- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
yumuşama sakın tuğçem,etrafında tilki gibi dolanıyo bak yakında önüne çıkacak senin....hazırlıklı ol.umursamadım zati kuzucum benım yine ona yalvarcagımı düşündü sanırım ama eski tuğçe yok artık
yok gari bunu yapsaydım ööle 15-20 dakkada olaydan sıyrılamazdım....ama cerenimo gibi üstüne uçmayı düşünmedim değil hani....
ben fönü çektirdim makyajda yaptım bir yıldır ilk kez eşime darıldım biraz iltifat etmedi diye sonra gittik mardin düğünüymüş
mardin kapı şen olur türküsü çaldılar bol bol taha üstüme kustu geldik eve sonra..
yumuşama sakın tuğçem,etrafında tilki gibi dolanıyo bak yakında önüne çıkacak senin....hazırlıklı ol.
dursun dursun görünce üzülsün
beynelim şu an iyi ateşi çıkmadı ölçtüm hep saol..neyse kaçmak için oğluşun banane uydurmuş sananeyse şaka maka bir yana oğlun iyi değil mi?
heee,yanık bi edip akbayram türküsü söylemeye bilem fırsatım olmadı.sazım da yoktu zati...ne olduğunu bilem anlamadım.her zamanki gibi güne güneşli ve aydın başlayıp günümün nası bu kadar enteresan noktalandığına şaşarım zaten...boşu boşuna yatmışsın flockem birkaç tutam saç elinde olaydı oh be derdimde harbi boşu boşuna
engelleme sil onu snei görsün ama sen onu görme sen sil o silemesin kendi kendine azap verme şeytana uyup yazasın gelir sonra Allah korusun
evet bencede dursun biraz sonra belki silersin ama silen kişi sen ol haaa.
heee,yanık bi edip akbayram türküsü söylemeye bilem fırsatım olmadı.sazım da yoktu zati...ne olduğunu bilem anlamadım.her zamanki gibi güne güneşli ve aydın başlayıp günümün nası bu kadar enteresan noktalandığına şaşarım zaten...
yok mandalinamm yazmam kesin kararlıyım bu konuda. benim çektiğimi o da çeksin o da anlasın
tuğçem bu adamın eşyalarını falan getirmesini beğenmedim hiç bu adam üzer seni...yok mandalinamm yazmam kesin kararlıyım bu konuda. benim çektiğimi o da çeksin o da anlasın
bak seeeeeeen!!!!!sen niye uçtun da bunu yaptın mandalinam?senin nezaretanen nasıldı?benimki beyaz bi odaydı,bi sandalye bi de masa vardı o kadar...bir gün kaldım ama ben boşuna değil bacak arasına polisin tekme attım sonuç çıktığımda bit pire her bişiy benimle beraber beraat etti
tuğçe birine vereb,leceğin en büyük ceza umursamamak görmezlikten gelmektir. Eğer yazmam dirayetliyim o konuda (gerçi ben sana heç güvenmiyom) bırak açık kalsın. Kalasın sinirleri hoptek hoptek oynasın. ama yazıncada görme cevap yazma bir süre sonra canlı olarak karşşına çıkacak yine süründür. en son hamlede içinden gelen herşeyi ve eteğindeki taşların hepsini tokat gibi çarparsın yüzüne
şakağındaki damarı atıyordu sinirden,bi ara nezarethanenin benim sağlığım açısından daha iyi olacağını düşünmüştüm.kalmayı bilem düşündüm diyebilirim orda...üf napiim ama?kadın sinirlerimi laçka ettiydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?