ben çok affedici biriydim tuğçem gibihaklısın ama insan başkalarını düşünmeye başladığında kendini unutuyor.
hayatın gailesi içerisinde o kadar boğuluyorki gerçeklerden yıldırım hızıyla uzaklaşıyor.
çok affedici olmakta insana zarar veriyor yada çok görmezden gelmk...
ayyy hadi inşallah olur tatlım ya eee çocuklar nolacak
yuh diyorum svedyim yumurta pişr birşeyler ye aç açına oturulmazki...kızlar açım yemek yapmaya eriniyom açlıktan kafama ağrılar girdi
kızlar açım yemek yapmaya eriniyom açlıktan kafama ağrılar girdi
erinceklikten altıma yapcam o derce yaniyuh diyorum svedyim yumurta pişr birşeyler ye aç açına oturulmazki...
benimde boğazım kurudu...
bewnimde karnım acıktı gibi
yuh diyorum svedyim yumurta pişr birşeyler ye aç açına oturulmazki...
benimde boğazım kurudu...
erinceklikten altıma yapcam o derce yani
kalk yiyek bişiler beynelim
kizlar,, aranizda evde firinda sutlac yapan var mi ??
offff, ben suan turkiyede olucam, sucuk ustune yumurta, beyaz ekmek, yaninda cay. offffffffffffffffffffffffffffffffff
neredesinki sen
1 Kere denemiştim
tuğçe senin ne problemin var işte şahıslarlamı
canim acayip cekiyor, eger elinizde guzel tarif varsa, verin Allah askina ,,
kız normal sütlaçı biliyor musun sen?canim acayip cekiyor, eger elinizde guzel tarif varsa, verin Allah askina ,,
Tepsiye suyu fazla koyma bir de fırının ayarı iyi değilse benimki gibi altını geç pişiriyorsa üstüne beyaz kağıt koy.Malzeme :
1 Litre Süt
Yarım Su Bardağı Pirinç
1 Su Bardağı Şeker
1 Pk Vanilin
Yarım Çay Kaşığı Damla Sakızı
1.5 Yemek Kaşığı Mısır Nişastası
1 Yemek Kaşığı Pirinç Unu
2 Bardak Su
Yapılışı:
2 bardak su ile pirinç haşlanır. Süt kaynayınca içine şekeri ilave edilir. Daha sonra pirinci, vanilin damla sakızı ve bir kasede su ile açtığımız mısır nişastası ve pirinç unu ilave edilip 15 dk kadar daha kaynatılıp altı kapatılır. Sıcak olarak kaselere konur üzerine biraz pudra şekeri serpip içine su koyduğumuz fırın tepsisinin içine yerleştirilip fırının üst kısmını açarak üstü kızarana kadar bekletilir. Yalnız çabuk yanıyor başından ayrılmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?