iyimiş manikür orada pahalı sanırım lüx semtler hariç burada uygun sanırsam 30 tl falan
anladım bakarım...canim, bu benim bahsettigim manikor isi, takma tirnak.. benim albumumdede yer aliyor,, istersen bi bak... bizde degilde avusturya, almanya, italya, ingiltere gibi yerlerde cok pahali.
yok bilmiyorum, normalde hep anneme yaptirirdim, kadinda gitti tr´ye, kaldik burada tek,, artik , ogrenecegim,, aslinda mutfak konusunda cok iyiyimdir, ama boyle tam turk yemeklerini bilmiyorum, bi zeytinyagli fasulye, onu cok guzel yaparim,
site bekçisi var burada 3 çocuğu var ev kirası vermiyo 500 lira artı ssk alıyo yine burada yeni evli kız kocası tamirci dükkanı açtı 350 kira 250 ev kirası dükkan henüz tutmamış kız markete girdi 600 alıyo 350 ve 250 kirayı alınca onlarda bakkala yazdırıyo sanırım yine sekreter tanıdığım oğlu var kocası terk etmiş 350 kreşe veriyo 600 maaştan ona 250kalıyo başka iş bulamadı iyilerde vardır tabi ama burası fakir bir semt değil yinede bi çoğu böyle..
bende profiterol hastasiyimmdirrr..
kızlar ben geldim gamze bende sütlaç yapmaya gittin sanmıştım
kiz suan yapamam, cunku 16,oo da isim var, manikor yapicam, aksama artik,, ben gececiyim,
ortadan kaybolunca yapmaya gittin sandın bacım ne bileyim
kaynanam bize geldi, gorumcem ve esi,bende burada siye laylaylom yapiyorum
siye ne oluyorki
Allah yardımcın olsun eğer seviyorsan sorun yokkturda sevmiyorsan Allah kurtarsın
selam kıslar nasılsınız
iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyo benişlerle boğuşuyorum arada..selam kıslar nasılsınız
iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyo benişlerle boğuşuyorum arada..
size demek istedim canim,,, yanlis basmisim..valla, kaynanam ile aram gercekten cok iyi, kadin cok modern oldugundan, kizina verdigi ilgi maddi manevi olsun banada vermek istiyor, yani bi takintim yok, ikizler burcu oldugundan bazi takintilari var, laf sokmasini cok sever, boyle cok kaba laf sokmasini sever, ve ignelemeyi, bende saygimdan susarim, ama bir gun patlarim belki. belli olmaz,, (boyle suan cok zit yazmisim gibi geliyor, aama kadin gercekten ikizler burcu gibi bi oyle bi boyle,,, ) ama genele bakarsam severim, oda beni sever.
1 tane oğlan şimdi uyudu ismi taha bende barbunya yapıyorum akşama dizi var oda olmasa iyice sıkıcı olurdu evi süpürdüm şimd,i silicem..bende iyiyim canım ev işleri uğraşıyorum işte bebiş kaç tane canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?