Ölümüne Geyik Topiği :-))

sweedy laf karıştı sormayı unuttum gari,senin civciv nası oldu?

düzeldi canım şükür artık herşeyi biliyor hastalıktan sonra naz ve sinir yapmayı öğrendi bi dişlerini sıkıyo istediği olmayınca ağlama numarası yapıyo

Rahatsızlığın desibeli mi olur, insan bazen saatin tik tak sesinden rahatsız oluyor, insanları o kadar rahatsız etmeye hakları yok.
Bu arada diğer apartman sakinleri birşey demiyor mu? Herkes şikayet ederse belki anlarlar yoksa o insanlara hayvanları için biri bir laf söylediğinde sanki çocuğuna söylüyormuşsun gibi anlıyorlar, hatta daha fazlası.
Bizim de vardı bir tanıdığımız taşınınca köpeğini başkasına vermek zorunda kaldı, hüngür hüngür ağlıyordu insan evladından ayrılınca o kadar ağlamaz.

bebek mi düşünüyorsun?
Henüz değil, eşimin ailesi ilk haftadan beri sürekli soruyor bebek var mı diye, hele bir akrabaları var evleneli 1 ay mı ne olmuştu "hadi ama ne bekliyorlar çocuk yapsınlar artık" diyormuş. Ama ben çalışırken bakımı çok zor, kendi ailem uzakta annem gelip uzun süre bakamaz, eşimin ailesi de bakmıyor. Buna sinirim bozuluyor benim de. Ben de soranlara düşünmüyoruz, bakamam falan diyorum bu seferde eşim kırılıyor. Dün akşam herkes çocuklarından bahsederken ben de çocuk bakmak zor mu diye sordum konu öyle açıldı.

hııı onu ben de gördüydüm.bitki muamelesi yapıyon tüylerine,ayın hallerine göre mi ne alıyon...abuk abuk şeyler...

heh öyle birşeydi

limon artı tuz olayı mı yoksam?

anammmm enemmm ben lazere gidiyordum ilk zamanlar çabuk olsun dedim bunu yaptım yapmaz olaydımmmmmmm anammmm enemmm hala acısını tüm bedenimde hissettim

anammmm enemmm ben lazere gidiyordum ilk zamanlar çabuk olsun dedim bunu yaptım yapmaz olaydımmmmmmm anammmm enemmm hala acısını tüm bedenimde hissettim
tuz limon olayı herkese ii olmuyo canısı ben tarihleri uyguladım sadece geçen ay sorun yaşadım

pariste bir gece nicini kitaptan esinlenipmi seçtin ben okumuştum okitabı

etrafı dinemeyecen arkadaşım,senin fiziksel ve ruhsal olarak duruma hazır olman lazım.birileri istiyor diye bebek yapmak çok saçma.çünkü o birileri bebek doğunca yardımına gelmeyecek,ve çocuk biraz büyüsün utanmadan da ikincisini yaparsın artık,tek büyümez ki bu diyecekler...etrafa çok kulak asma,eşine bile kulak asma.SEN ne zaman hazırsan,o zaman olmalı bebek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…