bacım sucum yoktu tamamen haklıydım
unutmak kin tutmamak güzel ama böyle acı çekerek kendinş kanatarak oda kendisini sevmeyi öğreneceğine inanıyorum. Ben buna kalas derken bozuluyordu ama şimdi gün geçtikçe anlayacak neden sevdiğini düşündüğü kişiyi tanımadan neden böyle söylediğimi
zati hep öyle olur
kızım haklı olmak yetmiyorki birde güçlü olmak gerekir
kendine sonuna kadar kendineonlarda böyle yaparsa biz kime güvenices:2:
kızlar sagolun beni düşündüğünüz için. ben iyi olcam mrk etmeyin
kibarlık,nezaket de adamına göre olmalı,yoksam karşındaki kendini bi b.k sanıyo...ama bak,ben direk konuşunca 2 haftadır hakkım olan ehliyeti,bu olay sonunda şak diye aldım....zati hep öyle olur
kızım haklı olmak yetmiyorki birde güçlü olmak gerekir
kızlar sagolun beni düşündüğünüz için. ben iyi olcam mrk etmeyin
haklısın anam içimden saydıklarımı bir bilsen bit yavrusuna ama yüzüne diyemiyorum
kibarlık,nezaket de adamına göre olmalı,yoksam karşındaki kendini bi b.k sanıyo...ama bak,ben direk konuşunca 2 haftadır hakkım olan ehliyeti,bu olay sonunda şak diye aldım....
kız emin olsak kendini üzmeyeceğin için bu kadar düşünmezdik
kibarlık,nezaket de adamına göre olmalı,yoksam karşındaki kendini bi b.k sanıyo...ama bak,ben direk konuşunca 2 haftadır hakkım olan ehliyeti,bu olay sonunda şak diye aldım....
hahhahah
içimden birileri için geçenleri duysan bana şeytanın avukatuı derdin.neyse içimizde yaşıyoz allahtan
beynelimm ne bileyim çok sevdim,hemen atamıyorum ki özlüyorum.:97: mantıkla duygu çatışması içindeyim
canım bu evlilikte ikiside olması gerek maddi olarak asla değil ama huyu suyu iyi olsun adamın o önemli biraz kadın kıymeti bilsin çok cimri yada sinirli olmasınbeynelimm ne bileyim çok sevdim,hemen atamıyorum ki özlüyorum.:97: mantıkla duygu çatışması içindeyim
bide haklarımızı biraz araştırıp öğrenmemiz gerek dimi kızlar..
beynelimm ne bileyim çok sevdim,hemen atamıyorum ki özlüyorum.:97: mantıkla duygu çatışması içindeyim
bide haklarımızı biraz araştırıp öğrenmemiz gerek dimi kızlar..
kadın en son diplomamdan şüphe ediyodu,17 ağustosta yerle bir olmuş okuluma gidip müdürü bulup gerçekliğini ıspatlamamı istiyordu.bu fantastik yaklaşımını yapmaya kalkışsam bile,ben o sırada okulumdan 2.300 km uzaktaydım.ilginç olan da şu,aynı gün içinde halletmemi söyledi....tebessümle kadına yaklaşıtım ve:'siz gerzek misiniz yoksam sadece rol mü yapıyorsunuz?'dedim ve gerisi full bağırışla devam etti...cığırmak iyidir bazen hem deşarj olursun hem pisik sanılmazsın
dedem sağolsun çok değil bir kaç tel yettiçıkarken şey yaparken acı varmıydı demiştim şimdi hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?