yalvaracak gelecek sana.. gelmezse sevin emin ol. çok ama çok daha iyi biri çıkacak karşına ve diyeceksin iyiki de gitmiş.... keşke daha önce ayrılsaydım senden diye msj bile atarsın... o zaman ister kıvransın ister umursmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…