Ölümüne Geyik Topiği :-))

kız elin benden hızlıymış maşşallah
biraz sulu olacak yoksa evet çok çabuk yanıyor

sular kesik iş falanda yapamadım bekliyom öyle biraz uzanıym dedim oğlum farketti ağlamaya başladı kalktım şimdi ayıklıycam barbunyayı...

canim, cok tesekurler,, ben bugun aksam tesco´ya gidim, bakayim kaseler var mi diye, hemen yapacam

kız gamze haline şükret yat kalk sesin çıkmasın bak burada millet asgari ücretle geçinmeye çalışıyo mutasyonada uğramışız milletçek öyle dedi tv de:44:

kız normal sütlaçı biliyor musun sen?

yok bilmiyorum, normalde hep anneme yaptirirdim, kadinda gitti tr´ye, kaldik burada tek,, artik , ogrenecegim,, aslinda mutfak konusunda cok iyiyimdir, ama boyle tam turk yemeklerini bilmiyorum, bi zeytinyagli fasulye, onu cok guzel yaparim, bide profiterol hastasiyimmdirrr..

kız gamze haline şükret yat kalk sesin çıkmasın bak burada millet asgari ücretle geçinmeye çalışıyo mutasyonada uğramışız milletçek öyle dedi tv de:44:

valla ok haklisin gecen sene iki ay tr´de kaldim, antalya´da .. cok paahali hersey yaaaaa... gercekten... Allah yardimciniz olsun,, bende suan evden calisiyorum,, yani bende butun gun ayaklari uzatmis degilim... ama sagligim yuzunden birakicam... manikorum ben, agrilar sirtima ve gozlerime vuruyor... ondan kendime is ariyorum.. evet, esimde ama fabrikator degil

allah hepimize yardım etsin ...manikürcülük zor meslektir evet ama kolay iş yakki zaten..

allah hepimize yardım etsin ...manikürcülük zor meslektir evet ama kolay iş yakki zaten..

aslinda bu iste cok guzel para var, ben onceden bi is yeri isletiyordum, ve ben hamile kaldiktan sonra devrettim birisine, ve ordaki manikorcum suan kendine calisiyor, ve kizin aylik kazanci yani temiz parasi 2 000euro uzerinde,(bize gore mukemmel bi para bu bahsettigim rakkam) ve baska bi arkadasim italya´da manikorcu kizin gunlugu 600euro´yu bile buluyor, gunlugu dogru okudun... ve istedigi gibi calisiyor...

iyimiş manikür orada pahalı sanırım lüx semtler hariç burada uygun sanırsam 30 tl falan

site bekçisi var burada 3 çocuğu var ev kirası vermiyo 500 lira artı ssk alıyo yine burada yeni evli kız kocası tamirci dükkanı açtı 350 kira 250 ev kirası dükkan henüz tutmamış kız markete girdi 600 alıyo 350 ve 250 kirayı alınca onlarda bakkala yazdırıyo sanırım yine sekreter tanıdığım oğlu var kocası terk etmiş 350 kreşe veriyo 600 maaştan ona 250kalıyo başka iş bulamadı iyilerde vardır tabi ama burası fakir bir semt değil yinede bi çoğu böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…