Bebek mevzusu benim canımı sıkıyordu, onu konuştuk dün pek büyük bir sorun değil.niye ki ne?kimin canı sıkkındı?
Lazer diye birşey varyolarsam böyle olurum emme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek mevzusu benim canımı sıkıyordu, onu konuştuk dün pek büyük bir sorun değil.niye ki ne?kimin canı sıkkındı?
Lazer diye birşey varyolarsam böyle olurum emme![]()
belli gulüm,aşağıda ööööle sus pus durunca annadım zati...kıslar ayy bı yogunluk var bugun konuya bağalanamıyom
alla-allah,normalde bunun bi kanunu kuralı var,imza toplanıp toplu şikayette bulunulursa,sahibini bilem mahalleden sürme hakkınız var...ısrarcı olun belkim ciddiye almamışlardır...
ay bu köpek sorunu bizdede var yahu bağ komşumuzun var inadına yapıyo sanki oturduumuz yerin arkas tarafına bağlıyo bebeler korkuyo biz sesine dayanamıyoz szinkide tam bir neyse yaf hadi bağ evinde şehir dışında anlarımda binalrda ne diin beslerler anlamam bence imza toplayın yollayın
mandalina bizim sitede yasak hiç bir hayvan besleyemezsin bahçedeyok öyle bir kanun flockem yeni çıkan 5199 sayılı kanun var benim haklarım o kadar yok yani tamam hayvanı sev bak ama geceleri ağızlık tak dimi
apartman yada site yönetimi toplu halde oturup karar almalı apartmanda hayvan beslemek yasaktır diye o bağlacı oluyor ama şikayet tarihine yakın ve sonra olmuyor karar önceden çıkmalıayrıca bakılan hayvanın aşıları ve karnesi varsa çevre kirliliği yapmıyorsa yani yemek artıklarını dışkısını sahibi temizliyor ortada bırakmıyorsa para cezası kesemiyorlar eğer işkence yoksa el koyup alamıyorlar köpeği ses rahatsızlık sayılmıyor kanunda belirtilen desibel 3 iş makinasının çıkardığı sesden yüksek olması ki bir tarafını yırtsa hiç bir köpek o kadar ses çıkaramaz ayrıca bu çevre seslerinin desibelinden çıktıktan sonraki sayı
sitede apartmanlarda olurmu sokağın ortasında kulübe tam camının önünde imzada işe ayaramıyor dayanağın varsa bir kişi bile yeter ama dayanak yok
ben köpek seviyorum,sesi de beni rahatsız etmiyor diye mahalle de köpeğimi sevmek zorunda değil gari...bu bencilliktir.bebeği olan var hastası olan var...hayvanları severim ama hani derler ya körle yatan şaşı kalkar diye ya köpek ona benzeyecek ya o köpeğe hayvanlarla haşır neşir olmak sadece hobide kalmalı bence
kendileri nası rahatsız olmuyolar asıl ben bunu merak ediyom...
flocke ruh hastası çok çevrede kadın olsun erkek olsun canım çok z<or insanlarla uğraşmak...ben köpek seviyorum,sesi de beni rahatsız etmiyor diye mahalle de köpeğimi sevmek zorunda değil gari...bu bencilliktir.bebeği olan var hastası olan var...
ya ben daha geçen yıl haberlerde bir aileyi gördüm,köpekleri sessiz sakin olmalarına rağmen apartman evde hayvan beslenmez kuralından dolayı taşınmak zorunda kalmışlardı,haberlerde bunun haksızlığını dile getiriyorlardı filan...ki bunnarınki bi de gık demiyomuş.demişler ki at itini ya da çek git diye,bunu yazılı imzalı resmi yerden söylemişler bi de...bunnar da taşınıyordu sırf bu yüsden...yok öyle bir kanun flockem yeni çıkan 5199 sayılı kanun var benim haklarım o kadar yok yani tamam hayvanı sev bak ama geceleri ağızlık tak dimi
apartman yada site yönetimi toplu halde oturup karar almalı apartmanda hayvan beslemek yasaktır diye o bağlacı oluyor ama şikayet tarihine yakın ve sonra olmuyor karar önceden çıkmalıayrıca bakılan hayvanın aşıları ve karnesi varsa çevre kirliliği yapmıyorsa yani yemek artıklarını dışkısını sahibi temizliyor ortada bırakmıyorsa para cezası kesemiyorlar eğer işkence yoksa el koyup alamıyorlar köpeği ses rahatsızlık sayılmıyor kanunda belirtilen desibel 3 iş makinasının çıkardığı sesden yüksek olması ki bir tarafını yırtsa hiç bir köpek o kadar ses çıkaramaz ayrıca bu çevre seslerinin desibelinden çıktıktan sonraki sayı
sitede apartmanlarda olurmu sokağın ortasında kulübe tam camının önünde imzada işe ayaramıyor dayanağın varsa bir kişi bile yeter ama dayanak yok
saol canım ya kaynanam napıyo bakalım sesı cıkmıyobelli gulüm,aşağıda ööööle sus pus durunca annadım zati...kolay gelsin burcum.
swedy seninmi ağdaya ihtiyacın var canım sirli ağda öneririm sana yüzdede kullanılıyorr bebeğin nasıl iyidir inşallah..sanada günaydın crypticcim![]()
hayvanları severim ama hani derler ya körle yatan şaşı kalkar diye ya köpek ona benzeyecek ya o köpeğe hayvanlarla haşır neşir olmak sadece hobide kalmalı bence
Bebek mevzusu benim canımı sıkıyordu, onu konuştuk dün pek büyük bir sorun değil.
Lazer diye birşey var![]()
mandalina bizim sitede yasak hiç bir hayvan besleyemezsin bahçede
ben köpek seviyorum,sesi de beni rahatsız etmiyor diye mahalle de köpeğimi sevmek zorunda değil gari...bu bencilliktir.bebeği olan var hastası olan var...
swedy seninmi ağdaya ihtiyacın var canım sirli ağda öneririm sana yüzdede kullanılıyorr bebeğin nasıl iyidir inşallah..![]()
yok kıs,getti o goncasının yanına...beni çenesinle yidi bitirdi şimdi ses seda yok...aman ii olsun,ırak olsun gari...flocke ablan gil sendemi hala![]()
bebek mi düşünüyorsun?Bebek mevzusu benim canımı sıkıyordu, onu konuştuk dün pek büyük bir sorun değil.
ya ben daha geçen yıl haberlerde bir aileyi gördüm,köpekleri sessiz sakin olmalarına rağmen apartman evde hayvan beslenmez kuralından dolayı taşınmak zorunda kalmışlardı,haberlerde bunun haksızlığını dile getiriyorlardı filan...ki bunnarınki bi de gık demiyomuş.demişler ki at itini ya da çek git diye,bunu yazılı imzalı resmi yerden söylemişler bi de...bunnar da taşınıyordu sırf bu yüsden...
swedy seninmi ağdaya ihtiyacın var canım sirli ağda öneririm sana yüzdede kullanılıyorr bebeğin nasıl iyidir inşallah..![]()
kapı önünde koşturup duruyo şincik,havalar düzeldi ya,eve sokabilene aşkolsun...saol canım ya kaynanam napıyo bakalım sesı cıkmıyo