havanın dengesi hepten bozuldu gari....yorganları kaldırmıştım ben de havaya aldanarak,it gibi titriyom geceleri şincük....!bugün yine hava yağmurlu gözüküyor kızlar
profılınde bacım kaldırmadan get bak bende ordan baktı kontorl edıyodum bu aralara zatıyaptı demi!gene ben yokken resmini koydu demi!!!!:95:
ağlama twooooocum napakbugün yine hava yağmurlu gözüküyor kızlar
profılınde bacım kaldırmadan get bak bende ordan baktı kontorl edıyodum bu aralara zatı
herüfüne süle ısıtsın senı eccuk yoksa woody senı yakıp ısınacam dehavanın dengesi hepten bozuldu gari....yorganları kaldırmıştım ben de havaya aldanarak,it gibi titriyom geceleri şincük....!
bu aralar bunalımdayım kıslar nasıl geçer bilmiom gariişte yok burda tam 11 saatin 10 saatini oturarak geçiriyorum
enem o benden çok donuyo gari....dün söylendi hatta,çıkar yorganı geri diye,ben de olmas yıkadım pakladım onu,vakumlu poşete koydum kaldırdım,öldürsen çıkarmam dediydim de battaniye çekeleme savaşları yapıp durduk habire...gariptir kimse de galip gelemiyo,o battaniye daha sonna ortada toplanıp kalıyo ve her ikimizin üstü de açık oluyo...herüfüne süle ısıtsın senı eccuk yoksa woody senı yakıp ısınacam de
albünde bacım bulamadın mıhaniiii????....................
ne diim tuğçem,işsiz olup bundan ötürü bunalmaktansa,sıkıcı bişekilde oturup mesai bitimini beklemek daha iidir yaf....bu aralar bunalımdayım kıslar nasıl geçer bilmiom gariişte yok burda tam 11 saatin 10 saatini oturarak geçiriyorum
benımkıde gece benım ustumu acıyı usuyom bende bı kenarını kıvırıp altıma sıkıstıryom garı napıyımenem o benden çok donuyo gari....dün söylendi hatta,çıkar yorganı geri diye,ben de olmas yıkadım pakladım onu,vakumlu poşete koydum kaldırdım,öldürsen çıkarmam dediydim de battaniye çekeleme savaşları yapıp durduk habire...gariptir kimse de galip gelemiyo,o battaniye daha sonna ortada toplanıp kalıyo ve her ikimizin üstü de açık oluyo...
gide gele basın dondu garı buldun mu..................
eee bu esmeeer!saçları da sarı ve küt değil!ben onu hep ööle düşünmüştüm....
ne diyim sana tuh profılıne uymadı garııı netcezzzeee bu esmeeer!saçları da sarı ve küt değil!ben onu hep ööle düşünmüştüm....
bide sizi görsek twoche hanımmmm artıkınnkızılmıs flockem. ben begendim:82:
hade hatunu kuaföre gönderirirz,saçlarını kestirip sarıya boyatır da,tenini nası açças???:26:ne diyim sana tuh profılıne uymadı garııı netcezzz
daha once bıyıklı bı resmı vardı onda tenı beyazımsıydı ama olmadı çamasır suyuna yatırırzhade hatunu kuaföre gönderirirz,saçlarını kestirip sarıya boyatır da,tenini nası açças???:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?