biz senı gordukmu kı kısss annem gormeden gosterme didibende görsem sizi kıslar ya:81:
biz senı gordukmu kı kısss annem gormeden gosterme didi
bilmemm kıııı:82:ya aklıma bişey takıldı gari,dün bi arkadaşlık listeme bakiim dediydim de,akıllıbıdık nickinde biri vardıydı yok olmuş...dedim acep arkadaşlıktan çıkardı mı,yok ööle bişey.hiç listeye girmemiş gibi görünüyo.merak ettim ve yorum yaptığı topiclere girdim,cevapları hiç yok...hani üyelik iptali olsa bile yazar bunu ui diye...bunda hiç bööle bişey yok.hatun buhar oldu uçtu.nası oldu bu?:26:
elini çabuk tut sende...4 gün kaldı gari....ben biriktirdiğim sefil rakamla, kolyemi sattım ve 200'ü buldum en azından.bi deri cüzdan alıcam.kendikininki epey bi dağıldı.pazar günü onu kahvaltıya götürcem köye ordan da izmire incez herüfüme tur organize etcem....flockem hedıye ısını ne ettın ben daha alamadım yaww
aslında bende cuzdan dusunuyomm yanıda kemer canta felan alıp takım mı yapsam aceppelini çabuk tut sende...4 gün kaldı gari....ben biriktirdiğim sefil rakamla, kolyemi sattım ve 200'ü buldum en azından.bi deri cüzdan alıcam.kendikininki epey bi dağıldı.pazar günü onu kahvaltıya götürcem köye ordan da izmire incez herüfüme tur organize etcem....
çanta değil de,kemerin renginde ayakkabı daha iyi olur gibi sanki,bilmiyom seninki çanta kullanıyo mu ki?aslında bende cuzdan dusunuyomm yanıda kemer canta felan alıp takım mı yapsam acepp
enem daş hatun mübarek....
yapom pek tatlısın kısssss yirim senuuuu
ayakkabı aldım daha once ve gecen gun kendı dıe aldı kullanmıyo aslında ama bılmem yazlık sandalet tarzı bısey mı alsam ya da terlükçanta değil de,kemerin renginde ayakkabı daha iyi olur gibi sanki,bilmiyom seninki çanta kullanıyo mu ki?
ben yassahlılardanım,buna rağmen çoluk çocuk kendim ne varsa eklemiştim ama anı kollamam lazım.şimdi vakit dar,birazdan gelcek herüfüm.rahat olduğum bi vakitte eklerim genem...ayhhh şımardımm sağolun canlarım benimm
sizde ekleyinn:26:
buycu sende ekleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?