Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızla ben çıkar kociş gelicek yarın görüşürüs akşam taneri izlicem gelemem hadi öptüm tuçem sen aklındanda msndende sil gitsin senin alttan alacağını düşnüyordur ama bu sefer yapma böyle sağlıklı bir evlilik olmuyor ben kendimeden biliyorum bende coook çektiriyodum vallahi haala başıma kakıyor deli ediyodum adamı öptüüm hepiniziii

bir gün kaldım ama ben boşuna değil bacak arasına polisin tekme attım sonuç çıktığımda bit pire her bişiy benimle beraber beraat etti

sill ozaman gülüm niye duruyorki
canım sanada geçmiş olsun sen niye kızdın okadar...

pişt kız ne oldu?
bence sen onu çıtır çıtır yersin
enem enem enem,adamın bana heç bu kadar bağırındığını hatırlamıyom valla....emniyette çifte kumrular gibiydik ta ki arabaya binene kadar....meğer adamın volume'u ne çok çıkıyormuş ööle....:95:

hayatım zaten bu modellerin hepsi öyle kızmak için yalnız olmanı beklerler

bak seeeeeeen!!!!!sen niye uçtun da bunu yaptın mandalinam?senin nezaretanen nasıldı?benimki beyaz bi odaydı,bi sandalye bi de masa vardı o kadar...

kireçli beyaz duvarlar banklar filan vardı sandelye yoktu flocke hele masa hiç yoktu parmaklıklar sanki hayvanat bahçesinde ki kafesler gibi bişiydi iğğğğ parmaklıklara yapışıp kafamı aradan çıkarıp sesim kısılana kadar küfür ediyordum sesim kısılınca susmak zorunda kaldım .

polisin biri yeni olmuş polis birazda torpilli deyyuz .... havada kendini ....sanıyor bende liseliyim o zamanlar okul çıkışı arama var otoya alıp delikanlılar dövülürdü genelde arada benide almak istediler bu ....... kucakladı beni senmisin kucaklayan sapık......... özetle bu

mandalin sende tuğçeye güvenmiyorsun anlaşılan.
aşk tek taraflı olursa çınar gibi içten çürütür adamı ama anlatamıyorsunki yaşaması gerek herhalde

aynen canım two nun zayıf yönü bence dayanamıyor kin tutmuyor hemen unutuyor iki güzel lafa taz olmayı bırak güzel laf olmASA bile hemen yumuşuyor bence

sen beni özetlemişsin demek istediğimi

İyi yapmışın hak etmiş ...ayaklarına sağlık

hmmmm hakketmiş o vakit....kıs beni susturmak için sorgu odasına mı tıktılar acep???bende demir parmaklık filan da yoktu,normal bildiğin camsız kapıydı...

hmmmm hakketmiş o vakit....kıs beni susturmak için sorgu odasına mı tıktılar acep???bende demir parmaklık filan da yoktu,normal bildiğin camsız kapıydı...

sorgu odasına hiç girmedim valla bilmiyorum eve gitmeyince dedem beni bulmuş bulduğu vakit bir kaç telefon görüşmesi yapıp elimi kolumu sallaya sallaya bitlerim pirelerimle salına salına önlerinden geçmiştim

sorgu odasına hiç girmedim valla bilmiyorum eve gitmeyince dedem beni bulmuş bulduğu vakit bir kaç telefon görüşmesi yapıp elimi kolumu sallaya sallaya bitlerim pirelerimle salına salına önlerinden geçmiştim
ben kayınvalidemi uyus etmiştim:'komşularına annatiim mi gelininin vukatini kıs???' dedikçe kadın zıplıyodu yerinde....

aynen canım two nun zayıf yönü bence dayanamıyor kin tutmuyor hemen unutuyor iki güzel lafa taz olmayı bırak güzel laf olmASA bile hemen yumuşuyor bence

sen beni özetlemişsin demek istediğimi

unutmak kin tutmamak güzel ama böyle acı çekerek kendinş kanatarak oda kendisini sevmeyi öğreneceğine inanıyorum. Ben buna kalas derken bozuluyordu ama şimdi gün geçtikçe anlayacak neden sevdiğini düşündüğü kişiyi tanımadan neden böyle söylediğimi

onlarda böyle yaparsa biz kime güvenices:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…